Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Masaże Profesjonalne Danka Stępniak

Zawód: zespoły opieki zdrowotnej Masażysta 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Masaże Lecznicze i Rehabilitacyjne, Kręgosłupa i inne Słowa kluczowe: Danuta Stępniak masażystka opinie, Masaże Poznań opinie, Najlepszy masażysta Poznań

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1511
Data utworzenia profilu: 2014-06-17 13:25:24
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-17 13:25:24 

Opinie o Masaże Profesjonalne Danka Stępniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam opinie innych - wielce pozytywnie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-18 22:39:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odniosłam wrażenie, że Pani Danuta pracuje dla przyjemności, albo odziedziczyła pokaźny spadek - takiej relacji cena-jakość nie widziałam jak żyję. CENY NIZIUTKIE!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda Krupa dnia: 2014-10-29 12:33:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Danuta to profesjonalistka pełna gębą - skromna, uczciwa, pracowita. Po jej masażu skaczę jak konik polny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Senior78 dnia: 2014-09-03 21:44:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje odczucia podczas i po masażu były bardzo pozytywne.Ponieważ nigdy wcześniej nie poddawałem się masażowi, nie wiedziałem czego się spodziewać i jaka będzie moja reakcja.Muszę przyznać , że wyniki przeszły moje najśmielsze oczekiwania! Efekt był odczuwalny zaraz po wykonanym masażu. Moje obolałe i napięte mięśnie zniknęły! Spotkałem się z dużym profesjonalizmem, kompetencją , delikatnością oraz miłym podejściem :-) SerdecznieSerdecznie Polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-07-09 09:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Danusia to prawdziwy fachowiec :)w swojej dziedzinie. Miła, ciepła, punktualna zawsze trafia ze swoją diagnozą w problem sprawiając bezcenna ulgę. Zawsze znajdzie chociaż chwilę na konsultację i jest niezwykle chętna do niesienia pomocy swoim pacjentom za naprawdę niewielką stawkę. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: katarzyna szymańska dnia: 2014-07-08 22:44:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Danka jest wspaniała, a jej ręce leczą :) Po każdym masażu czuję się bardzo zrelaksowana, a moje mięśnie jeszcze długo po nim są odprężone. Gorąco polecam, bo to ta Pani wyprawia, to coś fantastycznego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kana dnia: 2014-07-08 14:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Danka jest fachowa i punktualna. Miła, fajna i bezkonfliktowa. Zawsze ma czas dla pacjenta, jak już znajdzie się w jej rękach. Nie spieszy się i słucha cierpliwie co pacjentowi dolega i jakie są skutki po ostatnim zabiegu. Jej diagnozy są trafne a instynkt na swoim miejscu. :) Ceny na poziomie przeciętnym, ale usługi na wysokim. Korzystam od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.K.Skarbek-Kozietulski dnia: 2014-06-17 13:27:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją