Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

elektrykwroclaw

Zawód: instalacje elektryczne - usługi Elektryk 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 669800550
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: instalacje,naprawy elektryczne Słowa kluczowe: elektryk

Ocena: 100% pozytywna 16x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 16x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x 6x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 1818
Data utworzenia profilu: 2014-02-16 21:14:20
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-16 21:14:20 

Opinie o elektrykwroclaw

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec,działa szybko i bezbłędnie.Uczciwy i rzeczowy.Tak trzymać.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek Buczek dnia: 2017-07-18 20:27:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Elektryk to fachowiec pełną gębą,wykonał prace wyśmienicie.Widać,że poważnie traktuje klienta i pracę.Życzę sukcesów i dziękuję za pomoc.Magda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena B. dnia: 2017-01-11 20:23:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt telefoniczny,konkretne ustalenie szczegółów wykonania zlecenia w tej drodze. Wykonanie sprawne i szybkie. Bardzo punktualny i solidny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: O.Hallera dnia: 2016-08-24 11:52:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie nietypowe,wykonanie 100%instalacji w drewnianym domku(zasilanie ZK i instalacja wewn.domku) polecam Pana elektryka.Fachowiec jak się patrzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Włodek M. dnia: 2016-07-16 10:09:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietny specjalista. W ramach naprawy awari przyjechal dokladnie o umowionej godzinie. Awarie naprawil w blyskawicznie w rozsadnej cenie. Telefon zachowuje na przyszlosc i polecam pozostalym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: unknown dnia: 2016-01-08 08:09:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę że Pan.Elektryk ma swoją renomę,więc też z korzystałem z okazji problemów z instalacją elektryczną w mieszkaniu.Na 8 telefonów z problemem jedyny nie odmówił pomocy i naprawił wszystko w 3h.Rewelacyjne podejście do sprawy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr W. dnia: 2015-12-15 22:49:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie fachowiec na 100%,szybko i bezproblemowo załatwił sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roma Kuś dnia: 2015-10-28 19:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego fachowca, bardzo terminowy i solidny, naprawił to z czym nie mogli poradzić sobie inni fachowcy i naprawdę niedrogi, pozdrawiam Pana i dziękuję za pomoc mojej mamie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna P. dnia: 2015-02-12 18:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam!Pan Elektryk doradził za free dobór mocy do ogrzewania elektrycznego remontowanego mieszkania.Chwała mu za to.Pozdrawiam Artur
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-11-07 11:23:57 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinie wydają się napisane przez samego elektryka, wszyscy zadowoleni, jakość usług wysoka i ogólne bez zastrzeżeń. Dodatkowo dosłownie kilka minut po utworzeniu konta pojawiają się dwie pozytywne opinie. A później opinie pisane z takimi samymi błędami interpunkcyjnymi.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-25 16:05:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praktyka 18-letnia na rynku robi swoje.Pełny profesjonalizm w zawodzie.Dla mnie brak zastrzeżeń do wykonywanych prac elektycznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria S. dnia: 2014-08-13 22:04:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Awaria naprawiona szybko i bezproblemowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna S. dnia: 2014-07-13 00:15:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam,p.Robert w jeden dzień odtworzył,naprawił,wymienił mi instalacje w mieszkaniu po zalaniu.Pełen profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Kuś dnia: 2014-07-03 17:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec,i super doradca,szybka naprawa w sklepie,i po problemie w 1h.Jasne zasady i zero niejasności.Zeby wszyscy tacy byli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: żadnej reklamacji
Opinia dodana przez: Piotr/sklep pl.Bema dnia: 2014-05-05 14:05:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec,rzetelny i miły.Najlepszy na awarie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-02-26 21:46:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko i konkretnie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-16 21:31:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fachowiec,rzetelny i doświadczony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-02-16 21:15:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją