Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokack Monika Krenc

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, Kalisz Wolności 10
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 9x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 7387
Data utworzenia profilu: 19.04.2014 17:05:06
Data ostatniej aktualizacji: 19.04.2014 17:05:06 

Opinie o Kancelaria Adwokack Monika Krenc

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Monika Krenc jest godna polecenia bo zawsze jest opanowana na sali rozpraw. To bardzo ważne żeby zachować zimną krew i nigdy się nie poddawać. Sprawa wygrana. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia A. dnia: 13.01.2021 20:42:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam najlepszego adwokata w Kaliszu, Mecenas Monikę Krenc. Kompetentna i zawsze przygotowana do rozprawy. Sieje postrach w kaliskim Sądzie i nie tylko. Nie ma owijania w bawełnę tylko konkrety. Polecam bo rzadko się zdarza osoba z powołania w tym zawodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin W. dnia: 18.11.2020 09:13:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Monika Krenc to fachowiec z górnej półki. Kompetentna, zorganizowana i zawsze przygotowana do rozprawy. Na sali rozpraw zdecydowana i waleczna do końca. Kancelaria Krenc&Górski to lider usług prawniczych na rynku kaliskim i nie tylko. Wszystkie informacje z sądu przekazywane błyskawicznie przez sprawne biuro, wszystkie pisma konsultowane i zatwierdzane przez klientów. Polecam jeśli chcecie wygrać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damian F dnia: 29.09.2020 21:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą kancelarię. Korzystałem z usług wielu adwokatów i radców prawnych, ale po raz pierwszy spotkałem się z tak sprawnie działającą kancelarią i profesjonalną obsługą. Klient jest o wszystkim informowany na bieżąco, pisma są przesyłane do akceptacji za nim trafią do sądu. Wszystko jak w szwajcarskim zegarku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 02.12.2018 20:42:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Mecenas Monikę Krenc. Trafiłam do Pani Mecenas z polecenia koleżanki której z powodzeniem prowadziła sprawę rozwodową, mi natomiast pomogła w rozwiązaniu skomplikowanej sprawy spadkowej. Przede wszystkim jestem pod wrażeniem dużej wiedzy Pani Mecenas oraz profesjonalizmu i organizacji pracy wszystkich pracowników Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia K-ska dnia: 24.09.2017 16:08:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zanim trafiłam do Pani Krenc byłam u 2 adwokatów i dopiero jej zdecydowałam się powierzyć moją sprawę. Wiedza i pewność siebie robi wrażenie. Od niej dowiedziałam się więcej niż od 2 poprzednich, którzy musieli szukać w kodeksach odpowiedzi. Na rozprawach dla przeciwnika jest jak kosa. Zawsze przygotowana. Sprawę oczywiście wygrałam, choć poprzedni adwokaci nie dawali mi zbyt dużych szans. Godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mag_c dnia: 18.06.2017 23:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OPINIA: Trafiłam na Panią mecenas w bardzo smutnej, traumatycznej i obcej dla mnie sytuacji- zdrady męża i nagłego rozwodu. Uzyskałam nie tylko merytoryczne i fachowe wsparcie, ale również ogromne wsparcie psychiczne w tak trudnej dla mnie sytuacji. Dzięki Pani mecenas przebrnęłam przez rozwodowe piekło, pomogła mi ona uzyskać dobre alimenty i orzeczenie o winie ze strony męża. Panią mecenas cechuje niezwykłe zaangażowanie i bardzo ludzkie podejście do klientów, przy czym uprzedza jakie są realia i prawdopodobieństwo wygrania bądź przegrania sprawy. Nie namawia do niepotrzebnych kroków, żeby naciągnąć swoich klientów na większe koszty- realnie ocenia szanse na wygraną a doświadczenie ma już ogromne. Jest kompetentna i skuteczna. Bardzo utożsamia się ze swoimi klientami i walczy o ich korzyść. Mogę polecić ją z czystym sumieniem każdej kobiecie, która, tak jak ja znalazła się w trudnej sytuacji, chociaż, oczywiście przypadki i okoliczności różnią się między sobą.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna N. dnia: 07.03.2017 10:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam Panią Mecenas! Kompetentna, oddana temu co robi, skuteczna i bardzo życzliwa. Jestem jej bardzo wdzięczna za okazaną pomoc. Najlepsza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ki_b dnia: 25.02.2017 14:43:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam w Irlandii i szukałam adwokata który by mi poprowadził sprawę w Kaliszu. Dzwoniłam do kilku znajomych i zawsze padało nazwisko Krencowa. Jestem po wygranej sprawie i teraz również ja polecam wszystkim Panią Monikę. Odległość nie stanowiła problemy by dobrze przygotować mnie do rozprawy, a tego bałam się najbardziej. Kompetentna a jednocześnie wrażliwa osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata L dnia: 13.01.2017 21:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałam dodać tą opinię bo jestem to winna Pani Mecenas, która reprezentując mnie w sprawie rozwodowej wykazała się niesamowitym zaangażowaniem i wiedzą, a przede wszystkim walecznością. Nie będę opisywała całej sprawy, ale powiem krótko dzięki Pani Mecenas Krenc osiągnęłam wielki sukces. Teraz już wiem dlaczego do Pani Mecenas przylgnęła opinia najlepszego Adwokata w Kaliszu. Serdecznie wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 21.11.2016 15:38:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją