Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Petrobau Piotr Bloch

Zawód: instalacje - usługi kompleksowe Hydraulik 
Adres: Dolnośląskie, 58-371 Boguszów - Gorce Warszawska 5
Telefon: 748440193 Kom. 600427639 Fax: 748440193
Adres e-mail: petrobau(małpa)gmail.com
Strona internetowa: petrobau.com
NIP:
8861429789
Opis działalności: Wykonawstwo instalacji w budownictwie. Kompleksowa obsługa inwestycji. Słowa kluczowe: ogrzewanie, kotły, wykonawstwo instalacji grzewczych i elektrycznych, sprzedaż materiałów, doradztwo

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 5x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3228
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-01 12:53:13 

Opinie o Petrobau Piotr Bloch

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zachęcam do współpracy z tymi Panami. Wiedzą co i jak zrobic. Błędów niema instalacja działa sprawnie. Tylko polecac. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Natychmiast się zjawili gdy tylko była taka potrzeba. (pomyliłem zawory;) moja wina)
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2013-06-13 11:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!!! Dzwońcie a sami się PRZEKONACIE!!! Po raz pierwszy wiem za co zapłaciłem 666377747. Tylko do Pana Piotra.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Jakie reklamacje? To FACHOWCY
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2012-12-26 20:09:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Państwu tę firmę. Potrafią człowiekowi pomóc wyjść z opresji. Wiem za co zapłaciłem. Jeszcze raz polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2012-04-30 22:14:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako kierownik budowy mogę powiedzieć że nie przysparzają Klientom problemów, znają się na tym za co biorą pieniądze. Mogę ich polecić, i będę polecał instalatorstwo w ich wykonaniu
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2012-02-22 18:22:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szymon, to nie wina PETROBAU tylko Twoja. Sam spaprałeś instalacje i dlatego zalałeś sąsiadkę pod tobą. Twoja ekipa powinna nazywać się sajgonbud. Tak jak już to raz napisałem. Naucz się roboty a potem wytykaj komuś błędy. Sam robiąc będziesz mógł się wykazać. Bądź chłopem i czasem powiedz prawdę, jaka by ona nie była.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jasiek dnia: 2012-02-21 20:55:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół dobrze zorganizowanych fachowców. Mozna zaufa ich doswiadczeniu i szefowi. Pozdrawiam i dziękuje!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2012-01-31 16:33:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piotrek da radę, Można na niego liczyć to profesjonalista, Jak coś robi to z głową! A ta rodzina spod kościoła znowu kogoś wykręci. Trzyma się Piotrek, dasz rade. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł kolega dnia: 2011-12-15 21:34:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafili źle w sprawie z ludźmi obok kościoła w rynku, współczuję. Osobiście znam i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gall ano dnia: 2011-11-27 22:18:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna fachowa pomoc, wiedza z doświadczeniem! Polecam, pomiary elektryczne wykonane perfekt!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2010-05-28 20:43:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją