Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Libero Krzysztof Żelechowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-249 Łódź pl. Dąbrowskiego 3/3
Telefon: 603 867 733 Kom. 603 867 733 Fax: 42 207 25 65
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelaria-libero.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-libero.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka, prawnik, porady prawne Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, pozew, rozwód, ubezpieczenia, sąd, proces karny

Ocena: 100% pozytywna 20x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 20x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x 2x
Ceny usług: 100% niskie 16x 5x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 2834
Data utworzenia profilu: 2014-05-08 11:12:11
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-27 14:52:51 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Libero Krzysztof Żelechowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuje za wygraną sprawę (mam już legitymacje emeryta)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Nogalski dnia: 2017-11-28 18:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialem sie poddac .bylem zrezygnowany i MOJ PAN MECENAS !!!!!!!!!!!!! Powiedzial wrzucajmy kamyki w te trybiki!WYGRALISMY!!!!!!! Co mam powiedziec? MISTRZ!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert Mlynarczyk dnia: 2017-04-25 20:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, miałem sprawe o doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem (umowa pozyczki) , nawet byłem już scigany listem gończym...gdyż nie było ze mna kontaktu. Udałem sie do Pana Krzysztofa...porozmawialiśmy , doradził , udaliśmy sie do Pani prokurator na przesłuchanie (przed przesłuchaniem spłaciłem cały dług) sprawa skonczyła sie umorzeniem bez sladów w "papierach" , obyło sie bez sądy. Bez pomocy Pana Krzysztofa procesu bym nie uniknął. Po podpisaniu pełnomocnictwa wszystkim zajął sie Pan Krzysztof , pełen profesjonalizm , a co najwazniejsze miałem stały kontakt , zawsze mozna zadzwonic i porozmawiac. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-03-26 13:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i rzetelny adwokat. Z pełnym zaangażowaniem zajął się naszą sprawą. Zawsze można liczyć na dobry kontakt telefoniczny. Z czystym sumieniem będziemy polecać kancelarię mec. Żelechowskiego
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2017-03-12 20:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłapano mnie na nielegalnym posiadaniu, a do tego jeszcze przemyt przez granicę. Podziekowania dla pana adwokata za szybkie działanie i zakończenie sprawy. Po tym wszystkim żona wniosła o rozwód ale mecenas pomógł mi się z tym skutecznie uporać i mimo całej przygody z aresztem i rozwodem mogę cieszyć się dobrym kontaktem z moimi dziećmi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefo dnia: 2016-10-14 14:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piszę pozytyw dla Mecenasa za pomoc młodemu rolnikowi w sprawie przeciwko Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa. Dzieki panu adwokatowi i świetnemu jego pomysłowi wygrałem i zaoszczedzilem dużo bo było zagrożenie zwrotu za dopłaty rolośrodowiskowe. Zawsze znalazł dla mnie czas chociaż nie tak łatwo się do Mecenasa dostać bo jest znany nie tylko w Łodzi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-08-19 14:55:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałem szybko informacji o mojej sytuacji w procesie w sądzie - sprawa o alimenty a druga o kontakty. Chodziło też przy tym o spadek po rodzicach i dziadkach. Zadzwoniłem do tego adwokata, który poświęcił mi dużo czasu, wszystko bardzo dobrze wyjaśnił. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-07-15 15:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka dni temu wygrana sprawa karna, którą prokurator prowadził przeciwko mnie. Przyłączam się do pozytywnych opinii, Pan Mecenas zajął się wszystkim osobiście, kontakt bardzo dobry i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2016-06-06 18:50:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bo to skuteczny adwokat z Łodzi, zna się na rzeczy, w sądzie super walczy. Prowadził mojej rodzinie trzy sprawy, w tym jedną o odszkodowanie, za co podziekowania. Oprócz sprawy spadkowej kończymy teraz rozwód zagraniczny bo osobiście to się wyprowadziłam do Niemiec a potem Anglia więc wyprowadza pan Mecenas moje sprawy. Pozdrowienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylv dnia: 2016-05-20 16:18:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry wybór i polecam tą kancelarię z Łodzi mimo że mieszkam gdzie indziej bo dzięki Mecenasowi wyszedłem obronna reką w sprawie karnej. Zaczęło się od zatrzymania wcześnie rano, potem wniosek o tymczasowe aresztowanie, w ogóle było ostro ale dobrze się skończyło. Przed nami jeszcze kilka spraw. Adwokat zaangażowany i solidny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Soko dnia: 2016-04-22 15:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód w sądzie okręgowym w Łodzi był trudny bo chodziło o to żeby wszystkiego nie wywlekać ze względu na dziecko. Pan Mecenas okazał wsparcie, sprawę zakończyliśmy dyskretnie a i tak z orzeczeniem o winie zgodnie z moim żądaniem. Dzięki temu o kontaktach z córką i wspólnym mieszkaniu mogliśmy zrobić porozumienie. Wybór tej kancelarii był bardzo dobry. Dziękuję, widać doświadczenie Pana Mecenasa szczególnie na sali sądowej. Przed nami jeszcze podział majątku. Polecam innym bo warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pozdrawiam JM dnia: 2016-04-15 19:30:09 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził moją sprawę, ale właściwie miałem wrażenie, że nie ma pomysłu co z "moim fantem" począć". Sam szukałem informacji i materiałów, które mi pomogły w sprawie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nie zachwycony klient dnia: 2016-04-07 15:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Policja zatrzymała mnie późnym wieczorem, przeszukiwali, było nieprzyjemnie a mojej kobiecie jak przyszła nic nie chcieli powiedzieć. Brat poprosił o pomoc mecenasa Żelechowskiego, który zaraz przyjechał i konkretnie wyjaśnił im jakie prawa ma zatrzymany. Wyszedłem szybko, no i wiem, że mecenasa można poprosić o pomoc w każdej chwili. Polecam tego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczny dnia: 2015-10-16 20:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowoloną klientką Pana mecenasa Krzysztofa Żelechowskiego. Sprawa mojej mamy ciągnęła się dwa lata, co chwila odraczana z różnych powodów. W chwili gdy sprawą zajął się mecenas wystarczyły tylko dwie rozprawy i sprawa pozytywnie zakończona. Jego profesjonalizm i zaangażowanie w sprawę naprawdę godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2015-09-25 21:39:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Siostra zmanipulowała mamę przed jej śmiercią żeby dostać cały spadek dla siebie chociaż dostała wcześniej darowiznę. Pan Mecenas pomógł mi skutecznie w uzyskaniu zachowku, który mi się należał. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Adam
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-20 20:56:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój ex nie chciał się przyznać do winy za rozwód i zniszczenie nam życia ale pan adwokat wszystko mu przed sądem udowodnił. Były mąż płaci alimenty na dziecko, zasłużył sobie na to sam. Pomoc Mecenasa przy orzekaniu o winie była bezcenna. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2015-02-14 12:33:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Krzysztof Żelechowski wygrał dla mnie sprawę - syn jest ze mną, jestem szczęśliwy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin D. dnia: 2014-08-26 12:59:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowoloną klientką Pana mecenasa Krzysztofa Żelechowskiego.Już od pierwszego spotkania w kancelarii wzbudził moje zaufanie wiedzą, profesjonalnym podejściem do sprawy,taktem i wyczuciem.Przez wszystkie miesiące trwania naszej współpracy Pan mecenas był bardzo zaangażowany, pomocny, cierpliwy i po prostu życzliwy.Był dla mnie prawdziwym oparciem w trudnych chwilach.Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie lepszego i bardziej ludzkiego adwokata.Dzięki Panu mecenasowi wygrałam wszystko na czym mi zależało.Szczerze polecam Kancelarię Libero i wspaniałego prawnika mecenasa Krzysztofa Żelechowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Czech dnia: 2014-08-21 19:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Pan Adwokat Żelechowski wywalczył dla mnie emeryturę, a ZUS mógł tylko przytakiwać na jego punktowanie. Gorąco polecam, rzetelny i zawsze przygotowany do rozprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2014-07-15 16:59:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas zajął się sprawą w rzetelny sposób, miał ze mną kontakt przez cały czas prowadzenia sprawy co się bardzo rzadko zdarza i walczył w sądzie jak lew :) Życzę wszystkim takiego obrońcy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-14 15:59:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Prawnik godny polecenia zarówno dla klientów indywidualnych jak i firm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-05-08 11:21:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją