Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Usługi budowlane Grzegorz Bubisz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, 33-380 Krynica Zdrój
Telefon: Kom. 661160089
Adres e-mail: bud.dom(małpa)interia.eu
Strona internetowa:
Opis działalności: Budowa domow,pokrycia dachowe ,wykonczanie mieszkań Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 19x 1x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 4548
Data utworzenia profilu: 13.01.2010 15:57:56
Data ostatniej aktualizacji: 10.04.2014 18:17:33 

Opinie o Usługi budowlane Grzegorz Bubisz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zanim się zdecydowałem na usługi tego dekarza, to zasięgnąłem języka u znajomych. Wszyscy go polecali, bo nie drogi i solidny. Praktycznie się to wszystko potwierdziło. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 16.10.2021 19:09:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie wyjątkowa firma. Potrafili w [pełni zrealizować moje zamówienie dotyczące pokrycia dachu i zrobili to bardzo dobrze, a na uwagę zasługuje słowność, bo dotrzymali ustalonego terminu i to mi się bardzo spodobało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ignacy dnia: 10.09.2021 11:46:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny właściciel firmy. W uzgodnionym terminie i cenie wykonał prace konserwacyjne dotyczące naprawy i modernizacji dachu. Przy okazji był też dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 24.08.2021 12:01:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sumienna firma. Dach zrewitalizowany zgodnie z wcześniejszymi założeniami i wygląda teraz bardzo porządnie. Oczywiście zmieścili się w uzgodnionym terminie. Ogólnie z usług jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szczepan dnia: 11.07.2021 16:40:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z tą firmą przebiegła w bardzo dobrej atmosferze i wszystkie cele zostały zrealizowane. Dach wykonany według najnowszych standardów i zgodnie z normami budowlanymi. Brać w ciemno!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotr dnia: 28.06.2021 22:03:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałem usługi z tej firmy ze wzgledu na doskonał a opinie w okolicy i bogate doświadczenie. Kilka lat temu z reszta robił też dach u mojego znajomego. Tu się nie zawiodłem na współpracy, bo prace dekarskie zostały wykonane w terminie, a sam dach wygląda świetnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 17.05.2021 18:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do remontu dachu potrzebowałem fachowca i w związku z tym sprawdziłem oferty w kilku miejscach. W tej firmie mieli najlepszy cennik i pasujący mi termin. Kontakt dobry, a realizacja założonych prac perfekcyjna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 18.04.2021 19:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem sie na ofertę tej firmy, bo była atrakcyjna cenowo i pasował mi termin. Właściciel kontaktowy i wszystkie kwestie dotyczące załozenia dachu wytłumaczył. Takie podejście bardzo mi odpowiadało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Igor dnia: 06.03.2021 15:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomi polecili mi usługi tej firmy do pokrycia dachu. Na tej referencji się nie zawiodłem, bo dekarze swój fach znali i dobrze swoją robotę wykonali. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 03.02.2021 13:06:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wykonanej usługi przez dekarzy jestem bardzo zadowolony. Dach dobrze pokryty i całość wygląda solidnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 19.01.2021 15:08:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma w branży dekarskiej. Moje zlecenie wykonali terminowo a wynik finalny jest bardzodobry. Dlatego spokojnie firme polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wacław dnia: 07.12.2020 17:24:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konserwacja dachu przebiegła sprawnie i bez zadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur dnia: 22.11.2020 22:09:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi montażyści pokryć dachowych w okolicy. Umawiają się z klientem i robią co trzeba sprytnie i dość krótkim czasie. Wcześniejsze moje doświadczenia to głównie przeciąganie terminu realizacji bez widocznych efektów. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olivia dnia: 15.10.2020 10:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością polecam tą firmę wszystkim, którzy potrzebują na przykład montażystów pokrycia dachowego. U mnie sprawdzili się znakomicie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alan dnia: 29.09.2020 10:12:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma oferująca solidne pokrycie dachów i ich naprawę. Pan Grzegorz pomógł w remoncie u mojej starszej Cioci. Wiemy, że teraz dach wytrzyma wszelkie wichury.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 21.09.2020 13:39:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Panu Grzegorzowi i jego firmie mam nowy, mocny i ładny dach. Teraz nie straszne mi wichury i ulewy. Moja rodzina jest bezpieczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 26.08.2020 11:00:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzien dobry roboty zostały wykonane zgodnie z umową ,firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 12.11.2011 17:55:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecania firma
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 28.01.2011 13:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzien dobry godna polecenia
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jan dnia: 01.10.2010 18:12:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 03.06.2010 09:37:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzien dobry chce poleć firme budowlaną ,robili umnie rozety z płytek precyzyjnie wykonana prace ,jeszcze raz polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.02.2010 11:11:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecema firme,robili umnie obudowe kominka bardzo ładnie zrobiony pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.01.2010 12:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.01.2010 14:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzien dobry motowali mi okna dachowe ,polecam tylko takich więcej firm budowlanych
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 23.01.2010 11:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,pan grzegorz robił u mnie remont łazienek bardzo sprawnie i dokładnie ,bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 21.01.2010 16:31:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Barzdzo polecam firme budowlaną pnana grzegorza,robili unas przebudowe domu ,bardzo sprawnie i solidnie bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 13.01.2010 16:01:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją