Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ramarex BRZOZA ZBIGNIEW

Zawód: samochody - instalacje gazowe Mechanik 
Adres: Śląskie, 44-200 Rybnik ul. RUDZKA 102
Telefon: Kom. 508099123
Adres e-mail: ramarex(małpa)home.pl
Strona internetowa: www.ramarex.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 31x

Jakość usług: 100% wysoka 31x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x
Ceny usług: 100% niskie 31x
Ilość opinii w serwisie: 31
Ilość odsłon profilu firmy: 1631
Data utworzenia profilu: 2014-06-06 22:03:12
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-06 22:03:12 

Opinie o Ramarex BRZOZA ZBIGNIEW

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim nowoczesne podejście do instalacji gazowych. Widać, że w Ramarex znają się na lpg. Panowie odpowiedzialnie podchodzą do montażu , wiedzą czy można w danym modelu zamontować gaz czy nie. Na gazie jeździ mi się bardzo dobrze. Nie mam z nim żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-19 18:50:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają odpowiednie podejście do klienta. Konkretnie podchodzą do klienta. Znają się na instalacjach gazowych. Kiedy potrzebowałem pomocy od ręki - otrzymałem ją. Bardzo cenię takie nastawienie na potrzeby klienta. Można im zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-11 10:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na instalacjach gazowych w samochodzie znają się jak mało kto. Niestety nie montowałem swojego gazu u nich, ale regularnie u nich serwisuję. Wiem bowiem, że są uczciwi i odpowiedzialnie wykonują swoją pracę, ale co istotne nie oferują też wygórowanych cen. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-02 17:25:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczona Ramarex. Moja Mazda 6 paliła masakrycznie. Wydawałam mnóstwo pieniędzy na paliwo, ale w końcu powiedziałam dość i podjechałam tutaj w celu porady na temat instalacji gazowej. Okazało się, ze można zamontować gaz, wiec się ucieszyłam i zdecydowałam sie. Usługa zostałam wykonana szybko i solidnie. Bardzo miła obsługa w serwisie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-05 10:05:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie łatwo jest trafić na prawdziwych fachowców w branży. Mnie się jednak udało. Ramarex, to solidna firma. Usługi wykonują solidnie. Nie ma mowy o pomyłce. Wiedzą jaki osprzęt zamontować, by klient był zadowolony. Potrafią fachowo doradzić i zaproponować nowoczesne rozwiązania. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-15 01:29:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Samochód nie chciał się przełączyć na gaz. Nie wiedziałem co się dzieję, dlatego czym prędzej pojechałem do Ramarexa. Od ręki sprawdzili co się dzieje. Okazało się, że elektrozawór się zaciął. Chwilę poczekałem , naprawili, zapłaciłem i było wszystko ok. A to wszystko od ręki Dzieki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-23 02:02:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem duży problem z gazem w aucie. Poziom płynu chłodniczego w zbiorniczku spadał poniżej minimum, a uzupełnianie nie pomagało - sytuacja powtarzała się co kilka lub co kilkanaście dni i wtedy kolega polecił mi warsztat Ramarex. Okazali się byc wybawienie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-30 01:31:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem łatwym klientem i lubię kiedy firmy się do mnie dostosowują i to właśnie mnie się spodobało. Bardzo dziękuję za fachowość i indywidualne podejście do klienta. Dobre ceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-09 01:43:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cenię to, że potrafią mnie zaskoczyć. Sa konkretni w montażu instalacji gazowych, montują tylko najlepszy sprzęt. Mam gaz od lat. Serwisuję go dla własnego bezpieczeństwa. Nigdy nie miałem z nim problemów, dzięki Ramarex.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-13 01:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta. Wspaniała obsługa, dobre ceny i przede wszystkim wysoka jakość świadczonych usług. Cieszę się, że mamy tak sprawdzony serwis w naszym mieście. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-11 20:56:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ramarex kojarzy mi się wyłącznie z instalacjami gazowymi. Panowie w tym serwisie znają się jak mało kto. Dzięki ich doświadczeniu i umiejętnościom mogę cieszyć się dynamiczną jazdą na gazie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-27 06:56:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż instalacji gazowej wykonany perfekcyjnie nie spodzziewałem się, że będę aż tak zadowolony dużym plusem jest krótki czas oczekiwania na naprawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-15 00:12:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ramarex, to sprawdzony serwis. Na instalacjach gazowych znają się jak mało kto. Muszę przyznać, że panowie są bardzo skrupulatni jeśli chodzi o serwisowanie czy montaż. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-27 07:06:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie. Trzeba przyznać, że nie zostawiają klienta w potrzebie i zawsze potrafią dobrze doradzić. Ja jestem zadowolony, bo dzięki im mam gaz w swojej szprotce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-09 10:17:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Inne warsztaty odmawiały mi pomocy tłumacząc, ze w moim samochodzie nie może być instalacji gazowej. W Ramarexie okazało się inaczej. Dziękuję za profesjonalna obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-02 08:08:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, miła obsługa. Jako jedyni nie odesłali mnie do kolejnego warsztatu samochodowego. Zaoferowali swoją pomoc i fachowe doradztwo w ramach instalacji gazowej. Jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-16 10:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za miłą obsługą i rzetelny montaż LPG w moim samochodzie. Muszę przyznać, że nie spodziewałem się, że samochód będzie się tak dobrze sprawował po zamontowaniu gazu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-05 09:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich osprzęt mam w aucie 4 lata i jak dotąd zero problemów. Byłem u nich z 3 razy na kontroli i było ok. Nie mam żadnych uwag co do warsztatu. Widać, że znają się na rzeczy. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-01 09:06:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Są profesjonalistami jeśli chodzi o instalację gazową. Uważam, że perfekcyjnie podchodzą do świadczonych usług i że ciągle wychodzą naprzeciw nowością w branży. Bardzo podoba mnie się ich podejście i doświadczenie, które potrafią wykorzystać w praktyce. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-23 09:48:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profeska, profeska i jeszcze raz profeska! Panowie znają się na rzeczy! Fajnie, że bazują na włoskich markach. LPG w ich wykonaniu działa bez zastrzeżeń. Jeszcze jak dotąd nie miałem żadnych problemów z osprzętem. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-02 09:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny dojazd do serwisu. Ramarex mogę bardzo serdecznie wszystkim polecam. Montaż instalacji gazowej przebiegł bez problemów. Do tego instalacja jest renomowanej firmy i sprawdza się doskonale w moim samochodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2015-02-24 14:58:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie dziwi mnie ilość tylu pozytywnych opinii - sam przekonałem się na własnej skórze, że było warto. Instalacja gazowa została zamontowanie zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i świetnie się spisuje w życiu codziennym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-02 12:38:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry serwis samochodowy. Jako jedyni nie odmówili mi montażu LPG w moim aucie. Inny wielcy mechanicy twierdzili, ze nie jest możliwy montaż instalacji gazowej - jak się jednak okazało dla chcącego nic trudnego. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Rutowicz dnia: 2015-01-16 02:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie dzięki! Panowie wykonali kawał dobrej roboty. Instalacja LPG firmy BRC sprawdza się doskonale. Do tego wiem, że będzie ona pracować przez długi czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-12-23 13:48:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko poradzili sobie z montażem LPG. Jako jedyni nie odprawili mnie z kwitkiem - zapewniając, że montaż LPG jest możliwy nawet w moim samochodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-11-21 09:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis ekstra. Godny polecenia. Naprawdę świetne podejście do klienta a od tego pełen profesjonalizm. Instalacja gazowa jest zamontowana naprawdę bardzo dokładnie a do tego wyregulowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: arek dnia: 2014-11-06 13:50:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż instalacji gazowej został wykonany starannie - zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-10-15 13:28:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam ze względu na precyzyjnie zamontowaną instalację gazową. Inne serwisy odmawiały, gdyż podobno w moim samochodzie nie było takiej możliwości, a jednak.. Dlatego dzięki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Suseł dnia: 2014-09-12 13:02:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolega z pracy wiele mówił mi o instalacji LPG. W końcu postanowiłem zredukować wydatki na paliwo i zdecydowałem się przyjechać tutaj w celu zamontowania owej instalacji. Gorąco polecam wszystkim tę firmę. Instalacja działa bez zarzutów, a rachunki za paliwo są naprawdę niższe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar Kot dnia: 2014-08-21 12:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: We wcześniejszym warsztacie musiałem użerać się z bezczelnością i brakiem elokwencji, a tutaj proszę... usługa wykonana rzetelnie, usterka zdiagnozowana trafnie i do tego życzliwość. Inne warsztaty mogą się chować. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-15 13:16:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spotkałem się tutaj z profesjonalizmem i życzliwością, której nie otrzymywałem we wcześniejszych warsztatach samochodowych. Tutaj zainstalowali w jeden dzień gaz w moim aucie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-29 18:26:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją