Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

STARA FABRYKA okna drzwi rolety

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, 90-612 Łódź łódź Gdańska 64
Telefon: 42 630 68 69 Kom. 792 444 853
Adres e-mail: biuro(małpa)starafabryka.net
Strona internetowa: www.starafabryka.net
NIP:
7272786461
Opis działalności: Okna drzwi rolety - sprzedaż montaż serwis, okna energooszczędne Słowa kluczowe: okna, drzwi, rolety, stara fabryka, montaż okien, ciepły montaż,

Ocena: 70% pozytywna 7x 3x

Jakość usług: 70% wysoka 7x 3x
Terminowość: 57% bez zastrzeżeń 4x 3x 3x
Ceny usług: 50% niskie 3x 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3239
Data utworzenia profilu: 2014-03-18 06:22:29
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-18 06:22:29 

Opinie o STARA FABRYKA okna drzwi rolety

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaz okien po terminie a na paraper Chekam juz dwa miesiace!!! Oczywiscie za wszystko zaplacilam z 3 miesiace temu!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2015-12-21 18:10:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zła opinia, nie odbierają telefonów, pobierają zaliczki, potem trzeba się dopraszać o ich zwrot. Nie polecam! Nie dawajcie im zleceń, nie dotrzymują terminów, nie odpowiadają na maile. Takich fachowców trzeba omijać dużym łukiem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: omijac dnia: 2015-03-02 12:15:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 3 złodzi..i i naciągaczy - teraz to już firma domex i ci sami złodzie.e OMIJAC
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: nolti dnia: 2014-12-16 22:08:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona, pomimo kilkudniowego opóźnienia polecam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-07-19 08:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług tej fabryki, było małe opóźnienie ale jakość okien i montażu bez zarzutu.Polecam ekipę montażową w której pracuje Pan Robert.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-05-28 10:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Jestem zadowolony, pomimo kilkudniowego opóźnienia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-05-05 11:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma się do czego doczepić, mogło by być troszę taniej - ale kierownik budowy już nie raz mi udowodnił że czasami oszczędności się nie opłacają. Kupiłem okna brugman z trzema szybami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Chlopak z Bałut dnia: 2014-04-23 12:18:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko - zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Piotrek Bednarek dnia: 2014-03-21 08:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można się rozpisać - ale nie widzę sensu. Okna i ich instalacja na bardzo dobrym poziomie. Ja się na tym nie znam - ale tak przekazał mi mój kierownik budowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było zadnej
Opinia dodana przez: Romek W. dnia: 2014-03-18 08:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem się nie rozpisywać a ale co tam :) Moja opinia o firmie stara fabryka jest dobra i bardzo pozytywna - tak tak, nie inaczej. Ja mam od nich okna - są ok, poleciłem szwagrowi - jest ok, montaż był pod koniec stycznia. Była u mnie jakaś reklamacja o uchył w oknie, ale naprawili i po temacie - wiem wiem, inni by napisali na ten temat kilkunastostronicową rozprawkę, no ale ja nie napiszę, przykro mi, nie będzie emocji... Nie wytrząsałem się o to bo okna są naprawdę dobre jakościowo - tak wiem jak to brzmi, ale nic na to nie poradzę, są na serio dobre. Mogę z czystym sumieniem bez wstydu polecać dobre trzyszybowe okna energooszczędne od tej firmy - nie piszę jakiej bo wiemy o jaką chodzi - no dobra, okna starej fabryki są dobre. Co do monterów - normalne chłopaki, zachowywali się przyzwoicie, bez flugania, nie capiło od nich tak jak od moich murarzy... Zamontowali, posprzątali, podziękowałem, zapłaciłem i ot cała historia..., warto ich polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dobra
Opinia dodana przez: Gajda dnia: 2014-03-18 06:23:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją