Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Royal Hair

Zawód: Fryzjer 
Adres: Łódzkie, łódź
Telefon: Kom. 790-558-047
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 88% pozytywna 16x 2x

Jakość usług: 88% wysoka 16x 2x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 12x 3x 2x
Ceny usług: 50% niskie 4x 8x 4x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 7387
Data utworzenia profilu: 2014-05-15 21:02:47
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-15 21:02:47 

Opinie o Salon Royal Hair

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy Salon Fryzjerski na Świecie! Trafiłam do tego Salonu z prośbą o ratunek. Mam włosy w kolorze blond,niestety w innym Salonie spalili mi włosy... Konsultację ze mną przeprowadziły dwie Fryzjerki. Nigdy jeszcze nie spotkałam się z tak profesjonalną obsługą! Mam teraz piękny kolor, co prawda czeka mnie jeszcze sporo pracy, aby włosy wróciły do zdrowia, ale dzięki osobom pracującym w tym Salonie wierzę, że się uda! Dziękuję i do zobaczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2019-05-24 17:02:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny nieadekwatne do jakości. Osiągniecie efektu zadowalającego po 5 wizytach, a koszt każdej przekracza jakiekolwiek normy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: KN dnia: 2019-01-17 08:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obiecałam, ze napiszę więc piszę ??. Pani Sylwio jak zawsze klasa, jestem zachwycona. I patrząc na komentarz poniżej informuję,że nie jestem celebrytką ani koleżanką właścicielki. I wydałam za koloryzację w piątek 190zl:).To Pani rzeczywiście miała ceny Vipowskie płacąc co 1-2 miesiące 2-3 tysiące jako jedyna chyba, więc w resztę wypowiedzi również ciężko uwierzyć ??. Ja nie przedłużam włosów , ale dwie moje koleżanki zakładają włosy w Royal i tez nigdy tyle nie płaciły, chyba ze zamawiając nowe włosy, wiec ewidentnie tak jak wszędzie, tutaj również, zawiść i złośliwość. Jak można chodzić i wracać gdziekolwiek będąc niezadowolonym? Ja bym w życiu nie wróciła jeszcze jakbym płaciła taki majątek jak sflustrowana Pani poniżej :))). Dziewczyny uwielbiam Was!!! Aaaa i Pana Kacpra tez!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JoannaC. dnia: 2018-06-25 23:39:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna i profesjonalna obsługa. Fryzjerzy z wielkim talentem i sercem do wykonywanej pracy :) Co najważniejsze słuchają co się do Nich mówi i czego oczekuje. Moje oczekiwania spełnione w 1000%! Z czystym sumieniem polecam ten Salon! Widzimy się w styczniu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata. W. dnia: 2017-12-13 23:38:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyny są najlepsze i jak czytam te opinie to śmiać mi się chce. Widać zawiść i zazdrość konkurencji . Nigdy nikt nie chciał mnie tam naciągnąć i nie jestem tez vipem a jestem traktowana cudownie. Nie raz jak sobie coś wymyśliłam to radzono mi tak aby było dobrze, a nie tak żeby mi PoNiej to zmieniac czy naprawiać. Jak przyszłam na początku odrazu predstawiono mi możliwe opcje i jak będą wyglądać cenowo. Ale cóż, jak ktoś jest dobry to musi się liczyć z hwjtem...Myślałam, ze tylko w mojej branży konkurencja jest nieuczciwa, ale z tego co widzę i słyszę to chyba dziewczyny maja jeszcze gorzej :)). Pozdrawiam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila Z dnia: 2017-02-10 23:18:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja ocena jest negatywna. Na dzien dobry dowiaduje sie ze sie nie da. Uda sie za 5 razem. Moim zdaniem tam panuje zasada żeby jak najbardziej naciągnąć klientów. Nie bylam tam raz wiec moge sie wypowiedzieć. Za każdym razem myślałam ze bedzie dobrze, ze bedzie tak jak chcialam, za każdym razem sie myliłam. SKoda. Wydałam baaaardzo dużo. Nie polecam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: MP dnia: 2016-11-24 17:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny salon na wysokim poziomie. Genialny system przypomnień o wizytach! Czas oczekiwania na wizytę jest dość długi, ale dzis we wszystkich dobrych miejscach trzeba odczekać swoje :). Nie zauważyłam zeby dziewczyny zachwycały sie jakimiś vipami, ale przy mnie na fotelu z 6 osob pytało o Vipy...., wiec raczej my sami sie chyba nimi zachwycamy, bo dziewczyny tylko grzecznie ciagle odpowiadały na te same pytania. Ja robiłam koloryzacje, strzyzenie i hennę brwi. Minęły teraz 2 tygodnie od wizyty i jest na pewno o wiele lepiej niz po innych fryzjerach. Cudów po jednej wizycie nie osiągnę, bo 16 lat prostownicy i palenia wlosow, ale efekt po pierwszym razie i tak jest bardzo dobry. Dziekuje Pani Anecie za fachową poradę i Pani Julce za piękne włosy. I Sarze za hennę! Na pewno bede wracać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2016-04-02 09:16:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Włosy bardzo fajne, profesjonalnie zrobione. Jak juz ktos napisał trochę za duzo zachwytu nad vipami no i ceny chyba niestety pod nich robione, co jest bardzo przykre i odstraszajace jednak...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2016-03-17 11:39:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na wysokim poziomie, jednak czas oczekiwania na wizytę to jakaś porażka. Dwa miesiące wcześniej jest problem żeby się umówić. Zbyt mało fryzjerów faktycznych fachowców zatrudnionych. Ceny niestety wysokie, ale jak w większości lepszych łódzkich salonów porównywalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Oliwia dnia: 2016-03-10 22:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 600km drogi do tego salonu ale było warto, poprawialiśmy żółty brzydko rozjaśniony kolor po fryzjerach z mojego miasta i wyszło na prawde lepiej niz sie nawet spodziewałam, dziewczyny na prawde troszczą się o klientow, ciągle ktoś mnie doglądał i zagadywać co było miłe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2016-01-08 00:13:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Milo i profesjonalnie. Jedynie co może drażnić to pewnego rodzaju zadecie i mega zachwyt tzn VIP.. W osobie Natalii Siwiec....kobieta która jest znana z tego że jest znana... Trochę to plytkie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-12-09 10:25:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetologia na 5+, sprzętu nie jest za dużo ale mają na miejscu najnowsze modele laserów. To nie są tanie zabiegi i miło z czyjejś strony ze pomyślał i zainwestował aby taka Kowalska jak ja cieszyła sie z szybszych efektów. Bo na niejednym zabiegu w Łodzi już byłam..... Obsługa tez miła i profesjonalna ale jakość sprzętów pierwsza klasa. Wykonałam radiofale i dwa razy laser na rozstępy. I nie kłamiąc nawet mój mąż widzi różnice.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2015-10-08 23:18:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon ma bardzo dobry sprzęt na kosmetyce. Jestem bardzo zadowolona z lasera frakcyjnego, byłam w Warszawie 3 razy na emergu i nie widziałam takich efektów jak po jednym zabiegu tutaj. Co prawda pewnie dużą zasługę ma sam sprzęt ale duży plus za jakość i obsługę, kosmetolog widać zna się na swojej pracy. Liczę ze rozstępy po paru zabiegach beda prawie znikome bo juz się zmniejszyły. Dziekuje i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie musiałam jeszcze składać reklamacji ale telefonicznie zawsze odpowiadają na wszelkie moje wątpliwości :).
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2015-09-20 23:56:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po wizycie w kilku salonach w łodzi ,znalazłam fryzjera który wreszcie sprostał moim oczekiwaniom .Mam super kolor i każdemu polecam ten salon . Naprawdę każdy fryzjer ma wysoki poziom byłam już trzech Pań .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: BT24 dnia: 2015-09-05 23:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś byłam pierwszy raz w salonie. Polecano mi go już od dawna, ale nie bardzo lubię i boje się nowości. Ale w tym miejscu podejście do klienta jest tak miłe i profesjonalne, że nim usługa dobiegła końca, ja zupełnie zapomniałam, że jestem tu pierwszy raz a wygląd moich włosów spowodował, że ciężko mi było uwierzyć, że moje włosy wyglądają tak lśniąco i lekko i że można w ogóle naprawić to co zrobili poprzedni fryzjerzy. Salon Cu-do-wny!!! Dziękuje bardzo, bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie wiem czy mozna w tym salonie mieć reklamacje bo nie wypuszcza z fotela nie mając pewności ze jestem zadowolona.
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2014-10-01 23:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudownie. Wspaniały salon i naprawdę najlepsza atmosfera na świecie. A nad moim kolorem pracował cały skład. Jestem zachwycona!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-09-28 00:14:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny salon. Pani Ola bardzo sie przyłożyła abym wyszła zadowolona z wykonanej usługi. Jestem naprawde miło zaskoczona. Mam piękny kolor, a włosy same sie układają. Pierwsze miejsce gdzie dwie fryzjerko konsultowaly ze mną jakichce efekt. Bardzo, bardzo polecam to miejsce!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-06-16 00:03:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe miejsce!. Byłam chyba już we wszystkich możliwych salonach. I obiektywnie mogę powiedzieć, że niestety tak jak fryzjerzy robią blondy, to wiele osob samemu w domu sobie zrobi.Zawsze mi wmawiano, że moje żółte odrosty to wina moich wlosów....., od 4mc chodze do tego salonu i nagle albo moje włosy dostały olśnienia, albo po prostu trafiłam do kogoś kto wie jakie kolory dobierać. Ten salon mi polecono własnie jako najlepszy do kolorów i na prawdę sie nie zawiodłam. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń, a musi byc dobrze skoro w ciągu paru miesięcy wszystkie moje koleżanki nagle chodzą do mojego fryzjera:). Polecam na prawdę jeśli ktoś ma wątpliwości to moje wlosy są na stronie fanpage salonu jako przed i po to sami zobaczycie :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-05-15 21:08:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją