Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Akademia Przedszkolaka

Zawód: przedszkola  
Adres: Pomorskie, 83-110 Tczew ul. Andersena 2F
Telefon: Kom. 536-277-737
Adres e-mail: my(małpa)akademia-przedszkolaka.pl
Strona internetowa: www.akademia-przedszkolaka.net
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1236
Data utworzenia profilu: 21.05.2014 10:20:37
Data ostatniej aktualizacji: 21.05.2014 10:20:37 

Opinie o Akademia Przedszkolaka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że za przedszkole nie płacę tak dużo jak moje znajome w innych tczewskich przedszkolach. Dużym atutem dla mnie są warunki lokalowe w placówce oraz podejście kadry.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 30.12.2014 16:38:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: placówka zdecydowanie pozytywnie mnie zaskoczyła. Jestem pod jej ogromnym wrażeniem i gorąco polecam. Opieka na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta dnia: 03.12.2014 10:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre przedszkole. Wysoki poziom nauczania, dobra cena, miła atmosfera. Córce bardzo się tutaj podoba. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna J. dnia: 12.11.2014 14:39:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłe przyjęcie nowej osoby było dla mnie zaskoczeniem. Moje dziecko zostało przyjęte bardzo serdecznie. Placówka ta jest naprawdę doskonała. Oferuje aż dwa języki obce oraz zajęcia z logopedą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 29.10.2014 18:55:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta placówka zaskakuje mnie każdego dnia. Moje dziecko zawsze wraca uśmiechnięte i chętnie opowiada mi co robiło każdego dnia. Jestem naprawdę szczęśliwa, że trafiłam na tę placówkę. Wiem, że moja córka ma tu wspaniałą opiekę i czas urozmaicony różnymi zajęciami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 09.10.2014 20:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wśród tczewskich przedszkoli, to jedynie Akademia Przedszkola wyróżnia się w jakiś sposób. Dbają o dzieci, potrafią im zorganizować czas...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 17.09.2014 13:31:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę polecić to przedszkole. Do zapisania tutaj dziecka namówiła mnie koleżanka z pracy i jestem zachwycona tą placówką. Jest ona bardzo kolorowa i moje dziecko ma tu świetne warunki do rozwoju. Zajęcia z rytmiki i języków obcych są super pomyłem, a czesne są bardzo przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 21.08.2014 12:28:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałam szybko wrócić do pracy. Dlatego też szukałam dobrej placówki dla mojego dziecka. Koleżanka z pracy zarekomendowała mi tę Akademię Przedszkolaka. Bierze ona udział w programie Kubusiowi Przyjaciele. Dodatkowo realizuje naprawdę ciekawe zajęcia dla dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 28.07.2014 20:11:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Domowa atmosfera, nowoczesne wyposażenie, odświeżane sale, czysto i bezpiecznie, a panie nie siedzą bezczynnie i nie popijają kawek, tylko bawią się z dziećmi i zwracają na nie swoją uwagę. Cenię to.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.07.2014 11:59:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta placówka jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Podoba mi się troska o ekologię. Dodatkowo moja córeczka może korzystać z pomocy logopedy. Jest to naprawdę świetny pomysł. Dodatkowo kadra posiada tu znakomite wykształcenie i podejście do dzieci. Także czesne są tu bardzo atrakcyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.06.2014 22:01:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją