Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Meble Potocki

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Wielkopolskie, 62-021 Paczkowo Sokolnicka 58
Telefon: 618157329 Kom. 502403484 Fax: 618157329
Adres e-mail: potocki(małpa)stoly-krzesla.com.pl
Strona internetowa: www.stoly-krzesla.com.pl
NIP:
777-101-33-23
Opis działalności: Produkcja i sprzedaż mebli Słowa kluczowe: producent stołów i krzeseł

Ocena: 96% pozytywna 28x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 26x 1x
Ceny usług: 95% niskie 22x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 29
Ilość odsłon profilu firmy: 2781
Data utworzenia profilu: 2014-05-07 16:11:50
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-07 16:11:50 

Opinie o Meble Potocki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję firmę Meble Potocki jako solidnego i uczciwego przedsiębiorcę! Stół Cezar i krzesła Victoria są od niedawna moją własnością i oceniam je bardzo wysoko zarówno pod względem konstrukcyjnym jak i jakościowym. Meble warte swojej ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2018-08-28 22:58:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od samego początku wiedziałam, że kupuje meble najwyższej klasy. Mój komentarz jest tylko tego potwierdzeniem. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-22 12:15:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak to się mówi: każdy lubi robić zakupy, jednak nie każdy lubi jak mu się sprzedaje. W przypadku zakupu mebli w firmie Potocki zakupy były czystą przyjemnością. Doradztwo i życzliwość z jaką się spotkałem podczas rozmowy telefonicznej rozwiały wszelkie obawy związane z zakupem przez internet. Pierwszy raz spotkałem się z sytuacją otrzymania wzorników co znacznie ułatwiło wybór koloru drewna oraz obicia. Jesteście prawdziwymi fachowcami i na pewno będę was polecał!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Grzyb dnia: 2017-08-19 07:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne i naprawdę wysokiej jakości meble. Szkoda tylko, że nie posiadacie salonu w Warszawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-04 06:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomi, którzy są szczęśliwymi użytkownikami stołu i krzeseł firmy Potocki polecili nam abyśmy nigdzie indziej nie szukali tylko prosto udali się do salonu Państwa Potockich i tam wybrali model bo jak nas zapewnili: "jakikolwiek byśmy nie wybrali to z jakości będziemy zadowoleni". Tak też się stało i od około roku należymy do grona zadowolonych klientów firmy Meble Potocki posiadając piękny stół Jórot oraz krzesła Delfin.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-05-05 00:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna, uczciwa, profesjonalna, godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie reklamowałam produktu
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-03-20 23:41:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oczywiście polecamy. Stół Jurand to mistrzostwo świata :) 26osób przy jednym stole - bajka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowoleni z Wieliczki dnia: 2017-03-07 14:06:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę tylko polecić firmę innym niezdecydowanym. Długo szukałem mebli, które sprostają moim wymaganiom, zjeździłem całe podkarpacie ale nie natrafiłem na nic co by mnie urzekło. Żona znalazła stół z firmy Meble Potocki i zaryzykowaliśmy kupnem przez internet. Jak się później okazało był to strzał w dziesiątkę. Jakość na najwyższym poziomie. Przesyłka dotarła bardzo dobrze zabezpieczona tak, że nic nie mogło się złego wydarzyć po drodze. Polecam wszystkim szukającym porządnych mebli!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-24 17:06:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stół Duży Jórot powala wszystkie inne stoły konkurencji na głowę - wiem bo ponad pół roku szukałam porządnego stołu. Polecam każdemu ceniącemu jakość wykonania oraz wytrzymałość i stabilność. PS. Pozdrowienia dla przemiłego pana Mateusza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Kraków dnia: 2017-01-17 13:20:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam stół. Od momentu wyboru do realizacji i transportu - pełna fachowość. Bardzo polecam firmę. Stół piękny, bardzo bardzo solidnie wykonany w każdym detalu. Cieszy mnie, że takie rzeczy u nas. Uczcie się Panowie Fachowcy od Nich - Potockich.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2016-10-11 15:34:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W wyborze mebli z tej firmy dużo pomogły mi zamieszczone tu wpisy, dlatego też dokładam swoją cegiełkę i polecam stoły i krzesła z Meble Potocki. Bezproblemowe zakupy i na prawdę pełne zadowolenie. Wysoka jakoś i wg mnie za przystępną cenę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anka_78 dnia: 2016-09-12 16:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój wpis jest kolejnym przykładem rzetelności i wysokiej jakości mebli zakupionych w salonie Meble Potocki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: elcia74 dnia: 2016-07-20 06:25:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez przypadek w internecie natrafiłam na stronę Meble Potocki. Zaciekawiła mnie ich oferta jednak nie mogłam się zdecydować na zakup online (zawsze to ryzyko). A że jestem z Warszawy to namówiłam męża, wsiedliśmy w samochód i osobiście odwiedziliśmy ich salon w Poznaniu. Szczerze przyznaje, że stoły z tej firmy na żywo prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Nie wahaliśmy się ani trochę i dokonaliśmy zakupu stołu Jurand. A dziś jesteśmy szczęśliwymi użytkownikami i wreszcie mamy gdzie ugościć naszą dużą rodzinę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2016-06-28 16:14:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję firmę Meble Potocki jako solidnego i rzetelnego producenta mebli tapicerowanych. Kupiłam od ww. firmy narożnik M-A. Był to zakup internetowy a więc doza niepewności była. Jednak po otrzymaniu narożnika zachwytom nie było końca. Wspaniale się wkomponował w nasz salon. Jest bardzo wygodny i zrobiony z najwyższą starannością. Szczerze polecam współpracę z Meble Potocki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Drozda dnia: 2016-06-15 10:31:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać nic ująć! Rzetelność i fachowość firmy Potocki nie podlega żadnej dyskusji. A meble prezentują się świetnie! Polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-05-02 15:04:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku miesięcy jestem bardzo szczęśliwą posiadaczką stołu Tanew i krzeseł Delfin. Oba produkty w bardzo wysokim standardzie za stosunkowo przystępną cenę. Cenię sobie kontakt z obu Panami, błyskawiczną odpowiedź na moje pytania. Planuję zakup innych mebli w firmie Potoccy, bo wiem ,że naprawdę warto. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Huta dnia: 2016-03-24 13:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od Świąt Bożego Narodzenia jestem szczęśliwym użytkownikiem zestawu mebli od tego producenta. Wyglądają i prezentują się świetnie a o jakości wykonania świadczą chociażby poprzednie komentarze. Posiadam duży stół Jórot, krzesła Delfin a ponadto firma Potocki produkowała dla mnie komodę pod rtv, witrynę i dużą komodę z barkiem. Wszystko wg moich wymagań i zachcianek. Panowie Potoccy (ojciec i syn) na prawdę są świetnymi doradcami i znają się na tym co robią. Meble godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2016-02-04 14:58:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup stołu i krzeseł oceniam jako 10/10. Świetne doradztwo, wysoka jakość, terminowe doręczenie, montaż na miejscu - czego chcieć więcej. Firma Potocki naprawdę świadczy usługi na najwyższym poziomie. Za meble podobnej klasy w Klose czy nawet w Pagedzie musiałbym zapłacić zdecydowanie więcej. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-11-04 15:46:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie, bezproblemowo i jakość na najwyższym poziomie. Przejechałam ponad 300km, żeby na żywo obejrzeć meble z tej firmy i nie żałowałam ani jednego kilometra. Potwierdziły się informacje zawarte na stronie, że dokładają wszelkich starań do jakości. Firma Meble Potocki godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adrianna_78 dnia: 2015-07-20 20:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od 6 miesięcy posiadam stół Cezar oraz krzesła Rot i przyznaje, że jestem mega zadowolona z zakup mebli w firmie Potocki. Potwierdzam wysoką jakość wykonania oraz rzetelne podejście do klienta. Zdecydowanie pozytywnie oceniam Meble Potocki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2015-07-09 07:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu szukającemu wysokiej jakości wykonania! Perfekcyjne meble!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2015-06-16 18:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najpierw szukałam mebli w salonach w Warszawie. Po 3 miesiącach bezskutecznego odwiedzania kolejnych sklepów znajoma powiedziała mi o firmie Państwa Potockich. Wycieczka z Warszawy do Swarzędza była bardzo owocna czego efektem było najpierw zakochanie się w stole Cezar a następnie zakup zarówno stolika rtv, 2 komód ,18 krzeseł, ławy i witryny. Na meble czekałam prawie 8 tygodni ale było na prawdę warto. Jakość i podejście do klienta na najwyższym poziomie. Wg mnie warto korzystać z usług Meble Potocki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2015-06-08 21:34:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała mnie stół = 24 krzesła pragne je odnowić mimo 5 wizyt u producenta i rozmów telefonicznych w sprawie terminu wykoania usługi mija już 5 lat dzwonię i dzwonię zawsze informacja że zrobimy zostane poinformowany o terminie i co juz 5 lat takiej jazdy
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: unikanie wykonania uslugi
Opinia dodana przez: zbigniew Daszewice dnia: 2015-05-07 20:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem kolejnym głosem potwierdzającym wysoką jakość mebli produkowanych przez firmę Potocki. Z czystym sumieniem P_O_L_E_C_A_M
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A dnia: 2015-01-08 17:44:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę tylko potwierdzić zasadność wcześniejszych opinii! Serdecznie i szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2014-10-20 18:10:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy z najwyższej półki!!! Meble klasa światowa! Polecam każdemu ceniącemu profesjonalizm działania oraz jakość mebli!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil_warszawa dnia: 2014-06-25 19:30:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam informację zawarte we wcześniejszych komentarzach!!! Szczerze polecam meble z firmy Potocki!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-06-13 07:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble od Państwa Potockich niczym nie ustępują przereklamowanym meblom Klose czy Paged, ba, nawet przewyższają je swoją porządną konstrukcją i jakością wykonania. A wiem co mówię ponieważ meblowałem z firmą Meble Potocki cały salon. Witrynę oraz komodę wykonali całkowicie wg mojego zamysłu dokładnie tak jak chciałem. A stół - rewelacja!!! Nigdzie wcześniej nie spotkałem tak porządnego i konkretnego stołu jak w tej firmie. POLECAM SZCZERZE WSZYSTKIM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-05-17 16:43:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcja w każdym calu. Szukaliśmy z żoną naprawdę dużego stołu do jadalni, jednak te na które natrafialiśmy okazywały się przereklamowane, niefunkcjonalne, chwiały się na boki a niekiedy można było wybrać odcień tylko z kilku kolorów. W Meble Potocki jest zupełnie inaczej: nie dość,że stabilność stołu wykracza znacznie poza przeciętną to jeszcze dobraliśmy kolor według dostarczonej przez nas próbki. Stół jest bardzo funkcjonalny (nie to co stoły na 8 nogach) i co dla nas najważniejsze mega szeroki. Przy zakupie poinformowano nas, że na stół będziemy czekać ok 4-6 tygodni a tu proszę - stół stał już u nas po 3 tygodniach. Meble Potocki przywiozą stół na miejsce, pomogą wnieść do domu, skręcą i dopiero się rozliczają. Nie kupuje się kota w worku!!! Z czystym sumieniem POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2014-05-07 16:20:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją