Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

UNIMOT 1

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Podlaskie, 15-399 Białystok ul. Handlowa 7
Telefon: Kom. 601 889 272
Adres e-mail: biuro(małpa)automechanika.pl
Strona internetowa: www.automechanika.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 41x

Jakość usług: 100% wysoka 41x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 41x
Ceny usług: 100% niskie 41x
Ilość opinii w serwisie: 41
Ilość odsłon profilu firmy: 1857
Data utworzenia profilu: 27.06.2014 16:15:13
Data ostatniej aktualizacji: 27.06.2014 16:15:13 

Opinie o UNIMOT 1

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można mieć własne częsci. Podchodza do klienta mega uprzejmie. Widać, że cieszą się swoją pracą. Można im w pełni zaufać. Znają się na samochodach, jak mało kto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.04.2021 10:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie znam się na autach, ale unimot zna się =bez zastrzeżen widać, że są skoncentrowani na swojej pracy, do klienta podchodzą indywidualnie można im w pełni zaufać super, że można negocjować ceny :) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.12.2020 19:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam ten serwis od lat. Panowie zawsze są sympatyczni, można swobodnie z nimi pogadać, zorientować się ile dana naprawa będzie kosztować. Bardzo ludzcy i konkretni. Oby tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.12.2020 09:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana drążków stabilizatora w 1 godzinę. Mogłem spokojnie poczekać. Dobrze, że można u nich płacić kartą. Rewelacyjna obsługa. Duże zaangażowanie fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.09.2020 08:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję bardzo za naprawę :) Jestem bardzo zadowolony z usług :) Wiem za co zapłaciłem i dlaczego. Muszę przyznać, że korzystam z usług od roku i jak na razie nie mam uwag. Oby tak dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.02.2019 10:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń. Najlepszy warsztat samochodowy w naszym mieście. Starają się, by klient był zadowolony, i w moim przypadku tak właśnie jest. Ostatnia wymiana klocków i tarcz na medal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.01.2019 07:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie oszukuja i nie koloryzują faktow. Widać, że znają się na rzeczy, a klienta traktują bardzo poważnie. Cieszę się, że zdecydowałem się na naprawę właśnie tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.12.2018 09:00:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak naprawa auta to tylko w tym warsztacie samochodowym. Powód jest prosty - wieloletnie doświadczenie, atrakcyjne ceny i przede wszystkim terminowe naprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.11.2018 10:14:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta w tym serwisie. Od lat korzystam z ich usług i nie narzekam. Myślę, że to kwestia doświadczenia i profesjonalizmu . POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.11.2018 11:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Po raz kolejny udowodnili swój profesjonalizm. Brakowało płynu hamulcowego i to dlatego samochód tak dziwnie hamował. Cieszę się, że zwróciłem się do nich o pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.10.2018 09:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Traktują klienta bardzo poważnie. Terminowo wykonują swoją pracę w rzetelny sposób. Cieszę się,że mamy tak sprawdzony warsztat samochodowy w mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.10.2018 06:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!! Jak naprawa to tylko w Unimot. Powód jest prosty. Zdecydowanie wysoka jakość i spełnianie oczekiwań klienta w dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.09.2018 08:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Połączenie profesjonalizmu i dobrej ceny. Jestem pozytywnie zaskoczony jakością usług Widać, ze znają się na branży motoryzacyjnej. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.09.2018 08:01:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie spodziewałem się, że Unimot 1 to tak dobry i nowoczensy warsztat samochodowy. Mój tata mi ich polecił i śmiem twierdzic, że było warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.08.2018 09:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałym klientem tego serwisu samochodowego. Dla mnie - najlepsi w Białymstoku. Świadczy o tym ilość pozytywnych opinii. Opony, klimatyzacja, bieżące naprawy - dla nich nie ma znaczenia - za każdym razem podchodzą do klienta odpowiedzialnie i indywidualnie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.01.2018 19:13:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma to jak wysoki profesjonalizm i wiedza o samochodach. Wg mnie jest to jedyny serwis samochodowy w mieście, który oferuje krótki czas oczekiwania na naprawę i przede wszystkim uprzejmość w ramach obsługi klienta. Jestem zadowolony z wymiany rozrządu. Nawet cena nie była tak wysoka jak myślałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.10.2017 08:06:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię tak pozytywne, sumienne i dokładne podejście do klienta jak w Unimot 1 . To jedyny tak staranny warsztat w naszym mieście. Krótki czas oczekiwania na naprawę i naprawdę niewysokie ceny za usługi są dla mnie całkowicie przekonujące. Dodatkowo podoba mnie się to, że naprawdę zależy im na kliencie, a nie zarobku. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.08.2017 05:36:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam serwis nie od dziś i wiem dokładnie jak wiele zaangażowania, odpowiedzialności, doświadczenia i wiedzy wkładają w swoją pracę. Jestem mile zaskoczony i polecam, bo takiego serwisu nie spotka się w Białymstoku drugi raz. Rozrząd wymieniony w 4 dni. Wszystkie części załatwili na własną rękę. Otrzymałem fakturę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.07.2017 10:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny warsztat samochodowy. Mechanicy zajmujący się tutaj samochodami, mają odpowiednie podejście do klienta i do swojej pracy. Super obsługa na miejscu. Często od ręki wykonują naprawy. Krótki czas oczekiwania na naprawę.POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.07.2017 08:31:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Serwis dba o swoich klientów, wychodzi naprzeciw oczekiwaniom Każda naprawa w Unimot to pewność i bezpieczeństwo. Samochód z ich pomocą jeździ bez zastrzeżeń. Dobrze jest mieć pod ręką tak wartościowy i godny zaufania warsztat samochodowy. Oby tak dalej panowie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.06.2017 07:25:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z naprawy. Uważam, że Unimot 1 to sprawdzony warsztat samochodowy, w którym można liczyć na fachowe doradztwo i pomoc ze strony mechaników. To ludzie z doświadczeniem i pasją nie partaczą robót, nie są gruboskórni jak niektórzy mechanicy na polskim rynku. Po prostu można im zaufac. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.05.2017 08:47:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z pierwszej naprawy samochodowej w tym serwisie. Nigdy wcześniej nie miałem okazji korzystać z ich usług, ale ostatnio bardzo niepokoił mnie wzrost temperatury w samochodzie. Okazało się, że płyn chłodniczy skądś uciekał. Do wymiany była chłodniczka. Szybko i trafnie zdiagnozowali problem w moim samochodzie. Dziękuję i pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.03.2017 10:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że mojego merca naprawiam właśnie tutaj ;) Jestem zadowolony z dotychczasowych usług i napraw. Co jak co, ale na samochodach to się oni znają. Mają dobry sprzęt i co najważniejsze dużo wiadomości w głowie, dzięki czemu każda naprawa wykonywana jest dosadnie dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.12.2016 18:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawy wykonywane są starannie i na czas. To wiem. Ale jeszcze w jakiej cenie... :) Jestem zadowolony i dziękuję Wam za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.08.2016 13:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze naprawy na czas. Nic dziwnego, że ciągle mają dużo pracy i stałych klientów, skoro potrafią ich zaskoczyć i przytrzymać czystym profesjonalizmem. Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.06.2016 05:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały warsztat samochodowy. Jestem ich stałym klientem i wiem, że nie oszukują klientów,nie naciągają. Korzystanie z usług tego warsztatu jest przyjemne i niedrogie. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.04.2016 20:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na wymianie akumulatora - jak na razie i jak na razie jest ok. Spisali się dobrze. Zapłaciłem niedużo i praktycznie wymianę zrobili od ręki. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2016 14:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profeska! Podejście do klienta, kompleksowa obsługa, najlepsze części. jestem zadowolony z napraw samochodowych. Mają wyczucie, doświadczenie i dryg do motoryzacji. To się ceni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.02.2016 08:21:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio wymieniłem u nich cały rozrząd w Maździe i powiem szczerze, że nie spodziewałem się, że będą tak skrupulatni. Sami załatwili części - oczywiście wszystkie oryginalne, do tego na wymianę nie musiałem długo czekać. 4 dni i auto do odbioru - dzięki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.01.2016 08:44:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profeska. Mechanika pojazdowa na wagę złota. Dawno nie spotkałem się z takim profesjonalizmem i taką wiedzą. Panowie pracujący w Unimot 1 znają się na rzeczy, każdy o innej specjalizacji, ale tym samym tworzą zgraną, dobrą grupę. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.12.2015 08:54:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pierwszej wizyty w warsztacie Unimot 1. Widać, że panowie znają się na rzeczy, kochają samochody i non stop rozwijają się w temacie.Tak nowoczesne podejście do tematu jest w tej branży rzadkością. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.11.2015 09:38:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Unimot 1 to ekstra serwis! naprawiam tu auto i jestem pod wrażeniem. Przyłączam się też do polecenia pana Adriana. Klima działa naprawdę bez zarzutu. Z ceny też jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franek dnia: 26.02.2015 19:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Geometria świetna. Unimot jest dla mnie świetnym serwisem i śmiało mogę go wszystkim zarekomendować. Dobre ceny i doświadczona obsługa to coś co gwarantuje sukces.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 22.01.2015 12:16:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adrian to prawdziwy spec od Klimy. Gorąco rekomenduję ten serwis. Świetnie wyposażony a obsługa profesjonalna i rzetelna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kazik dnia: 19.12.2014 13:05:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obsługa miła, panowie znają się na branży i szybko interweniują, nigdy nie odesłali mnie z kwitkiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.11.2014 15:31:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jarek jest wspaniałym mechanikiem. Dzięki niemu mój Mercedes spisuje się teraz znakomicie. Dla mnie to wspaniałe miejsce w pełni zasługujące na wyróżnienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adam dnia: 05.11.2014 15:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otaczają swojego klienta całkowitą troską i realizują usługi precyzyjnie. Spore wrażenie robi na mnie podejście do klienta oraz cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olgierd dnia: 09.10.2014 12:01:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie serwisują klimę. To trzeba przyznać. No i nie mają tak przerażających cen jak niektóre serwisy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 20.09.2014 15:43:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana sprzęgła w moim pojeździe została bardzo szybko i dokładnie wykonana właśnie w tym serwisie. Jestem pod jego ogromnym wrażeniem. Pracujący tutaj ludzie posiadają odpowiednie kwalifikacje oraz doświadczenie. To miejsce warte zarekomendowania. Ten serwis jest naprawdę bardzo solidny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franek Kalisz dnia: 20.08.2014 12:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, ze pracują tu naprawdę elokwentni i odpowiedzialni mechanicy, którzy cenią czas klienta, rozumieją jego potrzeby i odpowiedzialnie naprawiają samochód, nie dokonując żadnych dodatkowych napraw bez pytania. Podoba mi się profesjonalizm tego warsztatu i z chęcią skorzystam z ich usług ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.07.2014 14:43:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają dość spory wybór opon. W miarę potrzeby kupuję u nich, bo dysponują dobrymi markami i przy okazji montują za nieduże pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.07.2014 16:02:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją