Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DREW-PLAST PIOTR DRYWA

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp. Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, 84-300 lębork LĘBORL ZWYCIESTWA 29B
Telefon: 598634640 Kom. 606765532 Fax: 598634641
Adres e-mail: biuro(małpa)drewplast.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: OKNA DRZWI FASADY PARAPETY ROLETY ZALUZJE Słowa kluczowe: OKNA DRZWI FASADY PARAPETY ROLETY ZALUZJE

Ocena: 100% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x 1x
Ceny usług: 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2797
Data utworzenia profilu: 2010-03-14 21:58:10
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-25 07:37:38 

Opinie o DREW-PLAST PIOTR DRYWA

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna firma to była kiedyś,jak normalna obsługa była,fachowa przede wszystkim,a teraz pozostaje wiele do życzenia,
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie wiem,bo towaru tam nie kupię
Opinia dodana przez: Klient niedoszły dnia: 2015-07-24 18:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra obsługa, szkoda tylko ,że Pani Izy już nie ma,bardzo profesjonalna i znała się na rzeczy ,jestem bardzo zadowolony z zakupu okien
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: dzieki Pani Izie bardzo szybko i profesjonalnie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-01-14 12:31:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajna firama polecam a przede wszystkim panią ize pozdrawiam lębork
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-17 08:32:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam naprawde super firma mają dobry towar naprawde super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nowecin dnia: 2010-07-13 22:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa, szczególnie tyczy sie to Pani sprzedawczyni, bardzo dobry kontakt,ceny nie są niskie ale okna godne polecenia, jestem bardzo zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2010-03-18 15:03:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER FIRMA MOZE NIE NAJTAŃSZA ALE POLECAM NAPRAWDE WARTO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ŁEBA dnia: 2010-03-14 21:59:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją