Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma Jesiołkiewicz

Zawód: Tynkarz 
Adres: Wielkopolskie, Sarbicko
Telefon: Kom. 692 758 918
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.tynkiposadzki.com/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x 4x
Ceny usług: 100% niskie 1x 7x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1532
Data utworzenia profilu: 2014-02-25 21:05:52
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-25 21:05:52 

Opinie o Firma Jesiołkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej ocenie chłopaki wiedzą o co chodzi. Tynki po przyłożeniu łaty są w granicach 0-3mm,narożniki i ościeża okna ogólnie w pionie. Będę na tynki dawał jeszcze gładź, to jeszcze się dopieści. W zasadzie co do uwag, to Panowie mogli by skupić się bardziej na wypoziomowaniu puszek elektr, bo kilka leci nie w linii. Cena jest Ok. Ogólnie polecam firmę,sam też polecam ich znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maro dnia: 2017-02-14 23:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tynki wykonane bez żadnych zastrzeżeń, brak krzywizn po przyłożeniu poziomicy , piony na ścianach zachowane i przede wszystkim zachowany porządek w budynku jak i przed nim. Niebawem na pewno się spotkamy na wylewaniu posadzek. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol W. Kalisz dnia: 2017-02-06 00:37:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam, firma jesiołkiewicz wykonała mi tynki posadzki i szpachle, tynki wyszły ok, posadzki płytkarz stwierdził że za 10 zł super jakość , cena nawet mogła być wyższa, , gładzie trzeba było kilku pracowników przy pilnować, malarz stwierdził że są w niezłym stanie, gdzie, nie gdzie zaprawki,pewnie po uszkodzeniach mechanicznych, dotarcie było ok,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-14 17:31:35 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niska cena za słabą jakość, tynki w miarę ale gładzie kiepskie, nie dotarte, liczne dziurki, krzywizny, szkoda gadać. Malarze mi poprawiali gładź!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ch
Opinia dodana przez: Anonim dnia: 2016-01-25 20:45:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy w 100%, miły kontakt, szybko, bezproblemowo i konkretnie!!! Czysta przyjemność współpracy!!! DZIĘKUJE I POLECA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ł. Jaroma dnia: 2015-04-04 06:35:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co do tej firmy to słyszałem dużo pozytywnych opinii i parę innych, ale te co tutaj są wypisane to chyba jakaś kpina , albo konkurencja nie ma co robić po nocach i wypisuje by tylko oczernić i zrazić klientów co do tej firmy , wiem coś na ten temat bo też wykonuję tynki i ostatnimi czasy dostaję takie "negatywne" opinie i co gorsza można powiedzieć że w podobnych godzinach , widocznie ktoś tu narzeka na brak zleceń mimo niskiej , bardzo niskiej ceny za m2 wykonanej pracy, a może brak tzw.fachu w ręku. Więcej nie piszę bo każdy wie jak jest , duża konkurencja , niskie ceny a mało zleceń. Pozdrawiam odwiedzających i naprawdę firma godna polecenia. Mateusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Złóżcie zamówienie a się przekonacie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2014-12-13 00:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robota wykonana dobrze. W terminie. Tynkowali mi juz kilka budynkow które szpachluje i nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-01 17:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia , nie zgadzam się co do poprzednika z racji daty opinii kiedy ją wystawił , bo kto inteligentny wykonuje prace tynkarskie w lutym ,chyba że ma się za dużo pieniędzy a za mało rozumu mógł se lodem tynkować. Co do moich tynków to jestem zadowolony spełnili wszystkie moje wymagania więc polecam i będę polecał .Pozdrawiam Firmę Jesiołkiewicz Mariusz Z. Łódź
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2014-07-12 22:03:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją