Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Instalmont Marcol

Zawód: budowlane usługi i remonty Hydraulik 
Adres: Śląskie, 44-200 Rybnik Witosa 66
Telefon: Kom. 606855792
Adres e-mail: instalmont0(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.instalmont.dbv.pl
NIP:
642-187-75-19
Opis działalności: Przyłącza wodno-kan.,drenaże,kolektory,inst.wewnętrzne,oczyszcalnie najtaniej na rynku Słowa kluczowe: przyłącza

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3463
Data utworzenia profilu: 2010-12-31 12:01:41
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-09 15:13:45 

Opinie o Instalmont Marcol

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Rybniku i okolicy nie ma tańszych, szybszych i solidniejszych fachowców od rurologii. Wykonywali przłącz do wodąciągów i kanalizy jak również odprowadzenie deszczówki. Polecam bo to naprawdę jedna z nielicznych ekip budowlanych która zadowoliła mnie od A do Z, i nie jest to co myślicie :), chociaż ten chrubszy codziennie proponował mi saunę. Pan Krzysiu i Andrzej są godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Robią tak solidnie że reklamacji nie ma.
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2013-11-28 23:15:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace zlecone wykonują szybko, dobrze i tanio najważniejsze. dziwią mnie komentarze że pracownicy robią , no bo jak nie pracownicy to kto? Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 2013-05-19 09:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od roboty są robotnicy miły panie a szefowie od brania pieniędzy PRL już sie skończył.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kapitalista dnia: 2013-05-08 18:08:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna,terminowa,ugodowa i doradzą w potrzebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-03 11:49:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chłopaki robili u mnie cały dom. Robota czyściutka w 100% fachowa. Super fachowcy. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek1980 dnia: 2012-10-07 21:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra firma robi szybko i czysto - polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-20 15:16:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo dobra. Wykonują szybko, tanio i porządek po sobie zostawiają. Polecam na 100%. Naprawdę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2012-01-18 11:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: u mnie tez wykonywali przylacz kanalizacyjne i powiem ze bardzo szybko i tanio a przede wszystkim nie bylo sladu po robocie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2011-12-03 13:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała mi przyłącze w Wrześniu tego roku 35 mb. Koszt 1 mb z materiałem wzięli 70zł. Także tanio i szybko w jeden dzień to wykonali.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Dostępni na telefon.
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 2010-12-31 12:04:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją