Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AT Grups TOMASZ ADEREK

Zawód: budowlane usługi i remonty Robotnik 
Adres: Małopolskie, 34-115 Kraków, Miechów, Oświęcim, Małopolska, Śląsk Ryczów Sienna 8
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Prace remontowe , budownictwo, docieplenia budynków, roboty ogólno budowlane Słowa kluczowe: docieplenia, tynki dekoracyjne, prace remontowe, roboty budowlane

Ocena: 60% pozytywna 12x 8x

Jakość usług: 66% wysoka 12x 6x
Terminowość: 52% bez zastrzeżeń 9x 2x 8x
Ceny usług: 50% niskie 4x 9x 4x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 1569
Data utworzenia profilu: 2014-05-11 21:59:42
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-11 21:59:42 

Opinie o AT Grups TOMASZ ADEREK

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich poszkodowanych przez firmę AT Grups TOMASZ ADEREK. Jestem jednym z poszkodowanych, firma ta wyłudziła odemnnie pieniądze i unika odpowiedzialności. Sprawę zgłosiłem na policje. Proszę o kontakt pozostałych poszkodowanych, możemy sobie nawzajem pomóc. Numer telefonu: 609966248 Pozdrawiam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2016-08-16 21:26:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: AT Grups TOMASZ ADEREK to nieporozumienie popieram nizsza opinie ktora tez jest negatywna reszte dobrych opini ten Pan sam chyba sobie tu wystawia.nie polecam tego fachowca to nie jest fachowiec tylko szpachlasz niz z tym fachem nie ma wstolnego nie bierzcie go bo wam zepsuje na nie wyremontuje nie ma pojecia co do malowania szpachlowania istny dramat facet nam zrobil w mieszkaniu jest.duzo mowi a co do efektu robienia to slabo nie dawajcie zadnych zaliczek bo go nie zobaczycie.pozdrawiam moge przeslac zainteresowanym foto jak wyremontaowal nam niby dom dramat jeden wstyd
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: m.i dnia: 2015-02-24 19:26:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stanowczo odradzam i nie polecam. Pan Aderek pobrał od nas zaliczkę i nie pokazał się więcej na budowie. Sprawa została skierowana do sądu, a następnie - po ogłoszeniu wyroku - do komornika (jak się później okazało nie jesteśmy jego jedynymi wierzycielami). Póki co, Pan Aderek okazuje się być niewypłacalny i brak jest nadziei na odzyskanie wpłaconej zaliczki. Odradzam jakąkolwiek współpracę z tym Panem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: Totalne olewanie klienta.
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2015-02-20 11:01:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moge wystawic opinie pozytywna Firma wykonywala u mnie sufity podwieszane montaz dzwi oraz mal66owanie Sprawna ekipa znaja sie na robocie Cena przyzwoita Zachecam do wspolpracy z ta firma
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2015-01-07 16:11:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciepły montaz okien bez zastrzeżeń Fachowo i szybko takze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-01-05 17:47:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam i radzę uważać na Pana T. Aderka. Ogromne opóźnienia w wykonywaniu prac mimo pobranych dużych zaliczek (ponad 2 miesiące opóźnienia), brak ekipy, brak znajomości tematu, jakość usług bardzo niska, bardzo długi termin wykonywania usług a w efekcie musieliśmy prosić kogoś innego o dokończenie prac ponieważ te wykonane przez firmę były nie do zaakceptowania i do tego stopnia źle wykonane, że osiągnięcie odpowiedniej jakości jest niemożliwe bez radykalnych i kosztownych poprawek. Właściciel firmy nie zna się na rzeczy a umie tylko ładnie ściemniać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Pomimo zgłaszania uwag na bieżąco wykonywane wielokrotnie poprawki przynosiły coraz gorsze efekty.
Opinia dodana przez: niezadowoleni dnia: 2015-01-04 19:06:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała montaz dzwi wyglądzie oraz malowanie Początek prac taki sobie że względu na to że pracowała jasna osoba oo 3 dniach była umnie cała brygada Pracę wykonali w 6 dni efekt końcowy bardzo ładny także w 100% polecam firne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2015-01-04 09:24:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Bezproblemowa wspolpraca Zgrana brygada oraz doświadczona pracę wykonali solidnie Niemam zastrzeżeń do jakosci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2014-12-28 08:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni z firmy Prace zostały wykonane dokładnie, był mały problem z jedną rzeczą ale dobrze sobie z tym poradzili Mogę firma AT GROUPS polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lukasz dnia: 2014-12-23 06:48:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niemialem zadnych problemow z firma Wykonali prace szybko i solidnie Dostalem 5 letnia gwarancje bo pracowali na wlasnych materialach Materialy jakie byly uzyte na mojej budowie byly bardzo dobrej jakosci Zdecydowanie ich polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2014-12-17 06:56:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia Jakos uslug na wysokim poziomie Niemam kompletnie zastrzezen do firmy i pracownikow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafcio dnia: 2014-12-10 18:28:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tomasz Aderek jest nieuczciwy oraz niekompetentny zapłaciliśmy mu zaliczkę (7000 tys.) i do tej pory brak wykonania usługi oraz brak pieniędzy!!! Sprawa w sądzie, wygrana przez Nas a pieniędzy nadal nie odzyskaliśmy sprawa przejęta przez komornika....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-11-24 22:05:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie firma AT GROUPS wykonuje swoją pracę w 100% Zgrana i doświadczona ekipa Pan Aderek zawsze na końcu prac niewolniczą żadnych dodatkowych kosztów chodź takie były Mogę ich polecić wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Max87 dnia: 2014-11-18 06:15:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najgorsza z firm z jakimi miałam do tej pory do czynienia. Dla Pana Aderka terminy nie istnieją, a o wykonanie pracy trzeba się prosić i to długo. Brak ekipy, sprzętu, materiałów. Cała masa problemów, również z jakością wykonanego ocieplenia. Polecam omijać AT GROUPS z daleka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Niestety, odpadnięty tynk z ociepleniem, musieliśmy naprawić sami, czekaliśmy 7 miesięcy.
Opinia dodana przez: marcik dnia: 2014-11-04 14:17:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem moge polecic firme Prace wykona w 100% procentach Starannie dokladnie oraz szybko Bardzo zgrana I mila ekipa takze mozna z firma wspolpracowac Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zaba dnia: 2014-10-10 11:37:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wywarla na mnie pozytywne wrazenie Bez problemu moge ich polecic innym inwestorom Jakos oraz wykonczenie na wysokim poziomie Pracuja szybko i solidnie jednak z czasem wykonania niestety male opoznienie ze wzgledu na inne budowleale jestem zadowolony z ich uslug takze warto z nimi wspolpracowac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: greg dnia: 2014-07-29 22:30:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia Wykonali prace szybko oraz solidnie Nierozumiem jak ktos mogl dodac opinie negatywna moze konkorencja bo panowie znaja sie na fachu oraz sluza dobrymi radami nawet przy roznych rozwiazaniach technicznych na budowie Dodatkowy plus dla firmy za zabezpieczanie terenu wswoim zakresie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: alladyn dnia: 2014-07-24 08:25:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Firma godna polecenia Jeest to 2 firma z jakiej jestem zadowolona ktora wykonywala dla mnie jakiekolwiek prace Pelen profesjonalizm Doswiadczona brygada niemaja zadnych ukrytych kosztow. Wszystko wiadomo co i ile bedzie kosztowac Bez opoznien dlatego moge polecic firme
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: niki dnia: 2014-07-17 07:42:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym przestrzec wszystkich potencjalnych klientów , przed wyborek firmy AT Group Tomasz Aderek oraz angażowania Pana Aderka . Jest to firma słaba, angażująca przypadkowych pracowników za najniższe stawki niemających pojęcia o pracach budowlanych .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-22 11:47:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam współpracy z firmą At Groups . Amatorszczyzna i partactwo . Kompletny brak odpowiedzialności , jakość zero . Oszczędzajcie nerwy i pieniądze .
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-05-11 22:02:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją