Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Alex Profesjonalne Usługi Hydrauliczne

Zawód: hydrauliczne usługi  
Adres: Wielkopolskie, 61-219 Poznań Osiedle Jagiellońskie 95
Telefon: Kom. 791119472
Adres e-mail: grzegorzalex(małpa)o2.pl
Strona internetowa: http://www.hydraulik.poznan.pl
NIP:
7881002421
Opis działalności: usługi hydrauliczne, prace remontowe i wykończeniowe Słowa kluczowe: usługi hydrauliczne, prace remontowe, wykończeniowe

Ocena: 100% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2298
Data utworzenia profilu: 2014-03-13 10:33:30
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-19 15:55:27 

Opinie o Alex Profesjonalne Usługi Hydrauliczne

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Grzegorz podłączał w mojej restauracji konwekcyjny piec gazowy. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Restaurator Poznań dnia: 2015-10-08 13:14:35 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten pan ukladal u nas kafelki z 5 lat temu teraz instalator - no nooo a - orawdziwe te opinie na stronie www tej firmy, czy efekt grafomanii autora? Bo ktoś tu pisac lubi najwyraxniej. To pytanie - ocena neutralna.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-30 03:17:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykazująca się sporym fachem i rzetelnością. Dla nas wykonywali prace remontowo-wykończeniowe. Współpraca z firmą Alex przebiegła pomyślnie, terminowo i zgodnie z naszymi wymaganiami. Polecam za sam profesjonalizm wykonawców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wawrzynkiewicz Sz. dnia: 2014-05-19 16:04:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowali w mojej łazience kabinę prysznicową. Jestem bardzo zadowolony z ich usług. Szybko i sprawnie poszła im praca. Polecam rzetelna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2014-04-22 20:40:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeciekała mi rura w łazience, zadzwoniłem do firmy alex, szybko przyjechał uprzejmy pan i ekspresowo uporał się z awarią. Nie zapłaciłem duzo. Polecam, wszystko jest juz w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-07 13:45:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, rewelacyjnie sie spisał podczas instalacji wod-kan w moim domu, robota "paliła" mu się w rękach, wszystko działa jak należy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2014-03-26 11:07:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec godny polecenia, zajmował się podłączaniem zmywarki oraz naprawą pękniętej rury w moim domu, szybko i sprawnie, a co najważniejsze niedrogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-03-18 11:23:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją