Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM Medix dr Joanna Słonina

Zawód: Radiolog 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: 71 341 27 07
Adres e-mail: rej-medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 47x

Jakość usług: 100% wysoka 43x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 35x
Ceny usług: 100% niskie 25x 8x
Ilość opinii w serwisie: 47
Ilość odsłon profilu firmy: 2594
Data utworzenia profilu: 2014-02-16 12:47:49
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-16 12:47:49 

Opinie o CDM Medix dr Joanna Słonina

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor Joanna Słonina to przemiły człowiek. Bardzo spokojnie podeszłą do mnie i mojego problemu. Zrobiła badanie. Dodatkowo wytłumaczyła cały zakres badania. Widać ze jest profesjonalistą i ma duże pokłady empatii.Oby więcej takich lekarzy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2017-12-28 14:29:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam, uzyskałam rzetelne informacje, doktor wszystko tłumaczyła. Podejście do pacjenta godne pochwały! USG wykonane na miejscu w Medixie potwierdziło wcześniejszą diagnozę.
Opinia dodana przez: slawa dnia: 2017-11-29 12:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładnie, rzeczowo, diagnoza po wnikliwym badaniu USG. Dostałam skierowanie na dodatkowe badania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2017-10-28 17:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor z uwagą wysłuchała ,co mnie niepokoi w dotychczasowych wynikach badań.Wyjaśniła problem a nawet uspokoiła. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Elka dnia: 2017-10-01 19:08:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Słonina jest bardzo profesjonalna, a przy tym niesamowicie sympatyczna, byłam u niej dwa razy na USG pierssi, wszystko dokładnie opisuje i tłumaczy. Wyszłam uspokojona :) Za rok wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2017-09-25 17:39:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ,zabrałam wyniki poprzednich badań, zrobione usg zostało dokładnie przeanalizowane i wytłumaczone.Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta.W trakcie badania lekarz wszystko tłumaczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nowa pacjentka dnia: 2017-07-14 19:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest bardzo sympatyczna i rzeczowa. badanie USG przeprowadziła profesjonalnie, wytłumaczyła co widać na monitorze i co powinnam zrobić w związku z tym. Wizyta była przyjemna i uspokajająca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mila dnia: 2017-06-25 10:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor ma genialne podejście do pacjenta, nie straszy i nie ocenia. Jest bardzo profesjonalna i delikatna. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Violeta dnia: 2017-05-13 20:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam Panią Doktor . Jest miła i przyjazna . Jestem bardzo zadowolona . pozdrawiam :) :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wika dnia: 2017-03-12 14:57:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy lekarz z jakim miałam kiedykolwiek kontakt. Bardzo się cieszę że trafiłam w Medixie na tak wspaniałego lekarza. Czuje się przede wszystkim bezpieczna i spokojna.
Opinia dodana przez: kaisa dnia: 2017-01-22 12:47:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor jest bardzo sympatyczna i precyzyjna. Atmosfera pełna empatii w stosunku do pacjenta. Pozdrawiam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosława dnia: 2016-09-29 11:27:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super radiolog, bardzo sprawna a do tego radiologia to jej pasja.Jeszcze nie byłam u lekarza ,który byłby tak dokładny , po prostu super , a co najważniejsze dla mnie zero stresu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Świercz dnia: 2015-05-29 17:09:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uprzejma ,wyrozumiała i bardzo dobry lekarz ze wspaniałym podejsciem do pacjentów. Oby było więcej takich lekarzy.Dziękuje i pozdrawiam .Aleksandra
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-12 15:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe podejście do pacjentów, wyrozumiała, posiada bardzo dużą wiedzę, strasznie miła i sympatyczna. Naprawdę polecam. Najlepsza!!!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: A_GA dnia: 2015-02-26 11:08:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kto szuka dobrej, mądrej, rzetelnej osoby od usg i rzetelnego opisu trafił w dziesiątkę!! Jestem zachwycona podejściem pani Dr Joanny do samego pacjenta w potrzebie. Dzięki !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Edyta! dnia: 2015-02-24 15:29:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DR J.Słonina to bardzo dobry lekarz, od lat zajmuje się mną. Nigdy mnie nie zawiodła, dlatego też duży Pozytyw za jej pracę i zaangażowanie.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-20 18:27:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, przede wszystkim skuteczny. Leczę się u pani Doktor od wielu lat - a to o czymś świadczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2015-02-01 13:32:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo odpowiedzialny lekarz.Wiedza szeroka i doswiadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-24 18:38:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry radiolog, pełen profesjonalizm, zaufanie i poważne traktowanie pacjentek. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-25 18:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła, sympatyczna. Szczegółowa w diagnozowaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-21 13:01:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Panią Joannę Słoninę, łatwo nawiązuje kontakt z pacjentką przez co wizyta jest mniej stresująca. Jest bardzo kompetentna. Dusza Człowiek - POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-18 18:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrawiam Panią doktor Joannę Słoninę i życzę samych sukcesów w bardzo odpowiedzialnej pracy radiologa:)Iza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-11 10:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna, znająca się na rzeczy specjalistka w dziedzinie radiologii. Polecam serdecznie tą Panią !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ce-Ra dnia: 2014-11-25 18:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zmieniłabym jej na żadnego innego lekarza. Z czystym sumieniem polecam ! Jestem zachwycona tą Kobietą .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gabbi dnia: 2014-11-23 15:39:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalny lekarz, bardzo dobre, spokojne podejście. Rozmawia z pacjentem, umie słuchać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-21 20:14:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super fachowiec i specjalista . Swój zawód wykonuje z wielką pasją. Świetne podejście do pacjentów. Polecam każdemu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-17 19:23:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i serdeczna obsługa,sprawnie wykonane badanie. Duży pozytyw dla pani doktor Joanny Słoniny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-09 20:33:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolona z efektu badania jakiemu sie poddałam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-30 17:19:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo konkretna i rzeczowa z miłym i ludzkim podejsciem do pacjenta dobra w swoim fachu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-28 20:40:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak długo żyje,nie spotkałam radiologa o takich kompetencjach. Bardzo dobry lekarz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Z.M. dnia: 2014-10-11 19:43:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super lekarka! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-05 17:51:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezinteresowna i pomocna :)!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-09-27 17:04:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super super super !!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kk dnia: 2014-09-21 13:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna lekarka polecam wszystkim z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-09-14 17:09:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Joanna Słonina jest super doktorem.bardzo poważnie podchodzi do swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-05 17:39:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz, bardzo pozytywna osoba. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-21 17:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Olbrzymia wiedza, konkretna, miła. To chyba wszystko. Jeszcze dowcipna :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-17 18:40:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła dla pacjenta, wysoka wiedza fachowa, doskonały i profesjonalny sprzęt do badań USG.., sprawnie, skrupulatnie dokładnie przeprowadza badania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gość dnia: 2014-07-22 18:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle kompetentny, rzetelny i sympatyczny lekarz radiolog. Szczerze polecam Medix we Wrocławiu - mają bardzo profesjonalny sprzęt radiologiczny !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Madzior dnia: 2014-07-19 21:03:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromna wiedza. Bardzo dobry i dokładny specjalista. Szybko, trafnie i precyzyjnie postawiła diagnozę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-13 09:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam wizytę w gabinecie! Kompetentny lekarz, troskliwy personel, wysoce profesjonalny sprzęt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-06-11 20:01:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i sympatyczna. Kompetentny i konkretny radiolog. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ~Magdalena@ dnia: 2014-05-28 10:46:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. Dr. bardzo dokładnie wykonuje badanie, sprawia ,że nie czujesz się zestresowany, spokojnie i rzeczowo stara się wyjaśnić na ile tylko może, jaka jest sytuacja stanu zdrowia na podstawie wykonanego badania radiologicznego. Naprawdę polecam:):):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KAMA dnia: 2014-05-23 16:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest bardzo miła i dokładna. Wysłucha i doradzi. Dobrze zdiagnozowała i już się leczę. Polecam każdemu kto szuka dziś lekarza z powołania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.A. dnia: 2014-05-18 13:10:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panikowałam, że dzieje mi się cos bardzo poważnego, dlatego nalegałam na jak najszybsza wizytę. Mimo poznej pory Pani doktor rozwiała wszystkie moje wątpliwości bo badanie trwało dosc długo, a lekarka wykonywała je dokładnie. Byłam naprawdę bardzo mile zaskoczona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-04-20 15:43:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam panią dr Słoninę. Badanie trwa dość długo ale opis jest bardzo dokładny i wyczerpujący. Miałam pewne problemy z nerkami i dopiero pani dr. dobrze odczytała moje schorzenie. Bardzo jestem wdzięczna. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-03-13 16:52:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor to doskonała lekarka- radiolog i co więcej- o wszechstronnej wiedzy medycznej. A przy tym Pani Doktor to wyjątkowo sympatyczna i skromna osoba. Jest w najwyższym stopniu wiarygodna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2014-02-16 12:49:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją