Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MED-KORN Medycyna Estetyczna

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Śląskie, 41-600 Świętochłowice Wyzwolenia 35/III
Telefon: 32 2457024
Adres e-mail: biuro(małpa)medkorn.pl
Strona internetowa: http://med-korn.pl
NIP:
645-191-15-11
Opis działalności: Medycyna estetyczna na Śląsku: likwidacja zmarszczek (botoks, radiesse, regeneris), remodeling (lifting) wolumetryczny, korekta kształtu ust, peelingi, mezoterapia igłowa, osocze bogatopłytkowe (regeneris). Słowa kluczowe: regeneris katowice, medycyna estetyczna śląsk, mezoterapia igłowa świętochłowice, mezoterapia igłowa, likwidacja zmarszczek, osocze bogatopłytkowe, jędrna skóra, medycyna estetyczna na śląsku, świętochłowice botoks, botoks, botox

Ocena: 100% pozytywna 42x

Jakość usług: 100% wysoka 41x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 40x 1x
Ceny usług: 89% niskie 17x 22x 2x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 2054
Data utworzenia profilu: 2014-03-13 11:03:45
Data ostatniej aktualizacji: 2014-03-13 11:03:45 

Opinie o MED-KORN Medycyna Estetyczna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet na wysokim poziomie i bardzo mila, profesjonalna obsługa. Już nie wspominając, że po wizytach u nich ubywa lat. Dr Wawrzynek rewelacyjna, ciepła i serdeczna. Wszystko tłumaczy i objaśnia, co i jak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aurelia dnia: 2016-12-26 22:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet medycyny na najwyższym poziomie. Skorzystałam raz i będę zapewne odwiedzać co jakiś czas! Efekt botoksu niezwykle naturalny, od razu widać fachową rękę pani lekarki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pepitta dnia: 2016-11-14 13:13:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu znalazłam w Śwoietochłowicach miejsce gdzie można zrobić profesjonalnie depilację laserową. Byłam na 1 zabiegu. Zdecydowalam się na pachy i łydki. W sumie prawie bezbolesne, Pani Karolina przemiła. Już po pierwszym zabiegu ma być włosków mniej. W sumie po kilku mają zniknąć całkowicie. Strasznie się ciesze, że tam trafiłam i w końu będę mieć gładkie ciałko bez tych wszystkich babrzastych kremików czy wosków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leośka dnia: 2016-10-06 15:17:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam zabiegi u pani doktor Elżbiety. Fach w ręku, duża wiedza i przemiły człowiek. A efekty- zaskakujące! Można odjąć sobie kilka lat w kilka minut!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Werona dnia: 2016-09-28 09:24:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanei na tak. Daje najwyższe noty Slaskiej Medycynie Estetycznej. Wykonano u mnie zabieg mezoterapii igłowej dłoni. To był mój wielki kompleks, bo przy dosyć młodym ciele miałam bardzo zniszczone dłonie. W sumie miałam robione cztery zabiegi co tydzień. Teraz mam isc za kilka miesięcy na kolejny zabieg żeby zabieg utrzymal uzysany efekt, a ten jest zniewalający!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karmelita dnia: 2016-09-07 13:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Medycyna estetyczna w sumie dla każdego, kto sobie ceni jakosc uslugi i fachowa opieke medyczna. Zwracam uwage na sterylnoisc i dokladnosc, i tutaj bylam w pełni usatysfakcjonowana. Rekomenduje 10/10.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-24 12:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Śląskiej Medycyny Estetycznej chodze od dłuższego czasu i przyznam, ze bardzo polepszyło to jakość mojego zycia. Póki co zdecydowałam się na kilka zabiwgó z uzyciem fal i ultradźwięków. U mnie przyniosło to bardzo ładny poprawę skóry. Poza tym mam nadzieję jeszcze w tym roku wybrać się na korekcję ust, bo niestety z wiekiem stały się jeszcze bardziej zaciśnięte a kąciki opadają. Warto inwestować w siebie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-09 10:09:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam 2 tygodnie temu. Pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Miałam robiona mezoterapię igłową. jestem bardzo zadowolona z efektów, które już mam widoczne, a jak to jest po takich zabiegach prawdziwy efekt bedzie za jakis czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-19 10:19:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i specjalistyczna opieka! Więcej takich miejsc, gdzie profesjonalistka wie co robi i jak pomóc pacjentce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Luizka dnia: 2016-06-27 09:05:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Medkorn robiłam sobie prawie rok temu zabieg Dermapen. Powiem szczerze, że miałam od lat dużo blizn po trądziku (szczególnie na policzkach czerwone plamki). Bardzo mi pomogło, efekty pojawiały się jeszcze długi czas po zabiegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga84 dnia: 2016-06-15 15:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na lifting wolumetryczny i jestem bardzo zadowolono z efektów. Jeżeli chodzi wykonanie zabiegu, to trzeba ich pochwalić za profesjonalne podejście do klienta i przemiłą atmosferę. Umówiłam się na kolejną wizytę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Nasza dnia: 2016-04-27 12:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa telefoniczna. Zabieg bezbolesny. To była pierwsza wizyta, ale Pani Doktor sprawia wrażenie osoby kompetentnej. Pozdrawiam, W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W. dnia: 2016-03-23 11:57:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Elżbieta to fantastyczna doktor którą z godnością bardzo polecam. Jest świetną specjalistką potrafiącą zdziałać cuda ze skórą i zmarszczkami, bardzo polecam ten gabinet, miła obsługa i profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Judyta dnia: 2016-02-26 11:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedzam Panią Wawrzynek regularnie od półtora roku. Zabiegi które wykonuje bardzo pomogły na moją cerę, jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzanna W. dnia: 2016-02-15 11:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało mi się załapać na promocję Dermapenu. Zabieg miałam już kiedyś wykonywany w innym gabinecie, ale tak okazyjnej ceny jeszcze nie spotkałam -30%. Gdyby to była standardowa cena to na pewno stałabym się stałą klientką. Polecam gabinet, a zabieg jeszcze bardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula C. dnia: 2016-01-08 13:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każda wizyta u pani Wawrzynek przebiega w przyjemnej atmosferze, z indywidualnym podejściem do pacjenta. Jest profesjonalną, kompetentną oraz wrażliwa osoba, która budzi zaufanie i sympatię. Wykonuje zabiegi dokładnie i efektywnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna S. dnia: 2015-12-19 11:00:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddałam się w zupełności w ręce Pani Wawrzynek. Mam pełne zaufanie co do zdolności i wiedzy Pani dr na temat medycyny estetycznej. Jakość zabiegów na wysokim poziomie, a do tego dobra cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2015-11-09 11:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam bardzo wąskie usta zanim nie odkryłam kwasu hialuronowego. Na zabiegu byłam w med-kornie, u cudownej pani Wawrzynek. Bardzo polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roxy dnia: 2015-10-13 11:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg na nadpotliwość w medkornie to prawdziwa rewelacja. Pani doktor Wawrzynek wytłumaczyła cały przebieg zabiegu, nic nie bolalo, wszystko dobrze a efekty znakomite. Szoda że dopiero teraz wymyślono coś takiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-19 11:34:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mezoterapia igłowa to najlepsza rzecz jaka mnie spotkała. dobry sprzęt i doświadczona pani doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2015-07-21 16:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przychodnia jest bardzo ładnie urządzona, czysta, a personel miły i pomocny. Szybka rejestracja i oczekiwanie na zabieg. Pani doktor wszystko dogłębnie wytłumaczyła, zabieg przebiegł bez boleśnie a efekty były od razu widoczne. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-05-11 15:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Wawrzynek to bardzo dobra specjalistka. Konsultacja bardzo merytoryczna i wartościowa. sam zabieg zaopiniuję zatydzień kiedy pojawią si e pierwsze efekty. Mogę teraz napisac ze nie mam skutkow ubocznych jak opuchlizna tylko lekkie zaczerwienienie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teneryss dnia: 2015-04-13 10:13:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przetestowałam mezoterapię igłową i lepsze efekty niż przy regularnym stosowaniu kremów odżywczych (+40). Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Orzech dnia: 2015-01-29 11:01:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra opieka nad spanikowanym pacjentem, który bojc się igieł zdecydował się na mezoterapię igłową :P Pani Wwrzynek ma wiele cierpliwości w sobie. Zabieg ostatecznie udany. Podoba mi się efekt na skórze :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gala dnia: 2015-01-20 12:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miły kontakt na infolinii, szybkie umowienie wizyty w pierwszym wolnym terminie (umawialam sie jeszcze przed swietami). ciesze sie ze trafilam na ten gabinet bo takze jakosc zabiegów mnie satysfakcjonuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: iyy dnia: 2014-12-22 17:16:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w zeszłym miesiącu tu byłam, duży ruch, ciężko było wskovczyć w termin na mezoterapię. Gabinet uporządkowany i sterylny. Praca w rękawiczkach, wszystko dopilnowane. Mezo bez powikłań a z łafnym rezultatem. skóra stala się odżywiona i bardziej napięta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-19 15:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sie ciesze ze udalo mi sie umowic na wizyte jeszcze przed przerwa swiąteczną. 3 raz kriolipoliza . są efekty a to urzadzenie chetnie przygarnelabym do domu ! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-11 16:36:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rekomenduje za wysoki profesjonalizm i umiejetnosci. wiem co mowie bo kilka zabiegow za mna i superefekty, pozdrawiam pani doktor
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-28 17:02:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pni doktor potwierdziła swoje lkwalifikacje w praktyce. cera nabrała blasku, jest bardziej napieta i odzywiona. zdrowiej wyglada. polecam mezoterapie oraz 'złote raczki' pani doktor :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: duda dnia: 2014-11-27 16:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zmarszczki zdecydowanie wygładzone. Twarz pełniejsza i jędrniejsza. Lat na pewno trochę ubyło. Polecam gabinet medkorn oraz lifting 'voluma'.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda Ra. dnia: 2014-10-27 10:55:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Med. estetyczną w med korn polecam. Nikt mi tam krzywdy dotąd nie zrobił, a ze skórą jest coraz lepiej - jestem w trakcie mezoterapii, planuję kilka zabiegów. Korzystna jest tez to że mogę płacić w ratach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania J. dnia: 2014-09-23 13:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet zlokalizowany w placówce medycznej. Zajmowała się mną pani doktor Wawrzynek. Zabieg przeprowadzony bez komplikacji i bez bólu. Usta wyglądają dużo lepiej niż przed. Nie było się czego o bawiać wczesniej . polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-19 15:51:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nieprzesadzone ladne i estetyczne wypelnienie botoksem polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-12 16:22:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znajomi tylko podpytują i podpytują co zrobiłam że tak pięknie wyglądam, taka rozpromieniona, odmłodzona. A ja mam mały sekrecik z panią doktor - zabieg super ,zupełnie nie żałuję że się na niego zdecydowąłam! dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: happy dnia: 2014-07-24 16:49:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuszona opiniami i nie ukrywajmy ceną zarezerwowałam wizytę z chęcią zrobienia botoksu. Jednak po rozmowie z panią dr wspólnie orzekłyśmy że spróbuję jednak z kwasem hialuronowym i bardzo się cieszę że zmieniłam zdanie i zdecydowałam się na niego bo efekty takie jak chciałam! Żeby tylko jeszcze się utrzymały minimum pół roku to będzie idealnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-04 14:26:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, dobra atmosfera i profesjonalnie przeprowadzony zabieg. Stosowną ocenę dałam także na Państwa FB. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A dnia: 2014-06-30 10:57:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, bez skrępowania, czysto w gabinecie, pewna ręka Pani Doktor, rezultat przerósł moje oczekiwania. Polecam, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-24 16:04:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko: POLECAM, super efekty, konkretne podejście.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: naomi dnia: 2014-05-19 13:21:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam na korekcie ust i również zadowolona jestem. A dziś wybieram się na promocyjny Cryolab, dziewczyny trzymajcie więc kcciuki żeby wszystko było OK i efekty mnie powaliły :) Postaram sie zdać relację za jakiś czas. Szykuję się na kilka zabiegów :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-05-12 09:22:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tez polecam chociaz med-korn z tej strony odkrylam niedawno. Wczesniej chodzilam tam tylko do okulisty, a tu prosze, okazalo sie ze oprocz normalnych przychodni maja tez medycyne estetyczna w calkiem przyjemnych cenach. osobiscie skorzystalam juz 2 razy z peelingu medycznego. Bardzo dobry efekt po zabiegu. Gladka czysta buzia przez dlugi czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jena dnia: 2014-04-14 11:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuszona trwającą promocją tydzień temu poszłam na regeneris (wstrzliłam się pięknie z terminem wiztyty:)), dzięki temu zapłaciłam 140 zł mniej. nie żałuje wydanych pieniędzy, bo widzę że skóra coraz ładniejsza, a widocznosc blizenek po trądziku sie zminiejszyła :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-04-10 09:01:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W med-kornie korygowałam kształt moich ust, ponieważ od zawsze miałam wyuszone cieniutkie "listewki" co strasznie mnie irytowało. Po zabiegu z kwasem hialuronowym usta wyglądają o niebo lepiej. Wreszcie są pełniejsze, bardziej kobiece i,póki co, ładnie nawilżone. Zastrzegę od razu że nie powiększałam ich jakoś znacznie, dzięki czemu efekt jest ładny i naturalny. Nie chciałam sztucznych warg a la glonojad. Opuchlinzna tuż po była niewielka. Pani doktor w porządku. Cena całkiem przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dori dnia: 2014-03-17 15:55:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją