Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sklep internetowy Bejbi

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Mazowieckie, Warszawa
Telefon: Kom. 888-777-811
Adres e-mail: sklep(małpa)bejbi.pl
Strona internetowa: www.bejbi.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 770
Data utworzenia profilu: 11.03.2014 18:31:30
Data ostatniej aktualizacji: 11.03.2014 18:31:30 

Opinie o Sklep internetowy Bejbi

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupione pieluchy nadają się. Są o wiele bardziej komfortowe i wygodne w zakładaniu, oraz skuteczniejsze, niż zwykłe pieluszki. Cena b.dobra. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.08.2014 13:31:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam drobnego prezentu dla mojej siostrzenicy. W tym sklepie udało mi się zakupić śliczną zawieszkę do smoczka. Jej cena była naprawdę bardzo przystępna. Zawieszka ta jest także znakomitą zabawką dla maleństwa. Dodatkowo posiada także certyfikat CE i może służyć mojej siostrzenicy już od narodzin.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.08.2014 13:30:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten sklep poleciła mi moja sąsiadka. Będąc w ciąży kompletowałam wyprawkę dla mojego synka. Kupiłam tu body, pajacyki oraz rajstopki. Wszystkie te rzeczy są bardzo kolorowe. Dodatkowo są one dokładnie wykonane. Materiał jest miękki i przyjemny w dotyku. Teraz mogę spokojnie czekać na narodziny maleństwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: elizka dnia: 16.07.2014 10:14:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam tutaj łóżeczko turystyczne i tego nie żałuję. Produkt spełnia oczekiwania i nadaję się w życiu codziennym. Moskitiera i materac najwyższej jakości. Piękny kolor ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.06.2014 09:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To zdecydowanie najlepszy sklep z ubrankami i akcesoriami dla dzieci. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Jakość otrzymanych ubranek bardzo mile mnie zaskoczyła. Nie zmieniają się one po praniu i są bardzo dobrze wykończone. Ceny są atrakcyjne. Rekomenduję ten sklep wszystkim rodzicom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Dworniak dnia: 17.05.2014 21:59:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep internetowy bejbi przekonuje ceną i jakością. Pierwszy zakup w tym sklepie i już pełne zadowolenie. Kopertowe body - kolorystycznie świetne, jakościowe bezapelacyjnie najlepszy ciuch jaki moje dziecko posiada. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 30.04.2014 21:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep godny polecenia. Świetnie się spisał oferując praktyczne i nowoczesne produkty w bardzo atrakcyjnej cenie. Przykładem może być między innymi zestaw kocyków zakupiony za jedyne 79 zł. Oba kocyki spełniają moje oczekiwania i są dokładnie takie same jak zostały przedstawione w sklepie online. Satynowa lamówka dodaje uroku, a nowoczesna kolorystka całkowicie przekonała mnie do kupna. Atutem jednak podstawowym jest dwustronność :). Sprzedawca kompetentny i łatwo się z nim skontaktować - nie tak jak z innymi w internecie. Bardzo szybko otrzymała swoje produkty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 20.03.2014 19:19:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją