Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

NORBUD- KOMPLEKSOWA OBSŁUGA PRAC BUDOWLANYCH NORBERT JAGODZIŃSKI

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, WARSZAWA, Siedlce
Telefon: Kom. 509 260 094
Adres e-mail: domy(małpa)wp.eu
Strona internetowa: www.dachynorbert.ngb.pl
Opis działalności: HYDROIZOLACJE DACHÓW I TARASÓW, ELEWACJE DREWNIANE, MONTARZ I SPRZEDARZ POKRYĆ DACHOWYCH, usługi ogólnobudowlane, stropodachy, budowa domów, domy pod klucz, ocieplenia Słowa kluczowe: DEKARSTWO, DACHY, CIESIELSTWO, CIEŚLA, DEKARZ, ELEWACJA, BOAZERIA, ELEWACJA DREWNIANA, PODBITKA, TARAS, Budowlane usługi, stropodach, budowa domów, domy pod klucz, wykończenia, remonty

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 75% niskie 3x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3600
Data utworzenia profilu: 2011-06-04 11:53:54
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-08 09:39:21 

Opinie o NORBUD- KOMPLEKSOWA OBSŁUGA PRAC BUDOWLANYCH NORBERT JAGODZIŃSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna zainteresowania. W pełni kompletna obsługa od fundamentów do dachu z kilkoma dodatkowymi usługami.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2014-04-08 09:26:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie dachu skomplikowanego temu panu się nie udało .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-04 10:40:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafić na dobrą firmę budowlaną to jak trafić na dobrego lekarza. Z całym sumieniem polecam tego fachowca. Zna się na rzeczy, wie jaki materiał zastosować do konkretnego zlecenia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-09-12 17:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ..............
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MMM dnia: 2012-06-19 22:02:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonawca godny polecenia, wszystko wykonał jak należy, zgodnie z projektem i moimi zaleceniami. Schludnie i nic nie przecieka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2012-05-30 10:27:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robił u mnie dach z polecenia znajomego i jest zadowolony. Wszystko wytłumaczył, nie naciągał na kasę, materiał sprzedał z dużymi rabatami. Ja również będę go polecał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wojtek dnia: 2012-05-27 10:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm w wykonywanym zawodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2012-05-27 09:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko tanio solidnie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natasza dnia: 2012-05-22 16:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i solidnie. Dobry kontakt, super doradztwo techniczne. Rabaty na zakupiony u niego towar.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bbr dnia: 2011-06-04 11:56:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją