Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Fotografia Ślubna DEXLAB Piotr Krajewski

Zawód: fotografika - usługi  
Adres: Kujawsko-pomorskie, Bydgoszcz
Telefon: Kom. 793 393 931
Adres e-mail: kontakt(małpa)dexlab.pl
Strona internetowa: www.dexlab.pl
NIP:
9671222844
Opis działalności: Usługi fotograficzne. Słowa kluczowe: fotografia, wesele, ślub

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1471
Data utworzenia profilu: 18.02.2014 13:24:38
Data ostatniej aktualizacji: 18.02.2014 13:24:38 

Opinie o Fotografia Ślubna DEXLAB Piotr Krajewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fotografia na poziomie, trochę wcześniej sama próbowałam. Dziękuje za tak śliczne zdjęcia. Za uchwycenie najważniejszych momentów. Serdecznie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 18.08.2014 14:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam śliczny Foto album, uzgodniliśmy wszystko z Panem Piotrem i naprawdę mamy śliczne foty. Serdecznie polecam niezdecydowani
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 05.08.2014 13:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałam matką chrzestną i wpadałam na pomysł na sesję małej Kamili. Będzie miał super pamiątkę Foto album, na dobrym papierze. Usługi wysokiej jakości + dbałość o klienta :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 31.07.2014 09:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Fotograf nie jest tani, ale za to robi wysokiej jakości zdjęcia. Szacunek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tom dnia: 10.06.2014 15:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgodnie z nazwą portalu, fachowiec. Wywiązuje się z terminów, robi konkretne zdjęcia.
Opinia dodana przez: Bodzio dnia: 07.05.2014 13:59:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy z Włocławka ale nie było problemu,żeby współpracować z panem Piotrem. Fachowiec do nas przyjechał i sesja się udała w 100 %. Wszystko zostało wykonane tak jak poprosiliśmy. Jeśli chodzi o zdjęcia to nie czekaliśmy długo. Efekt pracy jest bardzo zadowalający. Pamiątki już wiszą na ścianach. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.04.2014 10:12:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam z panem Piotrem jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Zdjęcia mamy piękne, najlepszej jakości. Fotograf spełniał moje oczekiwania na każdym kroku. Sesję bardzo miło wspominam, panowała miła atmosfera. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2014 15:12:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją