Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

RESTAURACJA-HOTELIK KAMELEON

Zawód: restauracje  
Adres: Dolnośląskie, 59-400 Jawor ul. Kuziennicza 4
Telefon: Kom. 728 315 701
Adres e-mail: kontakt(małpa)kameleonrestauracja.pl
Strona internetowa: www.kameleonrestauracja.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 656
Data utworzenia profilu: 2014-07-08 13:25:00
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-08 13:25:00 

Opinie o RESTAURACJA-HOTELIK KAMELEON

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Nie zdawałem sobie sprawy że w pobliżu mam tak wspaniałą restaurację. Pokazała mi ją moja żona. Od razu zgodziliśmy się, że to tutaj ma odbyć się nasze przyjęcie weselne. Wszystkie szczegóły już dogadaliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2015-03-25 18:13:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjęcie weselne było mega! Do tego zdecydowaliśmy się na nocleg. Naprawdę świetny pokój. Komfortowo wypoczęliśmy przed powrotem do domu. Dla mnie szóstka z plusem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-12-04 15:39:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lokal spełnił moje oczekiwania. Restauracja jest elegancka, czysta i spora. Na nasze 150 osobowe wesele - idealne miejsce. Dokonaliśmy odpowiedniego wyboru. Dziękujemy za zaangażowanie i wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2014-11-13 12:05:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zależało mi na świetnym miejscu na przyjęcie weselne i ta restauracja okazała się wprost idealna. Goście zmieścili się bez problemów. Jedzenie było smaczne a obsługa troskliwie donosiła napoje i serwetki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-10-22 15:18:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się na zorganizowanie kameralnego przyjęcia weselnego dla naszej rodziny. Ta sala okazała się naprawdę świetnym rozwiązaniem. Wszyscy nasi goście byli pod wrażeniem miłej obsługi oraz fantastycznego jedzenia. Dodatkowo dla gości przyjezdnych wynajęliśmy pokoje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2014-09-25 16:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę się, że wybraliśmy właśnie to miejsce na przyjęcie weselne. Obsługa perfekcyjnie zadbała o odpowiedni charakter. Wszyscy goście bardzo chwalili nasz wybór. Nie ukrywam - my też byliśmy z siebie dumni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2014-09-03 15:55:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją