Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SISSI Klinika Urody Barbara Dąbek

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Podkarpackie, 39-400 Tarnobrzeg Pl.B.Głowackiego 45
Telefon: 509-549-297
Adres e-mail: gabinet(małpa)sissi.tarnobrzeg.pl
Strona internetowa: www.sissi.tarnobrzeg.pl
NIP:
867-160-08-08
Opis działalności: kosmetyka i medycyna estetyczna,fryzjer,wypełniacze, lipoliza, depilacja laserowa lightsheer,mikrodermabrazja,masaże,manicure spa,mezoterapia,elektrostymulacja, kwasy, solarium,tipsy Słowa kluczowe: Kosmetyka i medycyna estetyczna,Gabinet Kosmetologiczny, Salon Fryzjerski L'Oreal,Solarium,Studio Paznokci,Wizaż,Studio Urody,Masaż,SPA, Makijaż Permanentny.

Ocena: 100% pozytywna 9x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 6355
Data utworzenia profilu: 17.11.2009 20:20:09
Data ostatniej aktualizacji: 24.05.2014 14:59:21 

Opinie o SISSI Klinika Urody Barbara Dąbek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam powiększanie ust kwasem hialuronowym - super efekt wreszcie mam piękne usta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 11.02.2018 22:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabiegi pielęgnacyjne twarzy - jestem bardzo zadowolona z efektów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 26.07.2015 22:25:35 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z jakości pracy pań w salonie jestem zadowolona było miło i profesjonalnie jestem usatysfakcjonowana, natomiast w salonie zmarzłam tak siedząc na fotelu ponad 2 godziny, co jeszcze mnie irytowało to ta MUZYKA :/ o ile można ją tak nazwać... lepsza już chyba cisza...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 24.02.2015 23:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.09.2014 14:00:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi na najwyższym poziomie,korzystałem z depilacji laserowej - polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 16.06.2014 19:36:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam salon SISSI w Tarnobrzegu, pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.05.2014 18:29:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest najlepszym salonem w tarnobrzegu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.01.2014 18:59:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od czasu do czasu zaglądam tam do solarium. Zaskoczyła mnie b.miła obsługa oraz częste wymienianie lamp(co zdarza się rzadko w innych salonach).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.06.2012 13:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat jestem stałą klientką tego salonu i muszę przyznać, że jest to jeden z najlepszych salonów w naszym mieście - pełen profesjonalizm, przemiła i kompetentna obsługa.Polecam w szczególności makijaż permanentny i rzęsy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beata dnia: 16.02.2012 20:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z pracy kosmetyczki w gabinecie SISSI Urzekła mnie miła atmosfera, profesjonalizm nieprawdopodobna dokładność. Miałam kilkakrotnie tam robiony pedicure i za każdym razem jestem zachwycona efektem pracy przy moich stopach. A przyznaję , że nie łatwą sprawą jest doprowadzenie moich stóp do takiego efektu jaki jest po zabiegu w tym gabinecie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grażyna Jodlińska dnia: 08.03.2011 23:16:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją