Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MEBLO-SZYK K.Furykiewicz

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Zachodniopomorskie, 76-039 Stare Bielice 109d-8 k/Koszalin
Telefon: Kom. 604888956
Adres e-mail: meblo-szyk(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.meblo-szyk.pl
Opis działalności: wykonawstwo mebli pod wymiar: meble kuchenne, szafy, meble dziecięce, meble łazienkowe i inne zabudowy meblowe Słowa kluczowe: meble na wymiar, kuchnie, pokojowe, dziecięce, zabudowy wnętrz, garderoby, szafy, meble, łazienkowe,

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2513
Data utworzenia profilu: 2014-06-26 21:25:44
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-26 21:25:44 

Opinie o MEBLO-SZYK K.Furykiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowca w pod każdym kątem : projektowanie, doradztwo, wykonawstwo naprawdę na wysokim poziomie. Szczerze polecam każdemu kto chce mieć pięknie wykonaną kuchnie czy szafę z dobrych materiałów za przystępną cenę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2018-05-26 12:31:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, gdybym wybierać ponownie wykonawcę mojej kuchni napełnił byłabybto firma Meblo-Szyk. Otrzymałam od nich nie tylko solidnie i estetycznie wykonaną zabudowę ale rownież fachowe doradztwo i miła obsługę :) Super jakość w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-06-07 11:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i bardzo dobrze wykonana kuchnia, dopracowanie każde szczegóły...otrzymaliśmy projekt i doradztwo gratis...a cena mebli konkurencyjna w porównaniu do innych firm z terenu Koszalina..POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie musiałem reklamować wszystko dobrze wykonane
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-10-24 09:20:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi. Wykonawca bardzo uczciwy, solidny potrafi doradzić, przestrzega ustalonego terminu.Polecam. Jeśli będę kiedyś potrzebować stolarskiej usługi na pewno skorzystam z MEBLO-SZYKU.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara K. dnia: 2015-04-25 20:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Pełen profesjonalizm, cena konkurencyjna w porównaniu z innymi firmami.Duży wybór materiałów, wzorów,kolorów, dodatków, wizualizacja komputerowa,szybka realizacja zamówienia. Naprawdę warto skorzystać z usług tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2015-04-23 18:40:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z firmą Meblo-Szyk to czysta przyjemność. Rewelacyjne podejście do klienta - spotkanie u mnie w domu w celu pomiaru i omówienia szczegółów zabudowy. Później otrzymałam wizualizację, a ostatecznie mam ładną i b.dobrze wykonana kuchnię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2015-04-08 12:41:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminowa i fachowa realizacja usługi, polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnnaJ dnia: 2014-06-27 13:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie wykonane meble kuchenne w rozsądnej cenie. Po wykonanej robocie pozostawia porządek. Zdecydowanie polecam tego wykonawcę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2014-06-26 21:41:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją