Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Szkolenie Kierowców - Nauka Jazdy Grzegorz Hołowczak

Zawód: nauka jazdy  
Adres: Małopolskie, 34-400 Nowy Targ Królowej Jadwigi 1A
Telefon: Kom. 603 800 773
Adres e-mail: holek.naukajazdy(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.holeknaukajazdy.pl
Opis działalności: Nauka jazdy - kursy, szkolenia. Słowa kluczowe: prawo jazdy, kursy, szkolenia

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1863
Data utworzenia profilu: 27.02.2014 11:38:42
Data ostatniej aktualizacji: 27.02.2014 11:38:42 

Opinie o Szkolenie Kierowców - Nauka Jazdy Grzegorz Hołowczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoła bardzo dobra. posiada akredytację kuratorium oświaty aby posiadać właśnie taki dokument należny spełnić dużo wymogów. Czuje się pewnie dzięki temu bo wiem , że ludzie znają się na swoim fachu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 21.08.2014 13:32:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kurs wspominam bardzo miło. Jestem zadowolony,że już mam to wszystko za sobą. Muszę przyznać,że bardzo fajnie tu tłumaczą ;) Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.06.2014 12:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawko właśnie odebrałam w zeszłym tygodniu i jestem bardzo zadowolona. Nie spodziewałam się,że to tak szybko pójdzie i sprawnie. Instruktor bardzo fajny i ma świetne podejście do ludzi. Na egzaminie w ogóle się nie stresowałam. Rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.05.2014 08:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zapisałem się na kurs operowania wózkami widłowymi. Udało mi się uzyskać certyfikat i teraz mam większe szanse na pracę na produkcji. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 23.05.2014 11:50:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam :) Jeśli ktoś jest z NT i chce na prawko, powinien rozważyć kurs w tej szkole :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 13.05.2014 15:00:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trudno mi uwierzyć, że jeszcze kilka miesięcy temu miałem zerowe pojęcie o samochodach, a co dopiero o ich prowadzeniu. Dzisiaj czuję się rozluźniony oraz pewnie za kierownicą swojego. Jak tylko zdałem prawo jazdy, nie wyobrażałem sobie tego nie wykorzystać, więc sprawiłem sobie używane autko. Polecam szkołę G. Hołowczaka. Wykwalifikowana kadra, super atmosfera.
Opinia dodana przez: Klaudiusz dnia: 08.04.2014 11:47:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkolą tu bardzo fajnie. Jestem zadowolona,ze spełniono tu moje oczekiwania. Wszystko szło po mojej myśli. Prawko zdałam za pierwszym razem. Super. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 05.03.2014 13:23:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją