Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KW-REMONTY

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Remonty, wykończenia wnętrz, projekt aranżacja; Słowa kluczowe: wykończenia wnętrz, remonty

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3314
Data utworzenia profilu: 06.05.2014 14:51:50
Data ostatniej aktualizacji: 06.05.2014 14:51:50 

Opinie o KW-REMONTY

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak trudno teraz o dobrego fachowca niby pełno ofert na rynku ale jak się okazuje z jakością wykonania bardzo słabo. O firmie dowiedziałam się pocztą pantoflową i mogę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona. Panowie świetnie doradzają przez co zaoszczędziłam na projektancie (miałam wziąć) pracę wykonali przepięknie, każdy kto przychodzi nie może się nachwalić. Do tego bardzo czyści. Zdecydowanie polecam, warto nawet poczekać niż brać kogoś innego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 27.04.2015 13:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystaliśmy z ich usług jakoś na przełomie listopada i grudnia. Mieliśmy pomysł na tynki , nie znając kompletnie technologii. Natomiast Panowie z KW na podstawie zdjęć z for i pism wnętrzarskich, opisów, itd. Zaproponowali coś co wygląda w efekcie rewelacyjnie. I zgodnie z ich zapewnieniami i gwarancją producenta będzie cieszyło oko przez bardzo długi czas. Z mojej i mojej żony strony – piątka za samą pracę a do tej piątki jeszcze wielki plus za doradztwo i wiedzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek i Olga K. dnia: 13.01.2015 22:42:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma miała zlecony kompleksowy remont mieszkania o powierzchni ponad 90 m2. Z zadania wywiązali sie rewelacyjnie do tego 2 dni przed zakładanym końcem prac mozna było już się wprowadzić z powrotem do mieskzania. Cena – zgodna z ustaleniami, jak na standardy rynku nie była wygórowana. Kontakt z nimi też bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Eskerd dnia: 12.10.2014 19:15:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mogę się o nic przyczepic – działają szybko, sprawnie a przy okazji nie ciągną od człowieka jakiejś kasy. Na pewno plusem jest wszechstronność tej ekipy – dzięki temu uniknałem zamawiania kilku speców i tym samym mniej zabuliłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Krisstoff dnia: 30.09.2014 16:22:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni mogę się zgodzić z pozytywami. Korzystałem z ich usługi powiem tak – może nie jest to ekstremalnie tania firma ale i tak tańsza niż konkurencja. Natomiast – robią porządnie, bez fuszerki i mozna im zaufać. Drugi raz pewnie też wybrałbym ich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIE reklamowałem niczego
Opinia dodana przez: Faxword dnia: 29.09.2014 20:49:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wymagającą klientką, bo nie tyko potrzebuję wykonania roboty, ale też chcę, aby wykonawca doradził jak będzie najbardziej optymalnie; poza tym jak deklaruje, że coś zrobi w danym terminie, to potem tak właśnie działa. Nie mając doświadczenia oczekuje się, by ktoś podpowiedział pewne rozwiązania. To dostałam od firmy i dlatego chciało mi się tu wejść i coś napisać :) Mogę z czystym sumieniem polecić tę firmę. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 02.08.2014 17:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna, panowie bardzo mili, bardzo dokładni, potrafili doradzić, o wszystkim informowali przed przystąpieniem do pracy, polecam,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zibi dnia: 06.05.2014 14:55:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją