Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewa Filipska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-440 Szczecin Więckowskiego 3/1
Telefon: Kom. 691-533-563
Adres e-mail: filipska(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.szczecin- adwokat.com.pl
Opis działalności: adwokat Ewa Filipska- Kancelaria Adwokacka Szczecin Słowa kluczowe: adwokat szczecin,kancelaria adwokacka szczecin,karne,gospodarcze,rodzinne,cywilne,KRS,Spółki

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 6074
Data utworzenia profilu: 2011-11-02 14:39:14
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-01 10:56:35 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Ewa Filipska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pazerność mojej byłej żony nie zna granic ale rozwodzącym się nie trzeba tego tłumaczyć.Pani Adwokat reprezentowała mnie w sprawie o rozwód. Była już żona nie dostała alimentów, a na dziecko płacę tylko o 100 zł więcej niż to proponowałem w sprawie.Oby tak dalej Pani Mecenas. Jeszcze wiele bojów przed nami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2016-04-26 11:48:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług Pani Mecenas. Jest terminowa i rzetelna.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-02-29 14:34:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich czytających ten serwis. Mi Panią Mecenas poleciła koleżanka. Dzięki Pani Mecenas zaoszczędziłam czas i pieniądze bo udało się załatwić wszystko bez potrzeby chodzenia po sądach. Polecam wszystkim Panią Adwokat i życzę pomyślnego zakończenia swoich spraw wszystkim czytającym ten serwis
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-02-24 12:04:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do Pani adwokat bo okazało się, że mimo tego, że mam wyższe wykształcenie, okazało się, że to za mało aby zrozumieć tą całą papierologię sądową i to co dzieje się na rozprawach. Kobieta ma cierpliwość. Sam nie dotrwałbym do końca.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: klient dnia: 2015-08-03 11:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Ewę. Ma to coś.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-27 13:18:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Ewy trafiliśmy z zupełnie inną sprawą, ale przy okazji zwróciła mi uwagę że mogę odziedziczyć długi i dziękuję jej bo gdyby nie ona rozwód byłby jak nic. Pani adwokat zwróciła mi uwagę, że powinnam odrzucić spadek bo w przeciwnym razie odziedziczę długi.Powiedziała co trzeba zrobić żeby rodzina nie spłacała długów. W efekcie uchroniła też moje dzieci. Gdyby komornik zadzwonił do drzwi pewnego dnia - mąż rozwiódłby się ze mną jak nic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-18 00:44:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mi pomogła. Wierzyła w sprawę, wierzyła we mnie. Dla mnie ważne było jej podejście do mnie i do mojego problemu. Czułam, że mogę się jej zwierzyć i zaufać.Potrafi wysłuchać i pomaga.Pierwsza osoba która stanęła po mojej stronie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-28 00:09:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lwica z krwi i kości a w dodatku piękna kobieta. Tylko dzięki Pani adwokat sprawa zakończyła się pozytywnie. Kobieta zna się na rzeczy i ma refleks. Wie jak zawalczyć i działa. Nie ma dla niej zaskoczeń. Zawsze jest kilka kroków przed przeciwnikiem. Dobry adwokat i nie chodzi tylko o przepisy, prawo itd. Ma to coś i tyle. Cieszę się, że to mnie reprezentowała. Nie chciałbym jej mieć za przeciwnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-21 13:06:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A mi akurat wypełniała druki do KRS. Wpis był za pierwszym razem.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-19 18:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocą koleżanki napisałam pozew o rozwód. Uważałam, że poradzę sobie sama.Okazało się inaczej. Sąd był po stronie mojego męża, który wszystko przeinaczył. Oddalono mój wniosek o alimenty dla mnie i dzieci.Wtedy przekonałam się, że sama nie dam rady i wtedy trafiłam do Pani Mecenas. Uwzględniono nasze odwołanie.A sprawa zakończyła się pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-10 22:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas. Dobry adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-28 12:46:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna, kompetentna, a przy tym życzliwa. Kontakt bez zarzutu- o każdej godzinie. Szczerze polecam jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-09 14:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze możemy się z nią skontaktować, a jeśli nie może rozmawiać to oddzwania. Jest bardzo miła. O cokolwiek się ją nie zapytać- zna odpowiedź.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2011-11-02 14:55:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją