Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wyroby z Drewna Józef Zbylut

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Śląskie, 34-371 Ujsoły Turystyczna 57
Telefon: Kom. 602 537 869
Adres e-mail: biuro(małpa)domki-zbylut.pl
Strona internetowa: www.domki-zbylut.pl
NIP:
5531608493
Opis działalności: Budowa domków drewnianych. Słowa kluczowe: domki letniskowe, drewniane, budowa

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3643
Data utworzenia profilu: 2014-02-20 10:59:33
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-20 10:59:33 

Opinie o Wyroby z Drewna Józef Zbylut

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W nowo postawionym domku spędzamy z mężem sporo czasu, nie ma żadnych ukrytych wad i jest bardzo stabilną konstrukcją. Decyzja o skorzystaniu z usług tej firmy była strzałem w dziesiątkę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-17 12:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brat zdecydował się,żeby wybudować domek letniskowy i fajnie bo czasami sobie wyjeżdżamy z rodzinką. Firma się sprawdziła rewelacyjnie, widać że fachowcy starają się żeby zostało wykonane profesjonalnie. Mój brat dokonał właściwego wyboru ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-12 09:34:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja! Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-08 09:04:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zrobiła na mnie dobre wrażenie od samego początku. Jestem zadowolona,że skorzystałam z usług. Domek mam dzisiaj piękny. Wszystko zostało zrealizowane tak jak wcześniej się umawialiśmy. Pan Józef jest miłym fachowcem i wszystko ma fanie opanowane. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-01 13:10:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Skorzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona. Wybudowali mi piękny domek. Fachowcy doskonale wiedzieli czego od nich oczekuje. Wszystko ładnie ustalaliśmy. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-05 12:58:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybkie staranne wykończenie, przyznam że byłem pod ogromnym wrażeniem szybkiego postępu prac i tego jak domek został doskonale przygotowany. Trochę kosztował,a le dzięki temu mam świetną chatkę nad jeziorem i będę spędzał w niej weekendy w lato.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-27 13:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Domki budują bardzo fajnie. Jestem zadowolona,że zdecydowałam sie skorzystać z ich oferty. Fachowcy wykonali swoją pracę prawidłowo. Domek jest piękny. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-26 13:49:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją