Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Urody Zoe Paulina Bober

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Podkarpackie, 35-304 Rzeszów Zagłoby 8/17
Telefon: 17 857 64 02 Kom. 723 043 755
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.studio-zoe.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 99x

Jakość usług: 100% wysoka 99x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 99x
Ceny usług: 100% niskie 64x 34x
Ilość opinii w serwisie: 99
Ilość odsłon profilu firmy: 4243
Data utworzenia profilu: 2014-04-28 22:10:41
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-28 22:10:41 

Opinie o Studio Urody Zoe Paulina Bober

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli zabiegi to tylko tam ! Pani Sylwia jest bardzo kompetentną osobą. Nie sądziłam że elektrostymulacja może dawać takie efekty ?? jestem mega zadowolona , stan mojej skóry o niebo się poprawił. Jest jedrniejsza i mniej zmarszczona ?? polecam zabieg ION MAGNUM ??????
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ana M dnia: 2018-05-10 23:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj na przedłużaniu rzęs w tym salonie, jestem zachwycona efektem końcowym! Przepiękne, gęste rzęsy! Strasznie jestem zadowolona:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rita dnia: 2018-02-01 21:14:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam robione zabiegi złuszczające na twarz, wybrałam 4 zabiegi i widzę zdecydowaną różnicę, na prawdę dużo lepsza skóra niż przed, dodatkowo miałam zaaplikowaną maseczkę nawilżającą. Skóra po zabiegach gładka, nie łuszczy się i jest przyjemnie nawilżona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2018-01-31 20:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedłużam rzęsy w tym salonie, uważam że jest to jeden z najlepszych salonów w którym idealnie przedłużają rzęsy i trzymają się one w dobrym stanie przez co najmniej miesiąc, a te doklejane metodą 1:1 nawet do półtorej miesiąca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Estera dnia: 2018-01-29 21:12:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulina robiła mi brwi permanentne, wyszły piękne i polecam je każdej pani która marzy o idealnych, dopasowanych i bardzo naturalnie wyglądających brwiach. Komfort i wygoda w jednym:) Pani Paulina to świetny fachowiec, zna się na tym co robi:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2018-01-07 20:19:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam ze szkolenia przedłużania rzęs 1:1 w tym salonie, jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego podejścia i z super atmosfery panującej w grupie. Szkolenie przeprowadzone szybko i konkretnie, bardzo dużo praktyki i super wyposażenie sal szkoleniowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alinka dnia: 2018-01-05 17:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z lepszych salonów kosmetycznych z profesjonalną ofertą w Rzeszowie. Często korzystam z zabiegów mezoterapii i innych zabiegów medycyny estetycznej. Bardzo profesjonalna obsłucha, fachowe doradztwo, super atmosfera w gabinecie. Salon warty polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2018-01-03 20:27:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedłużam bardzo często rzęsy i najczęściej właśnie w tym salonie. Dziewczęta tam pracujące robią to bardzo ładnie i w ekspresowym tempie. Bardzo lubię ten salon :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2017-12-12 20:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny salon, bardzo miłe panie kosmetyczki. Czasami przychodzę tam na manicure a regularnie na regulację i hennę brwi, w żadnym innym salonie nie robią tego tak dokładnie jak w Zoe. Jest to jedyny salon gdzie ktoś idealnie dobrał mi kształt brwi i kolor henny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-11-28 11:20:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce w Rzeszowie z bardzo skutecznymi zabiegami redukującymi cellulit. Zawsze miałam problem ze skórką pomarańczową na udach, stosowałam wiele różnych kosmetyków, walczyłam różnymi zabiegami, ale dopiero w tym salonie zabiegi profesjonalne dały jakieś efekty. Panie w salonie potwierdzą że problem był ogromny i kosztowało mnie to dużo czasu żeby doprowadzić moje uda do zadawalającego efektu. Najpierw zabiegi żelazkiem antycellulitowym, potem body wraping a na końcu wyszczuplanie elektrostymulacją. Po 4 miesiącach zabiegów, diety i intensywnego nawadniania się moje nogi i brzuch wyglądają szczuplej i bez żadnej skórki pomarańczowej. Nie ukrywam że koszty wyszły spore, choć dostałam spory rabat, ale efekt jest świetny i nie żałuje wydanych pieniążków :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-11-24 10:15:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon i świetne centrum szkoleniowe. Byłam u Pani Pauliny na microbladingu, jestem bardzo zadowolona zarówno z prowadzenia szkolenia, zaopatrzenia jak i samego miejsca szkoleniowego. W Pani Paulinie cenię to że zawsze służy pomocą, żadna kursantka nie wychodzi ze szkolenia z wątpliwościami. Pani Paulina nad wszystkimi czuwa swoim profesjonalnym okiem. Jestem bardzo zadowolona z kursu i nabytych umiejętności, na pewno jeszcze skorzystam z usług Pani Pauli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2017-11-21 09:16:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedłużałam rzęsy w tym salonie metodą 1:1, bardzo mi się podobał zabieg i efekt końcowy, cena też bardzo korzystna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2017-11-04 17:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilka razy na depilacji woskiem w tym salonie. Jestem zadowolona bo Pani kosmetyczka wykonuje zabieg bardzo szybko, sprawnie i prawie bezboleśnie. Super bo zabieg jest bardzo dokładny, żadnych niepotrzebnie opuszczonych miejsc i zbędnych włosków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2017-10-26 19:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam makijaż permanentny w tym salonie. Jestem zadowolona z efektu jaki został uzyskany. Miałam robione brwi piórkowe, jeszcze zastanawiam się nad kreskami na górnej powiece. Polecam panią Paulinę, bo jest świetnym fachowcem. Jeśli chodzi o sam zabieg to dobrze go wspominam, sam makijaż szybko minął, może jakieś 20 min, znieczulanie trwało chyba najdłużej:P Generalnie bezbolesny zabieg
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edzia dnia: 2017-10-19 19:56:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie na przedłużaniu rzęs. Super, bardzo mi się spodobał efekt końcowy oraz to, że rzęsy bez poprawek utrzymywały się pół miesiąca. Super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2017-10-01 20:30:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka razy byłam na żelazku przeciwzmarszczkowym w tym salonie. Chyba wybrałam ok 5 zabiegów i byłam zadowolona z efektu końcowego, dodatkowo pani kosmetyczka nałożyła mi jeszcze maseczkę z drobinkami złota. Generalnie skuteczny zabieg, zdecydowanie zmarszczki stały się mniej widoczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2017-09-27 21:39:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilka razy na przedłużaniu rzęs i na hybrydach. Rzęsy na prawdę super, hybrydy bez szału, jak wszędzie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-26 21:29:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym salonie byłam na kursie przedłużania rzęs, od jakiegoś czasu mają różne szkolenia w swojej ofercie. Jestem zadowolona, bardzo konkretne szkolenie, mimo że grupowe, Pani która je prowadzi indywidualnie podchodzi do każdej kursantki, super tłumaczy i robi korektę błędów. Szkolenie podobało mi się, dowiedziałam się wielu fajnych rzeczy i nie koniecznie wszystkie związane z przedłużaniem rzęs. Myślę że jeszcze skorzystam ze szkoleń w tym salonie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2017-09-24 20:14:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny salon kosmetyczny. Dwa razy byłam na przedłużaniu rzęs w tym salonie i panie tam pracujące wykonują to bardzo starannie i rzęski trzymają się cały miesiąc bez jakikolwiek poprawek. Dlatego skorzystam z przedłużania jeszcze nie raz :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2017-09-20 20:33:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry salon, z dobrym dojazdem i parkingiem. Podoba mi się to że zabiegi są wykonywane na bardzo dobrych markach kosmetycznych, zabiegi są starannie dobrane, Panie rzeczowo potrafią wytłumaczyć na czym polega dany zabieg, odpowiednio dopasować do rodzaju skóry. Najbardziej obawiałam się zabiegu z użyciem kwasów medycznych, bo tyle się mówi o poparzeniach w salonie, ale po zabiegu nie działo się nic niepokojącego, skóra zdecydowanie poprawiła swoją jakość i wygląd. Już po dwóch zabiegach nie było śladu po przebarwieniach. Bardzo dobra kosmetyczka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2017-09-19 20:49:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam w tym salonie z manicure i z regulacji brwi. Manicure poprawy, ładnie wykonany, ombre bardzo staranne. Podobało mi się to że można stworzyć swój własny kolor przez mieszanie różnych lakierów, choć obwiałam się żę przez to paznokcie mogą słabiej się trzymać, ale jak na razie po dwóch tygodniach nic nie odpada. Jeśli chodzi o henne i regulacje, to tysiące razy już korzystałam z tego zabiegu, ale dopiero w tym salonie wykonano ją prawie bezboleśnie i idealnie dobrano kolor i kształt brwi, na prawdę jest to małą rzecz a tak zmienia spojrzenie i wygląda całej twarzy. Manicure jest bardzo ładny ale najbardziej jestem zadowolona z regulacji bo na prawdę wyszła ona znakomicie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-05 20:32:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym salonie polecam przedłużanie rzęs. Z innych zabiegów wprawdzie nie korzystałam ale przedłużanie robią na 5+! Szybki zabieg, bardzo sprawnie i delikatnie przeprowadzony, zawsze rzęsy trzymają się spokojnie 3 tygodnie bez poprawek, z niewielkimi poprawkami najdłużej w dobrym stanie trzymały się jakieś 1,5 miesiąca. Super :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2017-08-29 21:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam w tym salonie z kilku rodzajów zabiegów, najbardziej jednak jestem zadowolona z oczyszczania twarzy i zabiegów z kwasami. Na moją problematyczną i zmarszczkową skórę zabiegi bardzo fajnie ją wygładziły i nawilżyły. Seria kwasów po sezonie wakacyjnym działa zbawiennie na moją cerę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-08-24 17:07:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie na regulacji brwi i hennie. Ładnie, starannie i bardzo ładny kształt, a moje brwi są dosyć niesforne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2017-08-08 22:07:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kilka razy na zabiegu ion magnum i jest rewelacyjnym zabiegiem! Super uelastycznia i ujędrnia skórę. Zdecydowałam się na zabieg wyszczuplający uda i pośladki i na prawdę jest różnica obwodzie widoczna już po 3 zabiegach! Polecam serdecznie, bo w krótkim czasie bez bólu i zmęczenia można uzyskać bardzo fajne efekty wyszczuplające
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2017-08-07 20:57:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry salon, cieszący się dobrą renomą w mieście. Sama korzystałam z makijażu permanentnego brwi w tym salonie i jestem zadowolona z efektu końcowego, nawet zapisana już jestem na kreski, też permanentne. Uważam że jest to świetna opcja dla zapracowanych kobiet gdzie nie zawsze mają czas na wykonanie pełnego makijażu, a zawsze idealne brwi robią ogromną różnicę, a moje prezentują się znakomicie. Jeśli chodzi o zabieg to wspominam go bardzo dobrze, niebolesny, całkiem szybko przeprowadzony, ze znieczuleniem trwał jakieś 45min. Brwi goiły się 4 dni i nie wymagały poprawek. Efekt wygląda bardzo naturalnie i po prostu ładnie, polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-07-25 21:33:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedłużanie rzęs najładniejsze w mieście i najlepsza Pani podolog w Rzeszowie:) Bardzo dziękuję za pomoc:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta Liszka dnia: 2017-06-26 22:29:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie na makijażu permanentnym brwi, jestem bardzo zadowolona z całego zabiegu, który okazał się bezbolesny a efekt końcowy wygląda świetnie! Bardzo ładnie dobrany kształt, kolor i w ogóle całość wykonania rewelacja! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2017-06-20 22:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry salon z dobrymi zabiegami. Niejednokrotnie Panie pracujące w tym salonie uratowały moja skórę z przebarwień, czy z pękających naczynek.Od czasu do czasu też korzystam z depilacji woskiem bo uważam że jest najmniej bolesna i bardzo dokładnie wykonywana. Polecam salon bo bardzo dbają w nim o klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2017-06-06 20:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedłużałam rzęsy kilka razy w tym salonie, różnymi metodami, jednak 1:1 uważam że wykonują najładniej w całym Rzeszowie. Rzęsy starannie dobrane rozmiarem, bez ubytków i załamań, dopóki ich nie ściągnę to same nie odpadają. Super zabieg w dobrej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hela dnia: 2017-05-31 22:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedłużałam dwa razy w tym salonie rzęsy, jestem pod wrażeniem wprawnej ręki Pani kosmetyczki, efekt nieziemski. REWELACJA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2017-05-16 22:22:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z manicure hybrydowego. Nie mam żadnych zastrzeżeń, dużo ładnych kolorów, możliwość wykonania fikuśnych wzorków. Paznokcie ładnie się trzymały, nie ścierały się, szkoda że po 3tygodniach odrost zmusił mnie do ponownego manicure:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2017-04-26 20:26:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż permanentny w tym salonie można spokojnie polecać. Korzystałam trzy razy i jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-04-24 20:34:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie dwa razy na zabiegu permanentnym, najpierw brwi później ust. Brwi są super, nie wyglądają sztucznie, ładnie się prezentują, usta mają ładny kolor, wszystko jest równe i wygląda na prawdę bardzo ładnie. Sam zabieg przebiegał bezboleśnie, później dobrze się goiło, przy ustach było trochę zabawy żeby pigment nie popękał. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z obydwu zabiegów i polecam Panią Bober.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2017-04-21 20:16:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon numer 1 w Rzeszowie. Świetna fachowa obsługa, makijaż permanentny najładniejszy w całym mieście i nie jest to tylko moja opinia ale także moich znajomych, z resztą najlepiej świadczy o tym coraz dłuższy okres oczekiwania na zabieg. Sama osobiście korzystałam z makijażu permanentnego brwi i bardzo ładny efekt i super naturalnie to wygląda. No i rzęsy też super przedłużają :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 2017-04-18 20:01:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon pod względem przedłużania rzęs w całym mieście. Najładniej, najdokładniej i w najlepszej cenie. Byłam w wielu salonach w Rzeszowie, ale uważam że w Zoe najładniej przedłużają rzęsy. Polecam skorzystać, naprawdę warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dana dnia: 2017-04-03 22:29:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na makijaż permanentny w tym salonie, jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru. Brwi wyglądają bardzo naturalnie, mają ładny kształt, wygoiły się bez żadnych problemów, wcale nie wyglądają jak wymalowane, tylko jak ładne, naturalne brwi. polecam Panią Paulinę, najlepsza linergistka w Rzeszowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Berenika dnia: 2017-03-31 20:58:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry salon, polecam szczególnie zabiegi wyszczuplające, bo w krótkim czasie można skutecznie pozbyć się cellulitu czy zbędnego ciałka, bez odwiedzania siłowni:) Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-03-28 20:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon ma bardzo dobrą bazę zabiegową z zabiegami wyszczuplającymi, Panie które tam pracują na prawdę dużo mi pomogły i na pewno jeszcze będe korzystać z zabiegów podtrzymujących efekt. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Meli dnia: 2017-03-20 21:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z lepszych salonów w jakich do tej pory korzystałam z usług wyszczuplających w Rzeszowie. Sensowna kadra, zabiegi w korzystnych cenach, zabieg z żelazkiem czy z użyciem elektrostymulacji dały bardzo ładne efekty, już po 10 zabiegach moje ciało wygląda zdecydowanie lepiej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-02-27 19:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym salonie miałam wykonany makijaż permanentny brwi, jestem z niego zadowolona. Oglądając galerię na stronie salonu i widząc efekty na swojej twarzy, uważam że jest to jeden z najlepszych salonów wykonujących tego rodzaju zabiegi. Skóra wygoiła się bez problemu, całość ładnie dopasowana do rys mojej twarzy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-02-13 21:19:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon, rzeczowe podejście do klienta, zabiegi sensownie dobrane, na pewno nie naciągane. Miałam problemy skórne i wreszcie dopiero w tym salonie dobrano mi odpowiednie zabiegu które uleczyły moją chorą skórę. Polecam bo nie zdzierają z kasy, a na prawdę starają się pomóc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adela dnia: 2017-01-03 21:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet bardzo sympatyczny, miła obsługa, dobra lokalizacja. Zabiegi dokładne, dobrze dobrane do klienta, profesjonalne kosmetyki oraz możliwość zakupienia w salonie kosmetyków kolorowych dobrej jakości. Kilka razy korzystałam z usług tego salonu, szczególnie polecam przedłużanie rzęs, robią to na prawdę świetnie i mają w tym kilkuletnia wprawę. Poza tym podologia w salonie też jest na wysokim poziomie, Pani Sylwia poradzi sobie nawet z najbardziej masakrycznymi stopami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2016-12-29 20:19:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam zrobiony makijaż permanentny i jestem bardzo zadowolona z efektu. Ładnie zrobione brwi i twarz wygląda całkiem inaczej :-) zabieg przeprowadzony bezbolesne i szybko, pol godzinki i po zabiegu:-) atmosfera w salonie bardzo przyjazna, każdy traktowany jest jak dobry znajomy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2016-12-21 12:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam w tym salonie makijaż permanentny brwi. Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego zabiegu, ładne, estetyczne brwi, wyglądają bardzo naturalnie a sam zabieg był całkiem przyjemny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2016-12-14 20:04:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon oceniam bardzo wysoko, jakość usług na wysokim poziomie, szczególnie zabiegi z użyciem kwasów medycznych, starannie, dokładnie i ze świetnymi efektami estetycznymi. Ponadto ceny całkiem przyjazne, szczególnie usługi pakietowe. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edzia dnia: 2016-11-30 22:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry salon. Dwa razy korzystałam z zabiegów makijażu permanentnego, a poza tym jestem stałą klientką na paznokcie hybrydowe i kosmetykę brwi. Nie dziwą mnie te pozytywne komentarze, salon jest bardzo dobry, zabiegi starannie wykonane, ceny nie kosmiczne, a permanentny to mistrzostwo świata, idealnie dobrany do kształtu twarzy, oczu... Nadal z chęciąż korzystam z usług tego salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-11-28 21:26:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam zakładaną klamrę korekcyjną na paznokcie u stóp, przyniosło mi to na prawdę dużą ulgę, zabieg nie była bardzo bolesny, przebiegł w miarę szybko, jakieś 30 min spędziłam w gabinecie, a wyszłam z poczuciem ulgi że stopy już tak bardzo mnie nie bolą. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidka dnia: 2016-11-22 21:21:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulina wrobiła mi makijaż permanentny ust, efekty można podziwiać na ich stronie internetowej. Z zabiegu jestem zadowolona, niebolesny, szybko przeprowadzony, sterylne warunki. Fakt że po zabiegu, odżywianie jest dosyć problemem, trzeba się trochę pomęczyć, ale jak już wszystko się wygoiło to efekt końcowy na prawdę wygląda rewelacyjnie:)cieszę się, że trafiłam do tego salonu, tyle się czyta o źle przeprowadzonych zabiegach permanentnych, na szczęście w moim przypadku wszystko się udało, a teraz mogę cieszyć się idealnymi ustami o każdej porze:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Didi dnia: 2016-10-31 20:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon, kompetentna kadra. Zabiegi na wysokim poziomie, profesjonalny sprzęt, kosmetyki, ciągłe szkolenia personelu, na czasie z najnowszymi trendami, nowinkami kosmetycznymi. Salon an poziomie, którego większości rzeszowskich salonów brakuje. Bez obaw można korzystać z zabiegów z kwasami, nie ma możliwości żeby kosmetyczki z tego salonu zrobiły krzywdę. Można spokojnie się zrelaksować i oddać w profesjonalne ręce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Matyldka dnia: 2016-10-20 19:25:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kosmetyczka, szczególnie w okresie jesiennym i zimowym korzystam z zabiegów z kwasami, żeby odświeżyć skórę i zadziałać przeciwzmarszczkowo. Jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby zabieg który robiłam w tym salonie był nieskuteczny, zawsze efekt jest widoczny po paru zabiegach, co świadczy o tym że nie nabiją klienta w butelkę. Do tego, przystępne ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2016-10-05 19:51:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez jakiś czas korzystałam z zabiegów mezoterapii mikroigłowej na skórę głowy. Wybrałam 6 zabiegów, najgorszy był pierwszy zabieg, najbardziej bolał i skóra była dosyć długo zaczerwieniona, ale kolejne były już lepsze, a po czwartym zabiegu widać było małe odrosty włosków. Myślę że za pół roku ponowie serię zabiegów by wzmocnić odrastające włoski. W każdym razie zabieg który mi polecono, zadziałał i jetem zadowolona z efektów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2016-09-29 13:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwa raz korzystałam u Pani Pauli z zabiegów makijażu permanentnego, pierwsze były kreski, drugie usta. Obydwa zabiegi przeprowadzone bardzo profesjonalnie, czysto, sterylnie, zabieg bezbolesny, dobrze się wszystko goiło. Gdybym zdecydowała się na jeszcze jakieś zabiegi to na pewno w tym salonie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2016-09-02 21:25:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Paulina to najlepszy fachowiec w mieście jeśli chodzio makijaż permanentny i przedłużanie rzęs. Rok temu korzystałam z makijażu permanentnego brwi, do tej pory efekt jest bardzo ładny, pigment nie wypłowiał, kolor i kształt pozostał ten sam. Częściej korzystam w przedłużania rzęs, szczególnie metoda 1:1, rzęsy wyglądają świetnie i utrzymują się długo, nawet w trudnych warunkach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2016-08-30 21:19:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry salon w którym używają bardzo dobrych, markowych kosmetyków. Lubię korzystać szczególnie z zabiegów oczyszczania twarzy ale inne zabiegi na twarz też wykonują i przynajmniej widać efekty tych zabiegów. Zabiegi z kwasami w okresie jesienno zimowym też polecam, bo fajnie leczą wszelkie zmiany naskórne po lecie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adela dnia: 2016-08-23 20:31:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od jakiegoś czasu w tym salonie byłam na zabiegu przedłużania rzęs, czytałam bardzo dużo pozytywnych opinii na ten temat, teraz mogę je spokojnie potwierdzić, Przedłużanie rzęs jest bardzo dokładne, ładnie podkreśla oko, długość rzęs jest estetycznie dobrana do oka. Pokusiłam się też ostatnio o hennę i regulacje brwi, razem z rzęsami świetny efekt:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dana dnia: 2016-07-27 20:44:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży pozytyw za atmosferę panująca w salonie, jeszcze większy za cudowne brwi jakimi Pani Paulina mnie obdarzyła w zeszłym tygodniu. Opłacało się przyjechać z Krakowa do Rzeszowa żeby zrobić sobie idealne brwi permanentne;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aniela dnia: 2016-07-19 20:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon z bardzo kompetentną obsługą. Korzystałam z kilu zabiegów na ciało i na twarz, a także z manicure. Z każdego zabiegu jestem bardzo zadowolona, nie dosyć ze zabiegi wykonywane bardzo starannie to jeszcze dostałam zalecenia domowe i sposób pielęgnacji skóry w miejscach problematycznych. Doceniam te Panie za sumienność i wyrozumiałość oraz za bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2016-07-13 21:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szczerze polecam ten salon, szczególnie przedłużanie rzęs. Mają duży wybór jeśli chodzi o metody przedłużania, ładnie potrafią dobrać rzęsy do oka, nadmiernie ich nie obciążając. Uważam że jest to jeden z lepszych salonów w Rzeszowie gdzie tak profesjonalnie przedłużają rzęsy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2016-06-29 20:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon w którym profesjonalnie wykonują makijaż permanentny. Trzy tygodnie temu korzystałam z makijażu brwi, już dzisiaj ciesze się pięknie wygojonymi brwiami:) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2016-06-21 19:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon pod względem przedłużania rzęs, szybko i bardzo ładnie i w dobrej cenie. Polecam bo warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sonia dnia: 2016-06-14 19:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam hybrydy w tym salonie, trzymają się bardzo, bardzo długo i mają dużo ładnych kolorów do wyboru
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2016-06-09 21:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem wieloletnią klientką tego salonu, cenię go sobie za profesjonalizm Pań kosmetyczek, miłą koleżeńską atmosferę, brak tzw. "masówki" . Polecam zarówno manicure jaki i pedicure, ale najbardziej jestem zadowolona z makijażu permanentnego, na który zdecydowałam się już jakiś czas temu, brwi i kreski to był strzał w 10, dużo więcej czasu zaoszczędzam na porannym make up i zawsze wyglądam dobrze:) Pani Paulina jest mistrzynią w tym co robi:) P O L E C A M
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wiki dnia: 2016-05-23 16:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny salon, bardzo miła obsługa a zabiegi na wysokim poziomie. Korzystałam z makijażu permanentnego ust, efekty można zobaczyć na ich stronie na fb, efekt uzyskałam oszałamiający i jestem z niego bardzo zadowolona! Polecam każdej znajomej która zastanawia się nad takim makijażem i szuka odpowiedniego salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-11 21:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna opinia za fachowe doradztwo w pielęgnacji mojej skóry problematycznej i duży plus za złagodzenie mojego atopowego zapalanie skóry na buzi! Zaczęłam zabiegi pół roku przed ślubem, moja skóra twarzy była straszna, skóra łuszczyła się niemiłosiernie, zabiegi z kwasami złagodziły sprawę, teraz korzystam z zabiegów podtrzymujących a skóra jest o wiele, wiele lepsza i wygładzona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-04-07 21:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon z czystym sumieniem, choćby dlatego że szczerze podchodzą do pacjenta, nie obiecują złotych gór, jeżeli wiedzą, że jakiś zabieg nie przyniesie zbyt dużych rezultatów to mówią to w prost a nie owijają i naciągają na zabiegi. Szanuje ich za szczerość i profesjonalizm. Poza tym ich hybrydy trzymają się najdłużej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Margo dnia: 2016-03-21 21:26:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny pochwały za bardzo dobre podejście do klientki, zabiegi wykonane na 6+, szczególnie hybrydy, które świetnie trzymają się bez żadnych odprysków, gdyby nie odrosty można byłoby je nosić i nosić:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Erika dnia: 2016-02-22 18:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię ten salon za uczciwość, profesjonalne podejście do każdego zabiegu, wyrozumiałość dla klienta. Widać, że Panie które tutaj pracują, kochają swoją pracę. Korzystam tutaj z zabiegów mezoterapii i maniucure, jestem bardzo zadowolona i już od kilku lat jestem stałą klientką tego salonu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2016-02-15 18:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam skorzystać z zabiegu przedłużania rzęs w tym salonie. Na prawdę rzęsy po zabiegu wyglądają rewelacyjnie, są miękkie w dotyku, lekkie i bardzo naturalnie wyglądają! Wygląda to świetnie, w całkiem przyzwoitej cenie. Wydaje mi się, że to najlepsza miejscówka w Rzeszowie, gdzie ładnie przedłużają rzęsy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronka dnia: 2016-01-21 16:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zaglądnąć na regulacje brwi, robią ją bardzo ładnie, idealnie dopasowaną do oczu. Raz czy dwa przedłużałam tez rzęsy, też ładnie i długo się trzymały
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2016-01-14 19:50:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z makijażu permanentnego u Pani Pauliny, naczytałam się tylu pozytywnych opinii na jej temat i teraz mogę w 100% potwierdzić że są one prawdziwe! Mam cudowne kreski na górnej powiece!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anka dnia: 2015-12-21 17:24:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam: manicure i pedicure hybrydowy, oraz klamry na paznokcie (na prawdę przynoszą ulgę),ładnie też przedłużają rzęsy, ja najbardziej lubię te metoda blink express - bardzo ładny efekt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Matylda dnia: 2015-11-24 20:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tego salonu od lat i jestem przekonana, że jest to jeden z lepszych salonów w Rzeszowie, szczególnie pod względem przedłużania rzęs i makijażu permanentnego. Ciągle doskonaląca się kadra, przemiłe kobiety pracujące w tym salonie, atmosfera na 5+, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2015-11-17 19:48:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z serii zabiegów mezoterapii w tym salonie. Jestem bardzo zadowolona, kondycja mojej skóry zdecydowanie się poprawiła, zmarszczki mniej widoczne. Świetny zabieg
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2015-10-27 19:58:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kobitki pracujące w tym salonie robią genialne rzęsy!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tosia dnia: 2015-10-15 21:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon godny polecenia, miła atmosfera, zabiegi starannie wykonane, bardzo fajne doradztwo odnośnie zabiegów, wytłumaczenie co i jak. Dbałość o klienta na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-09-24 19:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywny salon, zabiegi w całkiem dobrych cenach, miła obsługa, zabiegi sumiennie wykonane. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2015-08-31 13:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten salon zasługuje na jak najlepszą ocenę! Naprawdę dziewczyny które tam pracują widać że jest to ich pasja, świetna atmosfera tam panuje. Dzięki Pani Sylwii moje paznokcie odżyły a okropne przebarwienia zniknęły. Szczerze polecam!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halinka :D dnia: 2015-08-17 19:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym salonie na prawdę pięknie doklejają rzęsy, korzystałam już z trzech metod przedłużania rzęs i z każdej efekt jest rewelacyjny. Wydaje mi się, że jest to salon gdzie najładniej przedłużają rzęsy w rzeszowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornelia dnia: 2015-06-17 19:45:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię takie salony w których do klientki podchodzą po koleżeńsku a nie jak do typowego klienta, ten właśnie do takich należy. Atmosfera na 5+, korzystałam z zabiegów wyszczuplających - no nie były to może najprzyjemniejsze zabiegi jakie do tej pory miałam, ale na pewno różnica w wyglądzie moich nóg jest widoczna, przede wszystkim pozbyłam się celullitu, co było moim priorytetem. Zabieg oceniam na 4, bo jednak nie był za przyjemny, ale jego efekt na 5, pewnie go powtórze jeszcze klilka razy dla utrwalenia efektu. Ogólnie przyjemny salon, całkiem przyjazne ceny no i efektywne zabiegi. Godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2015-05-30 16:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Razem z mamą od lat korzystamy z usług tego salonu. Szczerze możemy polecić każdą panią pracującą w tym salonie. Zabiegi wykonywane bardzo starannie, z dbałością o klienta, bardzo przyjazna i szczera atmosfera w gabinecie. Kosmetyka podstawowa jak i profesjonalna na wysokim poziomie. Ja polecam hybrydy, są mega trwałe i przedłużanie rzęs, które zachwycają każdego. Mama za to poleca makijaż permanentny u Pani Pauliny, miała już robione kreski i brwi a efekt jest bardzo naturalny i ładnie prezentuje się na twarzy. Polecamy i pozdrawiamy całą załogę salonu!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria Smoła dnia: 2015-05-18 10:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam hybrydy w tym salonie, maja fajne kolory, Pani manicurzystka bardzo się przykłada, jest strasznie dokładna a sam lakier trzyma się bardzo długo. Robiłam paznokcie już kilka razy w tym salonie i jeszcze nie zdarzyło mi się żeby lakier odprysł itp, zawsze musiałam zrobić nowy ze względu na odrost
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-04-21 21:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenie ten salon za miłą, przyjacielską atmosferę i profesjonalizm. Od lat korzystam z usług gabinetu Pani Pauliny, teraz, z racji wieku częściej wybieram zabiegi odmładzające i chętnie polecam je innym, ale czasem tez wpadnę na paznokcie hybrydowe do Pani Sylwii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-03-19 20:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panią Kamilę, która robi przepiękne rzęsy! Pół godzinna wizyta, a rzęsy trzymają się już miesiąc bez poprawek!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dido dnia: 2015-03-08 16:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na 5+! Przede wszystkim duży plus za miłą obsługę i atmosferę panującą w salonie. Przed studniówką skorzystałam z przedłużania rzęs i manicure hybrydowego. Rzęsy wyszły piękne, nawet nie musiałam się za bardzo malować, bo same rzęsy dawały świetny efekt! Dla Pani Sylwii wielki szacun za paznokcie, wymęczyła się z moimi fanaberiami, ale wyszło jej idealnie, dokładnie tak jak chciałam! Co więcej minęło już dwa tygodnie od ich zrobienia a paznokcie nadal się trzymają:)Ogromny, ogromnie pozytywny komentarz dla tego salonu, będę Was polecać koleżankom!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tośka dnia: 2015-01-31 17:24:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię zaglądać do tego salonu na paznokcie hybrydowe i na rzęsy blink. Przemiła atmosfera, duże rabaty dla stałych klientek:) Hybryda jest bardzo wytrzymała, nigdy mi nic nie odpadło z paznokci, rzęsy robią przecudne spojrzenie i muszę się przyznać, że jestem trochę od nich uzależniona:P Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stała Klientka dnia: 2015-01-20 20:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym wystawić jak najbardziej pozytywna opinię dla tego salonu, ponieważ pomimo przedświątecznego szału, Pani tam pracująca "wcisnęła" mnie w grafik i naprawiła paznokcie, które po wizycie w konkurencyjnym salonie na drugi dzień poodpadały, a pani która je wykonywała nie raczyła przyjąć mojej reklamacji. Pani Sylwio, bardzo dziękuję, zyskała Pani nową klientkę i na pewno będę polecać Panią znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helena Surowiec dnia: 2014-12-29 14:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny salon, zgłosiłam się do nich na zabieg z użycien klamry na wrastający paznokieć, akurat była promocja. Zabieg został zrobiony higienicznie, paznokieć wyglada lepiej no i przede wszystkim nie boli. Mimo tego, że była promocja to pani wykonała go bardzo starannie. Duży plus za podejście do klienta. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina B. dnia: 2014-12-16 15:39:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam ten salon, miałam w nim robiony makijaż na swój ślub był piękny!:) Trzymał się do samego rana, koleżankom też bardzo się podobał makijaz i paznokcie:) Pozdrawiam Panią Sylwię! Na pewno jeszcze do Was zaglądne:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aurelia dnia: 2014-11-27 19:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon. Jestem bardzo zadowolona z kresek permanentnych, które u nich robiłam, szybko się wygoiło a i obeszło się bez poprawek. Szczerze polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halinka dnia: 2014-11-25 17:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny salon, podobają mi się rzęsy które robią, trzymają się dłużej niż te które do tej pory robiłam w innych gabinetach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-11-18 19:47:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie pracujące w tym salonie to najlepsze stylistki brwi na jakie do tej pory trafiłam! Taka niewielka rzecz jak henna i regulacja brwi, ale dobrze wykonana zmienia cała twarz! Moje brwi są piękne! Jestem bardzo zadowolona, dziękuuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2014-11-02 23:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon. Przyjemna atmosfera, można się zrelaksować, obsługa miła i bardzo doświadczona. Wybrałam serię zabiegów podnoszących pośladki, miałam kupon z grupona, wybrałam 10 zabiegów i efekt jest świetny i w niskiej cenie. Zauważyłam też, że bardzo dużo klientek jest na makijaż permanentny i bardzo sobie chwala Panią Paulinę. Polecam ten gabinet dla wszytskich którzy oczekują efektywnych zabiegów w dobrej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-10-26 19:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług salonu dzięki opini mojej koleżanki. Zależało mi na makijażu permanentnym, koleżanka robiła, była zadowolona i strasznie zachwalała. Miała racje, Pani kosmetyczka robi na prawdę piekny makijaż, brwi są idealne, własnie takie jak chciałam! ładnie, bezboleśnie, wszystko ładnie się wygoiło. Jeśli chodzi o makijaz permanentny to polecam ten salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Greta dnia: 2014-10-15 20:42:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła obsługa, bardzo fajne podejście do klienta. Chyba najlepszy salon kosmetyczny w Rzeszowie, w którym robią tak piękne rzęsy, na prawdę rewelacyjny efekt! Przed każdą większą imprezą staram się tam zaglądnąć na rzęsy i paznokcie:) Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2014-10-08 21:49:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki poziom świadczonych usług, miła obsługa, wysoka kompetencja pracowników. Korzystałam z usług makijażu permanentnego brwi - jestem bardzo zadowolona, efekt doskonały. Gorąco polecam, warto tam zaglądnąć!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Celina dnia: 2014-09-26 18:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon kosmetyczny, sami profesjonaliści. Podczas zabiegów można się całkowicie zrelaksować, obsługa uprzejma i potrafi fachowo doradzić w każdej kwestii. Ogromny pozytyw
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2014-08-06 19:57:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i profesjonalna obsługa. Hybryda trzyma się nawet miesiąc, zabiegi mezoterapii na prawdę redukują zmarszczki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2014-06-24 22:09:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam u nich rzęsy i na prawdę polecam, metodą 1:1 w godzinkę czasu i rewelacyjny efekt, rzadko się to zdarza! Przystępne ceny za wysokiej jakości usługi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roksana dnia: 2014-04-28 22:13:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją