Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Projekt-PC Łukasz Agnieszczak

Zawód: komputery - naprawa, serwis Informatyk 
Adres: Dolnośląskie, 53-520 Wrocław Zaporoska
Telefon: Kom. 669-068-414
Adres e-mail: projekt-pc(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.projekt-pc.com.pl
NIP:
826-211-92-55
Opis działalności: Nasza firma zajmuje się serwisem komputerów stacjonarnych, laptopów, a także urządzeń peryferyjnych. Oferujemy bardzo niskie ceny i najwyższą jakość usług. Zajmujemy się również kompleksową obsługą informatyczną firm. Słowa kluczowe: Komputery, naprawa, drukarki, skanery, serwis komputerowy, laptopy, notebooki, obsługa informatyczna, pomoc informatyczna, obsługa firm, pogotowie komputerowe

Ocena: 92% pozytywna 13x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 2927
Data utworzenia profilu: 2013-10-17 16:25:56
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-24 15:33:56 

Opinie o Projekt-PC Łukasz Agnieszczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz to na prawdę solidna firma. Widać od razu ogromną praktykę i branżową wiedzę. Oferta, cena, solidność i punktualność moim zdaniem miażdżą konkurencję. A poza tym to naprawdę miły Gość z którym można miło porozmawiać. Dzięki Panie Łukaszu i zgłoszę się do Pana jak będę składał stacjonarny. Pozdrawiam Jacek ....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek HP-DV8 z Bajana dnia: 2015-04-27 20:28:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana profesjonalnie. Fachowiec poprawił konfigurację wykonaną niewłaściwie przez innego "specjalistę". Laptop stale się zawieszał albo w ogóle nie uruchamiał. W tej chwili komputer jest szybki jak "błyskawica". Oprócz tego bardzo zaskoczyła mnie punktualność Pana Łukasza. Polecam w 100 %
Opinia dodana przez: Evea dnia: 2015-01-25 18:14:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO POLECAMY, PAN ŁUKASZ ZROBIŁ WSZYSTKO O CO PROSILIŚMY BARDZO SZYBKO I SPRAWNIE. UZYSKALIŚMY DUŻO CENNYCH INFORMACJI I DOBRYCH RAD NA PRZYSZŁOŚĆ. DUŻE POCZUCIE HUMORU I WYSOKA KULTURA OSOBISTA. PAN GODNY POLECENIA. NA PEWNO ZOSTANIE NASZYM NADWORNYM INFORMATYKIEM. DZIĘKUJEMY.....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KROWEKTOSIA dnia: 2014-10-22 18:03:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny serwis! Pan Łukasz zna się na rzeczy. Dziś po południu zgłosiłem ciężki problem laptopa, jeszcze tego samego dnia mam sprawny komputer, co lepsze, działa szybciej i wreszcie mogę w pełni go używać. Konkurencyjne ceny, miła obsługa. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2014-10-03 23:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa, jeszcze lepsza naprawa. Serwisant dojechał do mnie do domu na dodatek w niedzielę co jest ogromnym plusem:) Laptop został szybko naprawiony i jeszcze dostałem rabat:) Polecam wszystkim bo mało jest uczciwych i sumiennych serwisantów, a ten zdecydowanie taki jest;) Będę polecał i jak zajdzie potrzeba to wrócę:) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek T. dnia: 2014-06-29 13:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt-PC to trafna decyzja. Polecam ze względu na kompleksowe i fachowe usługi. Ponadto Pan Łukasz potrafi znakomicie dobrać sprzęt do profilu klienta, co w oferowanym obecnie wachlarzu możliwości jest bezcenne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-27 22:35:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ostatnim czasie korzystałam z usług kilku serwisantów zajmujących się sprzętem komputerowym. Jedynie Pan Łukasz poradził sobie bezbłędnie z powierzonym mu zadaniem. Profesjonalna, wysokiej jakości usługa z wysoką kulturą. Rekomenduję z czystym sumieniem. Pozdrawiam Panie Łukaszu. Życzę powodzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a.k. dnia: 2014-06-27 22:01:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwa razy osobiście korzystałem z usług firmy Pana Łukasza. Profesjonalizm jest na każdym kroku i nie mam nic do zarzucenia. Usługi zostały wykonane bardzo szybko, na miejscu i profesjonalnym sprzętem, a przy okazji sam co nieco dowiedziałem się kilku ciekawostek o czyszczeniu i budowie komputera:) Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie korzystałem
Opinia dodana przez: Mariusz (Energetyczna) dnia: 2014-06-24 15:24:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dwóch lat korzystam z usług firmy Projekt-PC. Przez cały okres współpracy spotykałem się ze strony Pana Łukasza z elastyczną, szybką, kompetentną i zrównoważoną cenowo usługą. Poleciłem usługi Pana Łukasza rodzinie i bliskim znajomym. Wystawiam jak najlepsze referencje dla firmy Projekt-PC.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-21 12:53:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz przede wszystkim zna się na swoim fachu, pomimo pewnych trudności udało mu się przywrócić mój komputer do życia (chodziło o dysk główny), w przeciągu dwóch godzin. Jest to także uprzejma i towarzyska osoba i mogę go z czystym sumieniem polecić.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Łukasz "AltiQ" Liebner dnia: 2014-06-04 23:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie rewelacja. Nie dość, że ma całkiem rozsądne ceny, facet wie co robi. Szybko i na zasadzie "mówisz - masz". Zmodernizował mi komputer tak, że chodzi jak błyskawica. Autentycznie byłem zaskoczony, że tak to super wyjdzie. Wcześniej tylko ze mną uzgodnił i doradził przede wszystkim co dokupić i było to na jego głowie. Nie musiałem nic szukać po internecie ani na giełdach, facet przywiózł co trzeba i co najważniejsze zrobił to u mnie w domu. Do innych zakładów to trzeba zawieźć, nie ma gdzie zaparkować, stacjonarny to jest co nieść, odłączać wszystkie kable a tu proszę bardzo, dla mnie bomba. Wymagania miałem dosyć nietypowe i nawet nie sądziłem, że mu się uda. Naprawdę z czystym sumieniem polecam i pozdrawiam. Żeby tak wszyscy podchodzili do swojej pracy byłoby super. Żebym tak jeszcze znalazł takiego mechanika do samochodu...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Na szczęście nie było co reklamować
Opinia dodana przez: Jerzy z Kruczej dnia: 2014-03-30 23:09:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis konkretny. Serwisant bez problemu przyjechał do mnie w niedzielę o godzinie 17tej. Komputer był wcześniej w innym serwisie, który delikatnie mówiąc uszkodził notebook'a siedząc przy tym 3 godziny. Serwisant z firmy Projekt-PC posiadał ogromną wiedzę i doświadczenie, gdyż komputer był rozebrany na części pierwsze, naprawiony i złożony w 20 minut! Przygotowałem się na wyższą cenę, a była niska. Świetny serwis i polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2014-03-26 18:51:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co z tego ze szybko jak żle. Laptop sie nie ładował. Pan zabrał laptop bez ładowarki twierdząc ze jest nie potrzebna a na miejscu nie miał jej jak sprawdzić bo nie miał czym. Dobrze ze chociaż zgrał u mnie dane z laptopa na stacjonarny - co oznacza ze dysk był OK. Odebrałam komputer ze sformatowanym dyskiem i informacją ze dysk jest uszkodzony. Wgrany office nie ten który był - no tak pan zadecydował bez uzgodnienia z klientem. Do tego komputer sie non stop zawiesza a sterowniki ekranu sa do zrobienia. Jak ktoś chce mieć bardziej spiepszony komputer niz był - serdecznie polecam. Do naprawy oddane były trzy laptopy i każdy wrocił w gorszym stanie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zrezygnowaliśmy z naprawy gwarancyjnej-
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-01-17 21:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna, super podejście do klienta, obsługa po swerwisie co jest ogromnym plusem, niskie ceny i kontakt z klientem na najwyższym poziomie. Polecam!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Wolski dnia: 2013-10-17 16:27:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją