Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Borecki Robert. Zakład ogólnobudowlany

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Stolarz 
Adres: Lubuskie, 66-400 Gorzów Wielkopolski Kruczkowskiego 5/6
Telefon: 957225555 Kom. 601584359
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.szafynawymiargorzow.pl
Opis działalności: Meble na dowolny wymiar,szafy na wymiar,kuchnie na wymiar. Słowa kluczowe: meble na wymiar gorzów

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 10x 3x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 3792
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-23 13:49:00 

Opinie o Borecki Robert. Zakład ogólnobudowlany

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim zastanawiającym się gdzie zamowic np.szafe,garderobe lub szafki na wymiar do lazienki,polecam usługi Pana Roberta Boreckiego.Zamowilem duza szafe i zabudowę lazienkowa.Od samego początku naszego kontaktu,Pan Borecki dal się poznac jako osoba doskonale znajaca swój fach.Przedstawilem swoje oczekiwania,a w zamian dostałem mnóstwo cennych informacji,potrzebna pomoc i wirtualny projekt zamówionych przeze mnie rzeczy.Pan Borecki nie pobiera zwyczajowych zaliczek,co w obecnych czasach nie jest często spotykane.Jest punktualny do "bolu" 12-ta,to u Pana Boreckiego 12-ta,nigdy nie czekałem na umówione spotkanie.Terminowosc wykonania jest również bardzo wazna i tutaj jest to na najwyższym poziomie,nie było zadnych opoznien.Samo wykonanie,jest zgodne z projektami i z wcześniej omówionymi szczegółami.W wykonaniu widać dobry "warsztat" i znajomość zawodu,W rzeczywistości wszystko wygląda rewelacyjnie.Jestem bardzo zadowolony z efektow,wszystko sprawuje się bez zarzutu.Wszystkim tym ,którzy maja problem gdzie zamowic np.szafe lub garderobę,polecam usługi Pana Boreckiego.Naprawde warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bogdan S. dnia: 2017-12-29 19:00:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Pan Robert Borecki wykonał meble bardzo starannie. Udzielił mi kilku rad w fazie projektowania. Terminowo i fachowo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Izabela Szczetyńska dnia: 2017-08-09 12:21:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładność,esestycznosc, pełen profesjonalizm godny polecenia. Dziękuję jeszcze raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-27 20:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm,rzeczowe podejście. Ogromna dokładność. Wysoka jakość. Jestem bardzo zadowolona z wykonania usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2016-11-25 13:53:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane zgodnie z umową żetelnie i na czas. Polecam firmę jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.R. dnia: 2016-11-23 19:03:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Robert to bardzo porządna i dokładną firma robili mi kilka szaf i innych zamówień zawsze na czas i dokładnie polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-22 11:25:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% profesjonalizmu. P. Borecki zrobił u mnie kilka lat temu dwie szaf.W tym roku tj. 2014 zaprosiłam Pana Roberta po raz drugi żeby zrobił mi szafę i drobną zabudowę w kuchni. Wszystko w jak najlepszym porządku i zgodnie z moim wyobrażeniem. Pan Robert słucha klienta jego sugestii i dobrze doradza. Współpraca z nim jest na wysokim poziomie jak również wykonanie. Polecam- 100% zadowolenie :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R.Sz. dnia: 2014-10-11 13:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% profesjonalizmu. Robiłam u P. Boreckiego szafę i garderobę. Wszystko w jak najlepszym porządku. Pan Borecki służy dobrymi radami a także słucha sugestii klienta. Współpraca z nim jest na wysokim poziomie jak również wykonanie.Wiem na pewno że kolejną garderobę zlecę właśnie firmie P.Boreckiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacji nie było
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-02-10 08:44:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam firmę Pana Roberta. Szybko, sprawnie i solidnie. Jestem bardzo zadowolony z szafy jaką Pan Robert dla mnie wykonał. W moim przypadku obawiałem się bardzo o duże nierówności i krzywizny ścian w moim pokoju, ale efekt końcowy jest rewelacyjny wszystko pasuje do siebie co do milimetra.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2014-02-03 12:54:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U Pana Roberta robiłam szafę, biurko i kuchnię. Wszystko wyszło lepiej niż rewelacyjnie.To co było uzgodnione i wymyślone tak było zrobione, nie ma rzeczy niemożliwych u pana Roberta.Fachowiec w pełnym słowa tego znaczeniu.Jak najbardziej polecam usługi tej firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila 30 Stycznia dnia: 2014-02-02 17:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wyszły bardzo ładnie,polecam fachowca pana Roberta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-01 11:46:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i porządna firma 100% poleca. Szybko porządnie i sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-22 20:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% firmę Pana Roberta Boreckiego. Pełny profesjonalizm oraz rzeczowe podejście do sprawy. W moim przypadku miałam wielki problem z szafkami w kuchni i nikt nie chciał podjąć się przeróbki. Dzięki Panu Robertowi mogłam wreszcie kupić swoją wymarzoną większą lodówkę. Bardzo dziękuję i pozdrawiam. Bogusława W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-26 18:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam p. Roberta. U mnie robił szafę na różne sprzęty domowe. Szafa wyszła rewelacyjnie, tak jak sobie zaplanowałam. Pełen profesjonalizm i godne polecenie. Dla wszystkich zainteresowanych - cena warta uwagi, a dla niezdecydowanych - nie jest to żadna reklama!!! Jestem klientką z tzw. polecenia przez znajomych. WAM też polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-18 21:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządna firma,polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zdzisław Bednarz dnia: 2011-02-06 23:25:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją