Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Małecki Zbigniew. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-361 Łódź Piotrkowska 270 /p.X
Telefon: 426366025
Adres e-mail: contract2000(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 86% pozytywna 13x 2x

Jakość usług: 86% wysoka 13x 2x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 57% niskie 4x 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 3832
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-28 14:49:28 

Opinie o Małecki Zbigniew. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Zbigniew bardzo umiejętnie przeprowadził moją sprawę rozwodową , był rzeczowy , konkretny , służył nie tylko fachową wiedzą , był również wsparciem emocjonalnym w trakcie całej procedury gromadzenia dokumentów i przygotowań do rozprawy , świetny na samej rozprawie , kiedy trudno zapanować nad stresem i nadmiarem emocji , serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Gebler dnia: 2017-09-01 08:24:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega wielki profesjonalista w pełnym słowa tego znaczeniu, powalił na kolana państwową instytucję wytykając im kardynalne błędy. pierwsze wrażenie w kontakcie "pewniaczek" ale to cecha która okazuje się być mega przydatna podczas rozpraw, absolutnie niczego nie obiecuje natomiast robi wszystko by sprawę dopiąć na ostatni guzik (ceny oceniłam na niskie bo nie wiem do końca jakie są zarobki innych)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: merapi dnia: 2016-03-15 09:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasa Zbigniewa Małeckiego poleciła mi znajoma która już korzystała z usług tego adwokata . Prowadził moją sprawę rozwodową i oprócz wykorzystania swojej wiedzy i doświadczenia dał mi też niesamowite wsparcie psychiczne bez którego chyba nie dałabym rady sama na sali sądowej. Przede mną dzielenie majątku z byłym już mężem i na pewno zwrócę się z ta sprawą do mecenasa Małeckiego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-01-07 02:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Małecki to świetny prawnik. Moją sprawę rozwodową poprowadził po mistrzowsku. Wcześniej miałam krótkie, ale przykre doświadczenie z innym adwokatem. Kobieta była kompletnie niezborna i nie mogłam się z nią porozumieć. Pan mecenas jest komunikatywny i konkretny, choć jak trzeba to długo i cierpliwie wysłucha.Przyznam, że na początku współpracy inaczej wyobrażałam sobie poprowadzenie tej sprawy, ale wszystko mi wytłumaczył i ostatecznie ugrałam co chciałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2015-03-27 18:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do mecenasa Zbigniewa Małeckiego trafiłem z polecenia znajomej zadowolonej z jego usług i jak się okazało trafiłem dobrze. Sprawa była o spadek i wydawała się beznadziejna, przynajmniej tak mówili inni. Sprawa trwała dosć długo i miała w sądzie dość burzliwy przebieg i kiedy ja już straciłem nadzieje to mecenas Małecki postawił mnie do pionu tak że znów uwierzyłem w wygraną. I wygraliliśmy. Jeśli będe miał jeszcze kiedyś problem prawny na pewno pójdę do niego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J. dnia: 2014-03-28 20:50:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny człowiek, bardzo mi pomógł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-01 21:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam uwazam mec Z.Małeckiego za godnego zaufania adwokata. Moja sprawe prowadzi 2 lata. Jestem zadowolona. Pomaga i wspiera w sprawie zupelnie innej niz prowadzi. Jest adwokatem przydzielonym przez rade adwokacka i patrzac z tego jak bardzo pomaga uwazam ze jest to adwokat z powolania. Sympatyczna i mila obsluga kancelaria w pieknym wiezowcu w centrum. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-07-22 17:12:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MOJA SPRAWA JEST SKOMPLIKOWANA A PAN MECENAS NIE DAJĘ ZŁUDNYCH NADZIEI I OBIETNIC. FACHOWA OBSŁUGA I PEŁNE WSPARCIE. CZEGO NIE JEST PEWIEN SPRAWDZA. POLECAM. POZA TYM ZAWSZE POPRAWI HUMOR ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: OLGA dnia: 2013-04-17 12:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa nie była może o wielkie pieniądze ale dla mnie miała duże znaczenie. Pan Mecenas zaangażował się profesjonalnie i w krótkim czasie uzyskałem to o co mi chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2012-09-04 15:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm..Polecam mecenasa Zbigniewa Małeckiego..jest dobry w tym co robi..Poza poczuciem humoru, daje wsparcie klientom..duchowe, psychologiczne i zawodowe..Nie wyobrażam sobie, by Ktoś inny w tak perfekcyjny sposób poprowadził moją sprawę..Zaufałam i oplaciło się. Jestem dziś wdzięczna za wszystko co dla mnie pan mecenas zrobił. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: B.Sz. dnia: 2012-08-13 15:02:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zniesmaczona i rozczarowana , brak profesjonalizmu , Pan Mecenas jest mało zorganizowany i mówi to co klient chce usłyszeć , wprowadził mnie kilka razy w błąd swoimi radami które mnie drogo kosztowały, nie polecam ,
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: rozczarowana dnia: 2012-08-08 07:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% Pana Zbigniewa. Jego profesjonalna porada bardzo mi pomogła. Jeżeli w przyszłości będę potrzebował kolejnej konsultacji, na pewno ponownie skorzystam z usług Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 2012-07-31 12:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem b. zadowolona z porady i z poprowadzenia sprawy. Nie wyobrażam sobie rozmowy z innym mecenasem, który mówi językiem niezrozumiałym dla klienta. Pomógł mi i to się liczy. W niektórych sytuacjach pieniądze się są ważne..Kiedy sprawa wydaje się beznadziejna a jest Osoba będąca jednocześnie podporą, wsparciem i zrozumieniem, czegóż więcej potrzeba. Jestem wdzięczna za wszsytko co dla mnie zrobił Pan Mecenas Małecki. Dziekuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: B. dnia: 2012-07-30 15:14:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo bobry adwokat.Moja sprawa była trudna , wg innego prawnika beznadziejna, na szczęście trafiłam do mec .Małeckiego dzięki któremu szybko zapadł wyrok korzystny dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: M.B dnia: 2012-07-12 20:11:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan ma duze mniemanie o sobie, jest malo kulturalny i zdaje sie mowic dla samego mowienia. moze ja jestem prosta kobieta, ale w zyciu sobie radze i traktowanie mnie jak idiotke mnie uraza. poza tym obskórna kancelaria, bardzo niedbala i pan tez nie zorganizowany. poszlam do innego prawnika, mniej pieniazkow i jakos normalnie potraktowala nas pani- jak klienta.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie skladalam
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-03-04 00:39:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją