Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego Remigiusz Pydyś R. Pydyś

Zawód: doradztwo prawne Radca prawny 
Adres: Lubelskie, Lublin Lublin
Telefon: Kom. 792 033 955
Adres e-mail: kancelaria(małpa)mecenasremigiusz.pl
Strona internetowa: www.mecenasremigiusz.pl
Opis działalności: Porady prawne, Windykacja, Nieruchomości, Odzyskiwanie długów, odszkodowania powypadkowe Słowa kluczowe: Kancelaria, prawnik, dług, dłużnik, apelacja, pozew, rozwód, porada prawna,kancelaria lublin, windykacja, nieruchomość, roszczenie, kupie, sprzedam, alimenty

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 92% niskie 13x 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 4950
Data utworzenia profilu: 2010-02-02 10:22:23
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-24 16:48:27 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego Remigiusz Pydyś R. Pydyś

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę polecam z zakresu obsługi prawnej przedsiębiorstwa. Fachowa pomoc, dokładność i zaangażowanie. Stały kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2017-05-04 12:27:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas dba o wszelkie szczegóły. Zawsze merytorycznie przygotowany i dostępny czasowo.Osobiście polecam do sprawy rozwodowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata z Puław dnia: 2017-02-03 12:49:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę polecić Pana mecenasa, który poprowadził moją sprawę o odszkodowanie po wypadku samochodowym. Uzyskałem bardzo fajne odszkodowanie oraz zadośćuczynienie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-06 19:02:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas pomógł mi rozwiązać moje problemy prawne w firmie, ale przy okazji skorzystałem też z Jego wiedzy z zakresu prawa rodzinnego. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2016-06-23 18:14:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość,sumienność ,dobra znajomość prawa pozwoliła rozwiązać mój problem pozytywnie.dziękuję Panie Mecenasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-02 09:58:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pracy mecenasa- sprawa rozwodowa. W sądzie jest bezbłędny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2015-10-07 17:09:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klarowne zasady i nikt nie obiecuje "gruszek na wierzbie" .Jest szybko, sprawnie i tak jak to zostało powiedziane na początku bez zbędnego prawniczego "bełkotu".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2015-07-04 16:52:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracuje bardzo profesjonalnie a jednocześnie sprawnie!Rekomenduje z największą przyjemnością i pełnym zaufaniem- sprawa rozwodowa zakończona na pierwszej rozprawie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2015-06-26 14:39:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o odszkodowanie po wypadku samochodowym (byłam poszkodowaną). Pan Pydyś profesjonalnie "wycenił" roszczenia. Na każdej rozprawie przygotowany, z odpowiednimi dokumentami i przygotowanymi pytaniami do biegłych lub świadków. Sprawa zakończona sukcesem. Polecam korzystanie z porad/usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-08 22:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Pana Mecenasa- pomógł mi w bardzo stresującej i ciężkiej sprawie z prawa rodzinnego. Jego kompetencje są zdecydowanie warte polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-10 22:07:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na oficjalnej stronie CEIDG widnieje informacja, że przedsiębiorca Remigiusz Pydyś (NIP 9462364557) ma od końca 2012 zawieszoną działalność, a tym samym nie może świadczyć legalnie cyklicznie żadnych usług na rynku. A zatem plus za odwagę, skoro to jednak robi:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-25 22:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry, uczciwy fachowiec. Jestem już po rozwodzie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Przemysław L. dnia: 2013-07-21 11:59:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, rzetelny i sumienny prawnik, doskonale poruszający się w świecie prawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał K. dnia: 2012-12-20 15:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam- szybko odzyskałam swoje pieniądze.Windykacja przeprowadzona ekspresowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-10-16 12:04:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z obsługi i podejścia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W.O. dnia: 2012-09-19 10:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia,bardzo profesjonalny i solidny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-29 16:13:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy i konkretny. Pozytyw na 100 %.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-31 13:33:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt-telefoniczny jak również mailowy.Świetny fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-27 14:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny w rozmowie,rzetelny- sprawa szybko załatwiona. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.K dnia: 2012-07-26 12:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi z zakresu windykacji- zostałam mile zaskoczona szybkością działania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-07-11 10:53:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam- solidny, fachowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lublinianka dnia: 2012-06-21 13:18:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam: doświadczenie, skuteczność, zdecydowanie w działaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bhy dnia: 2012-05-30 12:37:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście do tematu, świetny kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-25 14:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretne, fachowe podejście do tematu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-24 15:12:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młodzi profesjonaliści - ambitni, bardzo zaangażowani. Zdecydowanie polecam usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-24 19:17:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarie charakteryzuje skuteczność i profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-02 10:24:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją