Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Lidia Nowak- Grzyb

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-023 Lublin ul.Chopina 37/2
Telefon: Kom. 793977344
Adres e-mail: adw.nowak_grzyb(małpa)onet.pl
Strona internetowa: www.adwokat.lublin.net.pl
NIP:
825-19-58-526
Opis działalności: działalność prawnicza, usługi prawne Słowa kluczowe: adwokat Lublin, dobry adwokat, prawnik, prawnik Lublin, radca prawny

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 17x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 10x 5x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 3683
Data utworzenia profilu: 2014-04-21 04:24:09
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-21 04:24:09 

Opinie o Adwokat Lidia Nowak- Grzyb

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas profesjonalnie zajęła się sprawą rozwodu i podziału majątku. Wykazała się bardzo dużą wiedzą, cierpliwością oraz wytrwałością. Pilnowała terminów, dopełnienia wszelkich formalności, zapewniała ogromne wsparcie podczas rozprawy oraz u notariusza. Jestem wdzięczna za opiekę, jaką mnie otoczyła w bardzo ciężkiej dla mnie sytuacji. Polecam panią Lidię ze względu na profesjonalizm, zaangażowanie i bardzo duży spokój, tak potrzebny podczas rozwiązywania konfliktów. Dzięki Pani Mecenas sprawy zostały zakończone pomyślnie i - koniec końców - w pokojowej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2018-07-05 10:14:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Adwokat Lidię Nowak- Grzyb .Jest profesjonalna i oddana swojej pracy.Pomogła nam wyjść z bardzo trudnej sytuacji która dotknęła naszego syna.Jeśli będziemy potrzebowali po raz kolejny pomocy na pewno wrócimy do Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-08 19:53:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Lidia Nowak-Grzyb jest cudowna osoba jak i świetnym Adwokatem prowadziła nasza sprawę dotyczącą przysposobienia dziecka, z wielkim poświęceniem i zaangażowaniem Pani Adwokat udało się pomyślnie zakończyć sprawę. Polecamy z czystym sumieniem kancelarie Pani Adwokat Lidie Nowak-Grzyb
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-06 22:14:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Lidia Nowak- Grzyb jest profesjonalistką. Ma olbrzymią wiedzę i doświadczenie. Bardzo rzetelna i sumienna. Bardzo angażuje się w każdą prowadzoną sprawę, jest skrupulatna, pilnuje i dotrzymuje terminów. Pani Mecenas prowadziła kilka moich spraw ( skuteczność 100 % ),i wiem, jak potrafi być cierpliwa i prostym językiem tłumaczy zawiłe prawnicze kwestie. Kontakt perfekcyjny, posiada w sobie bardzo dużo empatii, co jest nieocenioną zaletą. Usługi Pani Mecenas Lidii Nowak - Grzyb polecam z pełną odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-01-14 12:38:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękuję Pani Lidii Nowak-Grzyb za pomoc prawną oraz wygraną, w trudnej i ważnej dla mnie sprawie. Dziękuję za cierpliwość, determinację i pełny profesjonalizm. Serdecznie polecam, bardzo zadowolony klient. Lublin, 2017-11-21
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-21 22:32:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm na najwyższym poziomie i kompletne informacje,.Dla mnie prowadziła sprawę rozwodową zaufałam Jej doświadczeniu i radom dzięki temu wszystko zakończyło się dobrze a przy okazji bardzo pomogła mi w innej bardzo ważnej dla mnie sprawie co absolutnie nie było związane z prowadzonym postępowaniem a to jest to dla mnie pomoc bezcenna.Bardzo wyrozumiała i cierpliwa.Jeśli kiedyś będę potrzebować pomocy prawnika wrócę do Pani Nowak Grzyb.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2017-11-21 06:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią adwokat Lidię Nowak-Grzyb polecił nam znajomy, którego reprezentowała w sporze z wykonawcą projektu i instalacji przydomowej oczyszczalni ścieków. My sami znaleźliśmy się w podobnej sytuacji. Pani Lidia doradziła drogę postępowania oraz szybko i z sukcesem doprowadziła do korzystnej dla nas ugody. Profesjonalizm Pani Lidii daje poczucie bezpieczeństwa. Zawsze gotowa poświęcić tyle czasu ile wymaga sprawa oraz zawsze doskonale przygotowana do każdego ze spotkań. Pełny profesjonalizm i wysoka kultura.Szczerze polecam usługi kancelarii Pani adwokat Lidii Nowak-Grzyb.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-11-04 23:01:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Lidia Nowak-Grzyb reprezentowała mnie w sprawie rozwodowej, a później pomagała przy podziale majątku wspólnego. W momencie nawiązywania współpracy byłem w sytuacji beznadziejnej, z niemalże zerowymi szansami na sukces. Praca, którą wykonała Pani Mecenas i efekt końcowy, który osiągnęliśmy wychodząc z sali sądu mogę opisać jako jeden wielki cud. Pani Lidia Nowak-Grzyb to profesjonalista najwyższego szczebla. Jest osobą rzeczową, dbającą o każdy szczegół, bardzo dociekliwą, skrupulatną i dokładną w działaniu. W sprawach rozwodowych, notarialnych, podziału majątku wspólnego wykazała się ogromną wiedzą i doświadczeniem. Kwestie prawne tłumaczy cierpliwie w sposób bardzo zrozumiały i prosty. Kontakt z Panią Mecenas zarówno telefoniczny jak i mailowy jest rewelacyjny. Cechuje ją właściwe i trafne podejście do sprawy i klienta, pełen profesjonalizm i zaangażowanie w zagłębianiu wszelkich aspektów prawnych, które ma opanowane do perfekcji. Bez najmniejszego zastanowienia polecam usługi Pani Nowak-Grzyb.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2016-10-08 08:12:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalnie podchodzi do każdego klienta.wiedza prawnicza wzorowa.Prowadzila Pani mecenas mi sprawę rozwodowo gorącą polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-26 00:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Adwokat Lidię Nowak-Grzyb. Jest rzetelna, profesjonalna i oddana swojej pracy. Pomogła mi odzyskać zaległe wynagrodzenie od pracodawcy, od którego nie mogłam przez wiele miesięcy nic wyegzekwować. Pani Mecenas postawiła sprawę jasno i konkretnie. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i gorąco polecam ! Upór Pani Mecenas jest najlepszą metodą do wygranej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MagdaK dnia: 2016-07-01 13:29:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłem się w trudnej życiowej sytuacji i jak większość miałem duży dystans do powierzenia swojej sprawy adwokatowi , do tego wszystkiego pietrzace się problemy finansowe powodowały to ze ciężko było mi rozpocząć współpracę . Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu spotkałem się z olbrzymią przychylnoscia i życzliwością już na pierwszych spotkaniach zalowalem ze odkladalem to tak długo , dzięki Pani Mecenas większość bardzo osobistych i trudnych spraw została rozwiązana pozytywnie gorąco polecam współpracę z Panią Mecenas ponieważ jest to osoba podchodzaca bardzo indywidualnie rzeczowo i kompetentnie do wszystkich spraw które powierzylem. Dziękuję Pani Mecenas
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MK dnia: 2016-05-19 07:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa majątkowa była skomplikowana, tzn. dużo osób, pokoleń, wątków itp, a jednak Pani Adwokat podeszła do niej bardzo profesjonalnie i potraktowała naszą sprawę indywidualnie, po ludzku po prostu. Ponadto złożyła za nas wszelkie konieczne deklaracje do Urzędu Skarbowego oraz reprezentowała mnie w Sądzie, kiedy nie mogłam być obecna. Chciałabym jeszcze dodać, że Pani Adwokat jest bardzo miłą i przyjazną osobą, do której mam pełne zaufanie i w razie jakiejkolwiek potrzeby kolejnej pomocy prawnej skieruję się tylko do Niej. Bardzo polecam Jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna B. dnia: 2015-09-28 14:31:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawę rozwodowo przeprowadziła pani mecenas w sposób profesjonalny. Polecam konkretna stanowczo,wysoka kultura osobista i profesjonalizm.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-18 00:20:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowe i fachowe wykonanie zleconych spraw. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i przez e-mail. Duze zaangazowanie w prowadzone sprawy oraz pozytywny wynik zleconych spraw. Co do ceny uslug trudno mi sie ustosunkowac (po prostu nie wiem) dlatego tez zaznaczylem - przecietne. Cala reszta - OK !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: toroweap dnia: 2015-08-17 06:16:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z 100% pewnością. Pani Mecenas jest bardzo profesjonalna, posiada dużą wiedzę i doświadczenie, od pierwszej konsultacji ma się poczucie, że trafiło się w odpowiednie miejsce i od razu ma się zorganizowany plan działania. Pani Mecenas zajmowała się dwoma sprawami dotyczącymi spłaty długu. Pierwsza sprawa była bardzo problematyczna - a dokładnie osoba, z którą mieliśmy podpisać ugodę była wiecznie nieosiągalna i niechętna do współpracy mimo, że miała otrzymać od nas pieniądze. Pani Mecenas nie dawała za wygraną i doprowadziła do podpisania porozumienia. Przy drugiej sprawie mogliśmy liczyć na szybką wręcz natychmiastową konsultację prawną, która umożliwiła nam bezproblemowe ugodowe załatwienie i zakończenie sprawy w terminie. Jeżeli będziemy potrzebowali po raz kolejny pomocy prawnej na pewno wrócimy do Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-03 10:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła sprawę mojego syna dotyczącą rozdzielności majątkowej z datą wswteczną z wynikiem pozytywnym dla syna.Obecnie prowadzi sprawę o podział majątku i mamy nadzieję,że również zakończy się pomyślnie dla syna. Pani Mecenas wykazała się rzeczywiście wiedzą fachową i pozytywnym stosunkiem do swojego klienta.Jest przystępna,nie gwiazdorzy i skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-15 12:27:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomagała mi w sprawie dotyczącej odebrania praw rodzicielskich. Sprawa należała do absurdalnych- bez wywiadu rodzinnego, w szkole, w placówkach leczniczych- dziecko miało ciężką chorobę przewlekłą sąd, jedynie na podstawie słów kuratora powziął opisane wyżej działania. Czułam się jak w "Procesie" F. Kafki. Kurator twierdziła, że nie ma co się obawiać. Ja czułam strach i poszukałam w internecie adwokata- panią Lidię wybrałam przypadkiem. Szybko oceniła sprawę i powzięła konkretne działania, nie bacząc na godziny pracy (okazało się, że Sąd postanowił umieścić dziecko w placówce). Tylko dzięki interwencji p. adwokat do tego nie doszło. Określiła, jakie działania muszę podjąć, jakie dokumenty do niej dostarczyć. Ona już wszystkim się zajęła, pilnowała terminów i zdawała mi relację. Sprawa skończyła się pozytywnie dla mnie- brak podstaw do odebrania praw. Pani Lidia wyjaśnia rzeczowo, prosto, nie popisuje się swoją wiedzą, koneksjami, tylko skutecznie działa. Stwarza przyjazną atmosferę, dzięki czemu nie wstydziłam się opowiadać jej o swoich problemach. Jest bardzo przystępna, rzetelna. Polecam ją z czystym sumieniem. Uratowała mnie i dziecko od wielkiego nieszczęścia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2015-05-26 21:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Lidia Nowak- Grzyb została mi polecona przez mojego znajomego. Już po pierwszej rozmowie wiedziałem, że doskonale rozumie mój problem, wie o czym mówi i zaangażuje się w moją sprawę. W toku całej sprawy o rozwód bardzo wspierała mnie psychicznie, a w czasie rozpraw czułem się przy niej pewnie i bezpiecznie. Polecam w 100 %.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-04-21 04:32:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją