Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Radosław Szajerski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon: Kom. 505 660 895
Adres e-mail: radoslaw(małpa)szajerski-adwokat.pl
Strona internetowa: www.szajerski-adwokat.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Adwokat w Poznaniu, porada prawna Poznań, rozwód Poznań, dobry prawnik Poznań, adwokat Poznań opinie, obrońca, radca prawny, dobry adwokat Poznań, radca prawny Poznań, skuteczny adwokat, apelacja Poznań

Ocena: 100% pozytywna 36x

Jakość usług: 100% wysoka 34x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 33x
Ceny usług: 91% niskie 11x 21x 1x
Ilość opinii w serwisie: 36
Ilość odsłon profilu firmy: 14081
Data utworzenia profilu: 2012-05-31 22:30:43
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-06 17:32:09 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Radosław Szajerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam pan Radosław jest wspaniałym mecenasem ponieważ znalazłem pana mecenasa w Internecie potrzebna była pomoc z prawa karnego pan radoslaw podszedł profesjonalnie do sprawy koniec kwietnia zgłosiłem się do kancelari z moją partnerką była. Sobota pierwsze ciepłe dni inni mecenasi nie przyjmowali trafiłem w 10 bylem oskaZony o przestępstwo a to było wykrocenie drobne próbowali mi dołożyć tego co nie uczyniłem dowód były nagrania monitoringu 1 nagranie było. A2 zniklo dziwne polecam i bardzo dziekuje panu mecenasowi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sebastian.p dnia: 2016-10-15 05:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. APELACJE TO CHYBA JEGO SPECJALNOSC. DOPATRZYL SIE BLEDU W WYROKU SADU I NAPISAL APELACJE KTORA POMOGLA. TRAFILEM DO NIEGO JUZ KIEDY TRZEBA BYLO PISAC APELACJE. SZKODA ZE WCZESNIEJ GO NIE ZNALEM BO TAKTO MOZE BYM WYGRAL ZA PIERWSZYM PODEJSCIEM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-17 20:08:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczywiście fachowiec, więc jeśli ktoś szuka, to polecam. Kolega mi go doradził, rozwodził się kiedyś i poproawadził mu elegancko sprawe. Ja miałem akurat karną, nieprzyjemna sprawa, no alesię zdarza. Koledzie podziękowałem, bo lepiej chyba w Poznaniu trafić nie mogłem, a wiem co mówię, bo miałem już do czynienia z innymi adwokatami. Pan Mecenas ma mocno zajęty grafik, jest rozchwytywany, ale bardzo skuteczny, więc nie zawsze od razu odbierze telefon. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-05-29 14:56:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafilem do tego pana jak juz trzeba bylo napisac apelacje. Poprzednio mialem prawnika ktory niewiele zdzialal w mojej sprawie. pan mecenas napisal apelacje i dzieki temu udalo sie wyjsc na prosta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie bylo reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-30 14:19:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JA TYLKO CHCIALBYM POWIEDZIEC ZE WARTO. ADWOKAT SZAJERSKI TO MOIM ZDANIEM BARDZO DOBRY PROFESJONALISTA. CO WIECEJ JEGO APLIKANCI ROWNIEZ. MOJA SPRAWE PROWADZIL MEC. RADOSLAW I PANI ANIA. DROBNA WADA JEST TAKA ZE PAN MECENAS MA KANCELARIE NA SW MARCINIE W SCISLYM CENTRUM, A TAM TRUDNO ZAPARKOWAĆ.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-18 19:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi pana adwokata. Wygrał dla mnie dwie sprawy rodzinne już i trzecia jest w toku. Pomimo tego, że pan mecenas ma zajęty grafik, to zawsze znalazł dla mnie czas. Czasem umawialiśmy się na 20.00, czasem telefonicznie w sobotę rozmawialiśmy. Czułam się traktowana indywidualnie, obsługa na wysokim poziomie, pan mecenas kojarzy swoich klientów, mnie w każdym razie pamiętał i nie traktował jak następnej w kolejce. Polecam bardzo - obiecałam sobie, ze napisze tu opinię, bo te właśnie opinie pomogły mi trafić na dobrego prawnika. Więc dla innych również zostawiam wpis, że warto!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Justyna Kaźmierczak dnia: 2014-06-03 13:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat z Poznania, któremu w pełni mogłem zaufać. Powierzyłem mu swoją sprawę a sam musiałem służbowo wyjechać na kilka miesięcy. Wszystko było załatwione jak należy, mecenas reprezentował moje interesy przed sądem gospodarczym i dzięki niemu wszystko zakończyło się pomyślnie dla mnie, w sumie bez mojego udziału i stresu. Od tej pory moja firma korzysta z usług prawnych w kancelarii mec. Szajerskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-05-07 18:32:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj i dziś byłem u 3 prawników skonsultować swoją sprawę. I tak chodziłem po Poznaniu od kancelarii do kancelarii. Trafiłem w końcu do mec. Szajerskiego. Nie będę podawać nazwisk innych adwokatów, ale powiem, że Szajerski wywarł na mnie ogromne wrażenie. Po pierwsze porada trwała ponad godzinę, u innych pół godziny maksymalnie - a stawka porównywalna. Dowiedziałem się wszystkiego. Mecenas wiele mi rozjaśnił, powiedział jak będziemy działać. Jestem bardzo zadowolony. Polecam. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jurek z Suchego Lasu dnia: 2014-03-07 12:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem adwokata z Poznania i natknąłem się na ten portal i opinię o adwokacie Szajerskim. Ani jednej negatywnej?! Nie pozostało mi nic innego jak udać się do niego na wizytę. I tak: Spotkanie punktualnie. Umówiliśmy się na 13.00. Pan mecenas czekał na mnie w swoim gabinecie. Następnie przedstawiłem mu swój problem. Porada trwała 1,5 godziny. Powiedział mi co mogę w mojej sytuacji zrobić a czego nie. Wyszedłem zadowolony a nastepnego dnia zadzwoniłem i powiedziałem ze chce zeby mnie reprezentował w sądzie i prowadzil moją sprawe i podpisalem pelnomocnictwo. Jestem z nim w stalym kontakcie. Pan meceneas odbiera moje telefony nawet w weekend. Sprawa jest w toku, wiec nie wiem jaki bedzie jej wynik, ale niezaleznie od tego wiem, ze jestem pod dobrą opieką. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz ze Swarzędza dnia: 2014-01-23 10:47:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia. Dobrze poprowadzona sprawa, ocena sytuacji, zaproponowanie linii działania. Kontakt z mecenasem bez ograniczeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-10-18 14:39:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całe szczęście, że zdecydowałem sie zwrócić o pomoc do pana mecenasa,bo moja sprawa nie wyglądała za ciekawie. Przegrałem w pierwszej instancji i już migroziła odsiadka, kolega mi polecil tego adwokata nie jestem z poznania, tonie wiedziałem do kogo się zwrócić. No ale był to strzał w dziesiątkę,napisał mi apelację i potem po uchyleniu poprowadził już do końca. I jaki werdykt, niewinny. Byłem w szoku Naprawde polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2013-10-10 14:48:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec. Szajerski pomógł mi przejść przez trudną dla mnie sprawę rozwodową. Nie miałam już siły zmagać się z sądami, pismami, odwołaniami, świadkami. Dzięki niemu ten proces był zdecydowanie mniej traumatyczny i zakończył się dla mnie dobrze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2013-10-10 10:17:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! To moim zdaniem najlepszy adwokat w Poznaniu. Byłam już u kilku specjalistów i tylko on był w stanie mi pomóc. Dziś jestem po zakończonej sprawie z korzystnym dla mnie wyrokiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2013-10-09 20:21:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Karnista z prawdziwego zdarzenia. Pomógł mi w mojej sprawie i to bardzo. Od przesłuchania po apelację trzymał rękę na pulsie. Kontakt bezproblemowy (telefon ode mnie odebrał nawet w niedzielę, profesjonalizm. Polecam tego adwokata z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2013-08-19 11:24:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Szajerskiemu kolejną i mam nadzieję ostatnią/to była apelacja/sprawę mam za sobą.Bez jego pomocy i wiedzy prawnej pewnie bym sobie jeszcze pojeżdził do sądu. Prowadził mi sprawy rodzinne o ustalenie kontaktów z dzieckiem i o alimenty.Szczerze mogę polecić Pana Szajerskiego jeśli ktoś chce zaoszczędzić czas i pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-05 21:23:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje sprawy w sądzie w Poznaniu bez adwokata toczyły się ponad 2 lata bez żadnych rezultatów,byłem zdruzgotany . w końcu z polecenia zadzwoniłem do Pana Radosława i obie sprawy mam już za sobą.Jeszcze czekam na jedną apelacyjną ale też będę korzystał u usług Pana Szajerskiego.Jestem zadowolony z kompetencji i rzeczowości mecenasa. Teraz wiem,że gdybym powierzył mu moje sprawy przy ich zakładaniu moje koszty związane z dojazdami do Poznania były by znacznie niższe od kwoty jaką P.Radosław zaproponował za prowadzenie sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-18 18:23:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tego adwokata. Prowadził moje dwie sprawy rodzinne. Zawsze był dyspozycyjny, zawsze zjawiał się na sprawach w sądzie, przygotowany, merytoryczny. Bardzo mi pomógł. Dlatego pisze z czystym sumieniem że warto korzystać z jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek z Poznania dnia: 2013-06-14 09:24:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Adwokat Szajerski wygrał moją sprawę rozwodową. Moja była żona chciała zaleźć mi za skórę, a wynik był taki ze opadła jej szczeka. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szczesliwie rozwiedziony dnia: 2013-06-06 09:05:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Szajerski to moim zdaniem jeden z lepszych prawników z Poznania. Swoje wiem bo troche sie po tych kancelariach nachodzilem. Zmienialem adwokata w trakcie sprawy na mecenasa Szajerskiego i nie zaluje bo zrobil wszystko co jego mocy zeby sprawa byla na moja korzysc takze polecam wam. A opinie o nim znalazlem wlasnie tutaj. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy z Poznania dnia: 2013-05-31 10:01:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mec.Szajerskiego do spraw karnych. Pełna rzetelnośc. Od początku do końca byłem informowany co mozna zrobic co nie, co mi grozi, co mozna wywalczyc. Sprawa została rozwiazana na moja korzysc. Adwokoat Szajerski pomogl mi bardzo i za to jestem mu wddzieczny. Dziekuje panie mecenasie.
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2013-05-14 16:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szczerze mec. Szajerskiego do spraw z zakresu prawa majątkowego. Pełen profesjonalizm. A co dla mnie było najważniejsze? Jak do niego dzwoniłam, bo miałam jakieś pytanie to od razu odpowiadał, nie mówił jak to w innych kancelariach: "muszę sprawdzić w orzecznictwie, odzwonię". Świetna znajomość przepisów i doskonała ich interpretacja. Także polecam państwu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2013-04-09 14:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj wygraliśmy z mec. Szajerskim sprawę w sądzie na szczeblu apelacyjnym i jeszcze nie mogę ochłonąć. Polecam z czystym sumieniem tego adwokata do spraw karnych, bo zna się na prawie karnym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek z Poznania dnia: 2013-03-27 09:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Szajerski prowadził moją sprawę karną dostalem zawiasy zamiast aresztu. Byla pisana apelacja i to pomoglo. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: darek dnia: 2013-02-14 10:47:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z tym adwokatem to naprawdę wielka przyjemność. Bezproblemowy kontakt, terminowość i wysoki poziom wiedzy prawniczej. Ceny nieco wysokie, ale nie oszukujmy się: żaden dobry adwokat tani nie jest.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-02-08 13:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Szajerski doradza mi w sprawach gospodarczych. Prowadzi obsługę prawną mojej firmy i szczerze polecam go to tego typu spraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzystzof dnia: 2013-02-03 18:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tego adwokata polecił mi mój znajomy. Pomógł mu w jakiejś sprawie przed sądem gospodarczym, a mi przy podziale majątku. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-01-28 12:32:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten adwokat obsługuje prawnie moją firmę i jestem pod wielkim wrażeniem. Profesjonalizm i kompetencja. Wcześniej korzystałem z usług innej kancelarii i różnica jest diametralna. Polecam! Jacek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-01-28 11:50:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam do spraw gospodarczych. Adwokat z prawdziwego zdarzenia. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-26 14:12:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bo mi pomógł w mojej sprawie karnej. Napisał dobrą apelację i wskazał uchybienia sądu w poprzedniej instancji i już. A maiłem już nóż na gardle...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2013-01-24 11:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam pana mecenasa, który pomógł mi w sprawie karnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-21 11:04:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z przedmówcą. Jeśli problemy karne, to tylko do mec. Szajerskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KP dnia: 2012-09-19 14:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Napisał apelację, bo sąd pierwszej instancji orzekł na moją niekorzyść i wygraliśmy - specjalista w prawie karnym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jan Jakub dnia: 2012-09-10 14:02:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z adwokatem tym współpracuje moja spółka w ramach stałej obsługi prawnej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2012-08-20 08:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata w sprawach majątkowych. Dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem był też fakt, że mogłam mu płacić honorarium ratami, bo całości od razu nie miałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W. dnia: 2012-07-25 14:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tego adwokata do spraw rozwodowych/ rodzinnych. Prowadził moją sprawę o rozwód, o alimenty na dziecko i podział majątku. I się udało. Jestem zadowolona z efektu. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-20 12:22:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec. Szajerski pomógł mi wygrać sprawę karną a ona do łatwych nie należała. Napisał apelację i dopatrzył się błędów popełnionych w poprzednim postępowaniu. Nadał nowy bieg sprawie dzięki czemu zostałem uniewinniony. Polecam a, jeszcze dodam że kontakt z mecenasem był bardzo fajny, bezproblemowy o każdej porze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-05-31 22:36:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją