Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Nexttime Sp. z o.o.

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Pomorskie, 84-210 Choczewo ul. Fr. Kowalewskiego 2
Telefon: Kom. 509 515 848
Adres e-mail: serwis(małpa)nexttime.pl
Strona internetowa: www.landroverserwis.com
Opis działalności: Słowa kluczowe: serwis nexttime, nexttime choczewo

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 714
Data utworzenia profilu: 2014-06-27 09:46:30
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-27 09:46:30 

Opinie o Nexttime Sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak, zgadzam się, że to uczciwy serwis. Gorąco wszystkim polecam! Wymiana sprężyn także błyskawiczna. Serdecznie wszystkim polecam! Serwis naprawdę z ogromnym doświadczeniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irek dnia: 2015-02-26 20:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwi, zaangażowani w naprawę fachowcy. Uważam, że świetnie radzą sobie z naprawami - mają zresztą profesjonalny sprzęt i spore doświadczenie w branży, dlatego jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2015-01-20 12:18:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis polecam! Wiem co piszę ponieważ regularnie korzystam z usług tego serwisu. Ostatnio wymieniałem amortyzatory w swoim land roverze. Genialna obsługa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-12-19 11:34:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, ponieważ cenię sobie wysoką jakość i ciepłe podejście do klienta, nie mówiąc już o skuteczności napraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2014-11-27 14:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śmiało mogę podpisać się pod pozytywnymi komentarzami na temat tego serwisu. Pracujący tu fachowcy naprawdę znają się na instalacjach gazowych. Do tego serwis jest znakomicie wyposażony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-11-05 15:44:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry serwis. Markę Land Rovera znają jak własną kieszeń - przekonałem się o tym na własnej skórze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-10-09 11:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie naprawili zawieszenie w moim Land Roverze. Znają się na marce doskonale - udowodnili już nie raz. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2014-09-20 15:09:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę gorąco zarekomendować wszystkim ten serwis. Kiedy miałem problem z klimatyzacją przyjechałem tutaj i udało się błyskawicznie go rozwiązać. Teraz mogę podróżować moim Land Roverem w naprawdę bardzo komfortowych warunkach. Ceny w tym serwisie są bardzo konkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid Limanowski dnia: 2014-08-20 13:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mieli problemu z wymiana rozrządu w dwa dni przed moim wyjazdem służbowy. Zrobili na mnie naprawdę dobre wrażenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-28 13:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W obsłudze widać pasje i zaangażowanie w naprawę samochodów. Nie raz już u nich naprawiałem Land Rovera i przyznam, że nie było się do czego przyczepić. Zostawiałem samochód z usterką, a na drugi dzień lub po kilku dniach odbierałem w pełni sprawnego, gotowego do jazdy. Obsłużono mnie profesjonalnie, wszelkie etapy naprawy były ze mną indywidualnie uzgadnianie. Pozytywnym zaskoczeniem była przede wszystkim cena. Widać, ze zalezy im na pełnej satysfakcji klienta i że dużo wagę przykładają do solidności wykonywanych usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-07-07 12:20:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją