Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

OSK Remus Sławomir Remus

Zawód: nauka jazdy Instruktor naki jazdy 
Adres: Mazowieckie, 05-800 Warszawa Pruszków Robotnicza 85
Telefon: Kom. 880260676
Adres e-mail: remus.naukajazdy(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.remus.prawojazdy.com.pl
NIP:
522-000-74-49
Opis działalności: Kursy na prawo jazdy kategorii B, Jazdy dodatkowe, jazdy doszkalające Słowa kluczowe: Kursy na prawo jazdy kategorii B, Jazdy dodatkowe, jazdy doszkalające

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 1586
Data utworzenia profilu: 2013-02-22 22:26:46
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-24 21:21:44 

Opinie o OSK Remus Sławomir Remus

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego, a do tego bardzo miła atmosfera. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-29 11:27:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo, solidnie pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fido dnia: 2014-03-24 20:41:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń do tej szkoły.Instruktorzy fajni ale i wymagający ,nauka bez stresu czego efektem egzamin zdany za pierwszym podejściem, Polecam każdemu kto chce się czegoś nauczyć , lenie niech szukają innej i nie narzekają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: toffi2301 dnia: 2014-03-23 06:26:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super szkoła- indywidualne zajęcia teoretyczne, bardzo pozytywni instruktorzy, przyjemna atmosfera- aż chce się uczyć :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Becia dnia: 2013-07-02 20:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykładowca zajęć teoretycznych. Jeśli chodzi o praktykę również duży pozytyw!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kursantWawa dnia: 2013-02-22 22:27:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją