Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Immer Leszek Lisicki Leszek Lisicki

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi Posadzkarz 
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4938
Data utworzenia profilu: 2011-09-06 13:50:49
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-19 18:25:26 

Opinie o Immer Leszek Lisicki Leszek Lisicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem świeżo po remoncie mieszkania. Pan Leszek cyklinował u mnie i lakierował podłogę. Pracę swoją wykonał bardzo dobrze. Jestem pod wrażeniem jego umiejętności i solidności. Pracę wykonał w terminie. Zawsze też zostawiał po sobie porządek. Oprócz tego to przemiły człowiek. Jeśli remontować czy urządzać mieszkanie, to tylko z takim fachowcem jak Pan Leszek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2017-07-06 12:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy mistrz parkieciarski! Pan Leszek wie co robi, posiada ogromna wiedzę na temat drewnianych podlog ich renowacji, impregnacji czy naprawie. Usłucha cyklinowania i lakierowania podłogi zajmuje mu zaledwie jeden dzien a efekt jest na prawdę WOW . Ze zniszczonej podłogi która była położona jeszcze za czasów moich dziadków, zrobił nowa podłogę przepięknie ja naprawił i polakierował. Jesli chcesz mieć ładna i fachowo zrobiona podłogę dzwon do Pana Leszek!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-10 18:35:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo i rzetelnie wykonana usługa. Terminowo bez zastrzeżeń. Pełne doradztwo w zakresie doboru materiału. Praca wykonywana bardzo sumiennie i dokładnie, bez zbędnej zwłoki. Fachowiec godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-30 19:28:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Renowacja parkietu dębowego - cyklinowanie i lakierowanie. Jedyna firma, która podjęła się wykonania prac w jeden dzień. Szybko, fachowo, uprzejmie z poradami na temat dbania o podłogę. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2015-03-20 14:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam usługi Pana Leszka! Wykonał dla nas parkiet z którego jesteśmy zadowoleni. Praca przebiegała sprawnie i co najważniejsze z uwzględnieniem wszelkiego rodzaju detali. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-01 07:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Leszek robił dla mnie dwa mieszkania: w jedym kładł podłogę w drugim konserwacja - w obu przypadkach nie miałam żadnych problemów. Po oględzinach natychmiast podana wycena wraz z przybliżonym kosztem materiałów i termin realizacji. Jego wiedza jest na wysokim poziomie tak więc warto pytać :). W swojej pracy jest bardzo dobrym menadżerem: wchodzi i wychodzio czasie zostawiając po sobie porządek a przede wszystkiem perfekcyjnie wykonaną pracę. PANIE LESZKU GRATULUJE TAKICH EKSPERTÓW JUŻ NIE MA!!!! Szkoda, że nie mam czwartego mieszkania :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jo dnia: 2014-02-02 10:48:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa na bardzo wysokim technicznym poziomie. Profesjonalizm, rzetelność. Bardzo duże zaangażowanie w wykonywaną pracę. Bez jakichkolwiek zarzutów. Punktualność, staranność, dbałość o szczegóły. W pełni polecam firmę Pana Leszka Lisickiego jaką pewną i rzetelną. Ponadto, co chyba również ważne - konkurencyjne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: isz dnia: 2013-11-25 12:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Leszek jest super, osoba godna polecenia, swoją prace wykonuje tak jak by robił u siebie a nie na odwal się, efekt po cyklinowaniu po prostu rewelacyjny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 14:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług Pana Leszka skorzystałam dziś. POLECAM. TAKICH FACHOWCÓW JUŻ NIE MA. Szybko, tanio i solidnie! Panie Leszku! Szkoda, że Pan nie jest glazurnikiem, bo bym miała super łazienkę, ale za to mam super podłogę. Pozdrawiam, Małgosia Krzemień
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Krzemień dnia: 2012-06-04 20:00:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.W odpowiedzi na ostatni wpis ,wyjaśniam iż wszystkie poprzednie wpisy nie były mojego autorstwa,lecz zadowolonych klientów,jako dowód na dobrze wykonaną pracę,poparte wystawionymi fakturami VAT.Aby samemu przekonać się o moim profesjonalnym wykonaniu usługi,zapraszam do kontaktu telefonicznego ,w celu umówienia wizyty.Dziękuję za pozytywny wpis i zapraszam do współpracy.Leszek Lisicki
Opinia dodana przez: immer dnia: 2012-02-10 11:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Ciekawy opinii które mozna zweryfikowac, kazdy siebie chwali a jak to sprawdzić dajecie znać :)
Opinia dodana przez: Wiki dnia: 2012-02-07 18:28:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do pana Leszka zadzwoniłam po dwóch nieudanych próbach umówienia się z innymi cykliniarzami i jak to mówią "do trzech razy sztuka" :) Pan Lisiecki umówił się, przyjechał punktualnie, wykonał pracę w jeden dzień, solidnie i bez żadnych problemów. Do tego jest bardzo sympatycznym i uczciwym człowiekiem. Zachowam jego wizytówkę na przyszłość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.S. dnia: 2011-12-12 12:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Leszek z firmy Immer odnawiał u mnie parkiet, naprawiał ubytki i kładł listwy przypodłogowe. Bardzo jestem zadowolona z efektu, cena trochę korzystniejsza niż przeciętnie, dotrzymał umówionego terminu a, co ważne, po pracach było wszystko wysprzątane.Rzadko fachowcy zostawiają po sobie taki porządek.Ponadto to bardzo miły i uprzejmy pan. Szczerze go polecam.Mylnie policzyłam powierzchnię, pan Leszek obmierzył i powiedział, że jest półtora metra kwadratowego mniej.Widać, że to uczciwy człowiek, nie naciągacz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta z Ursynowa dnia: 2011-09-16 18:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Leszek zanim zaczął pracę umówił się z nami, przyjechał, sprawdził stan podłogi, ocenił, iż można ją cyklinować. Trzeba było dokonać kilku napraw, dokleić kilka klepek, założyć nowe listwy. Praca została zakończona w umówionym terminie (3 dni), ładnie wykonana, do tego dostaliśmy szczegółowe porady jak dbać o podłogę i gwarancję. Ogólnie polecam : rzetelny, znający się na rzeczy, bardzo sympatyczny człowiek i satysfakcja z ładnej podłogi :). Zero zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2011-09-08 12:35:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Leszek umówił się ze mną na wykonanie pracy 2 tygodnie wcześniej na konkretny dzień w lipcu. Miał scyklinować i polakierować podłogę w mieszkaniu. Chciał ją wcześniej obejrzeć, lecz stwierdziłam, że nie ma potrzeby i rzetelnie oceniłam jej stan. Było kilka klepek do naprawy. Pan Leszek wykonał pracę w ciągu jednego dnia, jak obiecał.Zrobił to bardzo dobrze, pochwalił mnie za prawidłową ocenę stanu podłogi.Pan Leszek jest wyjątkowo sympatycznym człowiekiem, słownym, fachowcem na 5 z plusem! Polecam wszystkim jego usługi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara z Warszawy - Żoliborza dnia: 2011-09-06 14:00:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją