Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Artur Parkiety Układanie Cyklinowanie Artur Ożdżyński

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Śląskie, 41-300 Dąbrowa Górnicza Piłsudskiego 85/64
Telefon: Kom. 515 093 989
Adres e-mail: poczta(małpa)arturparkiety.pl
Strona internetowa: www.arturparkiety.pl
NIP:
644-333-99-18
Opis działalności: Parkiety układanie i cyklinowanie. ArturParkiety jest firmą z Dąbrowy Górniczej. Słowa kluczowe: PARKIETY, POSADZKI ,PODŁOGI, PANELE, PODŁOGA ,CYKLINOWANIE, LISTWY, DESKI ,MOZAIKA, DĄB, PODŁOGI DREWNIANE, LAKIERY ,JESION ,DREWNIANE ,Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec ,Jaworzno, Będzin, Czeladź, Katowice, Bytom, Zabrze, Mysłowice

Ocena: 96% pozytywna 29x 1x

Jakość usług: 96% wysoka 29x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x
Ceny usług: 95% niskie 23x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 5768
Data utworzenia profilu: 2012-03-04 00:50:48
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-14 23:35:26 

Opinie o Artur Parkiety Układanie Cyklinowanie Artur Ożdżyński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa w zakresie zerwania parkietu i położenia na nowo, wraz ze szlifowaniem, położeniem podkładu i 3 warstw lakieru została wykonana znakomicie. Stwierdzam, ze firma Artur Parkiety jest firmą godną polecenia. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do terminowości i rzetelności wykonania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2016-08-07 22:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana Artura jest punktualny, konkretny, pracuje solidnie- podłoga, którą odnawiał wygląda jak nowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-05-02 11:07:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec,obowiazkowy,punktualny,slowny.Stary parkiet dębowy odnowił na prawie ze nowy.Polecam bez obaw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-28 21:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystaliśmy z usług pana Artura po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni. Cyklinowanie i malowanie 15-letniego parkietu zostało wykonane bardzo dobrze i dokładnie. Parkiet wygląda jak nowy. Dziękujemy bardzo panie Arturze i pozdrawiamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał z Jaworzna dnia: 2015-12-01 08:28:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony pozytywnie ponieważ korzystam z usług Pana Artura po raz trzeci :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert .Z dnia: 2015-10-19 14:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana Artura w 100% Zlecona praca czyli cyklinowanie parkietu plus układanie listew została wykonana bardzo dobrze i precyzyjnie. Parkiet miał juz swoje lata i był troche zniszczony ale po pracy Pana Artura wygląda jak nowy. Poprostu super. A poza tym Pan Artur jest bardzo sympatyczny oraz uprzejmy. Jeszcze raz bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-10-08 21:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec. Praca wykonana profesjonalnie i terminowo. Parkiety prezentują się świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania i Paweł dnia: 2015-09-15 19:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Efekt pracy Pana Artura jest olśniewający, dosłownie, nigdy wcześniej nie widziałem tak dokładnej i sumiennej pracy, jakość cyklinowanych parkietów jest mistrzowska. Polecam każdemu Pana Artura:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz J dnia: 2015-07-31 09:50:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z całą odpowiedzialnością polecam, świetny fachowiec, profesjonalny, solidny i rzetelny. Parkiet wygląda jak nowy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata K. dnia: 2015-01-24 18:10:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, terminowy, polecam każdemu, parkiet 50 letni wygląda jak nowy, efekt niesamowity, za 15 lat znowu cyklinujemy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie potrzebowałam nic reklamować
Opinia dodana przez: Katarzyna Dąbrowa Górnicza dnia: 2015-01-22 11:32:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec, gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-22 21:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy,pracowity,świetnie znający swój fach,praca wykonana terminowo i rzetelnie za rozsądną cenę Polecam Pana ARTURA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Stanisław Bednarek dnia: 2014-11-09 17:12:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Artur jest człowiekiem bardzo rzetelnym, punktualnym i uczciwym. Zleconą pracę wykonuje bardzo dokładnie i z zachowaniem wszelkich standardów. Wbrew pozorom trudno jest znaleźć fachowca, któremu można zaufać i mieć pewność, że dobrze wykona zleconą pracę. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula Cegieła dnia: 2014-11-03 22:03:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy w życiu nie polecę!! jak można pisać takie pozytywne opinie..
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Straszy rzeczoznawcami.
Opinia dodana przez: sąsiad dnia: 2014-10-26 10:29:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% profesjonalny fachowiec. Parkiety po 30 latach wyglądają lepiej niż nowe! Ponadto p. Artur jest bardzo solidny, punktualny i zawsze pogodny. Z czystym sumieniem polecam takiego fachowca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2014-10-17 14:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne wykonanie , dokładna praca,rzetelność,przystępna cena. Fachowiec solidny,słowny i godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna z Poręby dnia: 2014-07-05 09:12:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana fachowo, świetny kontakt z właścicielem, pełen profesjonalizm. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MW dnia: 2014-06-09 13:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fachowiec godny polecenia,odpowiedzialny,dokładny, punktualny a parkiety po odnowie lśnią jak lustra, Przemiły człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: sądzę że nie ma reklamacji.
Opinia dodana przez: Małgorzata Baranek Dąbrowa Górnicza dnia: 2014-06-09 10:33:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Artura do prac parkieciarskich. Właśnie skończył odnawiać moje 18 m2 parkietu i jestem pod wrażeniem efektu. Podczas prac z ciekawością patrzyłem na profesjonalizm Pana Artura. Ponad to jest to przemiły, uczciwy i słowny człowiek. Zapisałem sobie jego nr tel. i na pewno do niego zadzwonię gdy przyjdzie czas na cyklinowanie reszty parkietów w domu. 100% Pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grabaż z pola dnia: 2014-05-16 17:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Pana Artura jako fachowca "z najwyższej półki". Trafiłam na niego po rozeznaniu sytuacji na rynku - między innymi kierując się opiniami zadowolonych klientów. Był to strzał w dziesiątkę. Pan Artur jest przemiłym człowiekiem, punktualnym, słownym, życzliwym.Podłogi już są jak lustro - a jeszcze jesteśmy w trakcie kolejnych etapów malowania - Pan Artur je dopieszcza ;-)Wielu moich znajomych już poprosiło o namiary na tego fachowca - i z całego serca będę Go polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata Matyszkiewicz Sosnowiec dnia: 2014-05-13 07:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecamy względu na bardzo sympatyczny kontakt, punktualność, precyzję i wiedzę na temat wykonywanej pracy oraz pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Adamiecki DG dnia: 2014-04-10 11:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecamy usługi cykliniarskie Pana Ożdżyńskiego, założony termin prac zostal spełniony, dokładność i precyzja sprawiła, że ponad 30letnie parkiety lśnią jak lustra. Wszystko na najwyższym poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: MWD dnia: 2014-04-09 21:40:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Artur cyklinował u mnie parkiety pod koniec 2013 roku. Wykonanie super profesjonalne,punktualny i bardzo rzeczowy. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni, 15 -letnie parkiety wyglądaja jak nowe. gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Leszek Nowacki dnia: 2014-02-03 10:58:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo zastanawiałem się nad doborem odpowiedniego fachowca, któremu mógłbym powierzyć podłogi w moim domu. Po lekturze poniższych opinii zdecydowałem się na Pana Artura. Powiem krótko, współpraca z tym Panem, to czysta przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Dąbrowa Górnicza dnia: 2014-01-18 19:46:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna i bez żadnych zastrzeżeń. Pan Artur to człowiek bardzo dokładny punktualny i znający swój fach. Pełen profesjonalizm. U mnie kleił do podłogi deski z balticwood zrobił to w bardzo dokładny sposób , wykończenia piękne. Gorąco polecam wszystkim tą firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: seba dnia: 2013-07-09 06:44:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Fachowiec!!!Prace wykonał solidnie,dokładnie i szybko.Punktualny,miły z poczuciem humoru.Polecam wszystkim,którzy szukają wysokiej jakości usług w rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola z Czeladzi dnia: 2013-07-04 23:28:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z cyklinowania parkietu i zakupiłam też listwy wykończeniowe. Jestem bardzo zadowolona. Pan Artur jest profesjonalistą, położył tyle warstw lakietu itp. ile mówił, zrobił to fachowo. Zaskoczyła mnie punktualność i "czystość" po wykonaniu pracy. Doradził jak mam teraz dbać o parkiet. Polecam. Ja jeszcze będę miała okazję skorzystać z jego usług. P.S. przed jego wyborem dzwoniłam w inne miejsca i dowiadywałam się o typy usług, czyli ile warstw lakieru, podkładu itd oraz o ceny. Pan Artur jest konkurencyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2013-06-22 11:05:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec.Usługa wykonana solidnie,dokładnie i terminowo. Jestem bardzo zadowolona z wycyklinowania moich dębowych parkietów o powierzchni prawie 80 m2. Polecam tego fachowca wszystkim,którzy szukają wysokiej jakości w rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa z Będzina dnia: 2013-06-15 14:42:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% prawdziwego Fachowca! Solidnie, dokładnie i szybko przy zachowaniu najwyższej jakości usług! Z czystym sumieniem mogę polecić Tego Fachowca !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2013-06-14 16:05:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Arturparkiety wykonała u mnie parkiet, którego wielu fachowców nie podjęło sie, parkiet od podstaw był do odnowienia, zrobiła to bardzo dobrze,jestem zadowolony z usług polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-04 00:56:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją