Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

CDM Medix dr Krystyna Rak-Poznańska

Zawód: Urolog 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 49x

Jakość usług: 100% wysoka 46x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 39x
Ceny usług: 100% niskie 28x 10x
Ilość opinii w serwisie: 49
Ilość odsłon profilu firmy: 2036
Data utworzenia profilu: 2014-02-15 20:22:59
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-15 20:22:59 

Opinie o CDM Medix dr Krystyna Rak-Poznańska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna wizyta, lekarz odpowiedział na moje wszystkie pytania. Zalecił dalsze postępowanie. Po wizycie wiem, co mam robić i jestem spokojna o swoje zdrowie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: VV dnia: 2017-11-26 15:45:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne podejście do pacjenta . Córka wyszła zadowolona z wizyty . Szybko została zdiagnozowana , i to głównie chodzi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: X dnia: 2017-11-11 22:23:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła kompetentna ,b. komunikatywny lekarz.Schorzenie i ewentualne dalsze postępowanie ora leczenie bardzo jasno i szczegółowo zostały mi przedstawione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ini dnia: 2017-10-29 16:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzięki dla przemiłej pani urolog, w sposób wszechstronny udzieliła pomocy mojej mamie. Naprawdę gorąco polecam. Pani doktor serdecznie dziękujemy za sympatię, zaangażowanie i poradę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-10-22 18:09:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To moja pierwsza wizyta u Pani Doktor i już jestem bardzo zadowolona. Panią doktor cechuje zaangażowanie,cierpliwość i rozległa wiedza. Mogę powiedzieć, że był to najbardziej szczegółowy wywiad na temat mojego zdrowia. Pani doktor bardzo szczegółowo mnie zbadała zasugerowała dodatkowe badania.Szczerze polecam Panią doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-03 14:05:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie, Pani Krystyna Rak-Poznańska od razu postawiła diagnozę i wiedziała o co chodzi, potwierdzon e zostało to badaniami i po tygodniu leczenia jest już o niebo lepiej. Poza tym jest niesamowicie ciepła i sympatyczna. Serdecznie polecam każdemu, kto nie widział efektów leczenia u innych lekarzy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: j. dnia: 2017-09-25 16:51:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista urolog. Konsultacja szybka i konkretna, i najważniejsze że okazała się trafna. Każdemu serdecznie polecam Panią Doktor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pos dnia: 2017-08-27 17:20:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor bardzo miła, szczegółowo opisała problem i dała nadzieję oraz plan dalszego leczenia. Po zabiegu z pewnością do niej wrócę na kontynuację leczenia. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2017-07-14 18:51:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta super, atmosfera miła, Pani Doktor kompetentna, bardzo delikatna, zainteresowana, fajny kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasza dnia: 2017-06-17 15:39:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegła w bardzo miłej, spokojnej atmosferze. Pani Doktor wszystko spokojnie wytłumaczyła, dokładnie sprawdziła i odpowiedziała na wszystkie nurtujące mnie pytania. Polecam w 100%.
Opinia dodana przez: mika dnia: 2017-04-18 18:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, cierpliwy i konkretny lekarz z ogromną wiedzą. Na pewno będę wracać do Pani Doktor, ponieważ to najlepszy urolog na jakiego trafiłam. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gaba dnia: 2017-02-23 16:20:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor jak zawsze zaangażowana, dokładna, pełna empatii. Zawdzięczam jej dobre samopoczucie i szybki powrót do zdrowia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz R. dnia: 2016-09-25 11:37:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm, fachowo, lekarz z dużą wiedzą! szczerze POLECAM!! miła atmosfera, nowoczesne leczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2015-08-26 16:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolony. Polecił mi ją znajomy. Przyjmuje w dogodnych godzinach i można się umówić nie zwalniając się z pracy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: olaf dnia: 2015-06-07 17:06:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czytając wcześniejsze opinie zdecydowałam się na leczenie u Pani Rak-Poznańskiej - i.... jestem zadowolona. W czasie badania nie czuje się dyskomfortu. Wiem, że jesli wystąpią jakieś problemy mogę sie zgłosić. Serdecznie Polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2015-05-07 19:03:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrawiam serdecznie panią Rak-Poznańską. Byłam u Pani kilka razy w ubiegłym roku i powiem że efekty leczenia są super zadowalające. Jest Pani bardzo dobrym urologiem i będę Panią polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-02-25 18:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziłam do Pani Doktor Poznańskiej z powodu kamicy dróg moczowych. Pani Doktor jest bardzo życzliwą osobą, z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Cierpliwa. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-24 15:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza lekarka!! Kompetentna, potrafi słuchać, leki które mi przypisała pomagają. Jest lekarką inteligentną, sprawdzoną i życzliwą.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-20 18:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz skuteczny,który trafnie stawia diagnozę,zasługuje na pełne zaufanie pacjenta. Profesjonalistka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-25 13:31:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MIŁE MIAJSCE, MIŁA PANI DOKTOR. PROFESJONALNA OPIEKA. BŁYSKAWICNA ULGA. A MYŚLAŁEM ŻE NIC SIĘ NIE DA ZROBIĆ. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DAREK dnia: 2015-01-17 13:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, na prawdę cieszę się, że go znalazłam. Polecam wszystkim ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-01 13:55:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra urolog. Wszystko ok, każda wizyta przebiega bardzo spokojnie. Nic tylko polecić Panią doktor!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2014-12-28 14:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomogła mi i niejednej mojej koleżance, której ją poleciłam , oby więcej takich ludzi. dziękuję pani .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-23 19:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i kompetentna urolog. Doktor Krystyna Rak-Poznańska nie traktuje pacjenta przedmiotowo,jest profesjonalna i rozmawia się z nią bardzo fajnie. Polecam Wam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-18 18:13:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z fachowej i profesjonalnej opieki jaką zaoferowała mi doktor Rak-Poznańska. Zawsze podczas badań kontrolnych mam wykonywane szczegolowe badania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-10 15:50:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry urolog! Byłam wcześniej u 2 innych i dopiero dr Rak-Poznańska wszystko mi wyjaśniła. Pani Doktor posiada umiejętność wyłapywania drobnych szczegółów, które pozornie nie miały wcześniej znaczenia. Polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-23 16:01:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: leczę się długo u Pani doktor,bardzo miły lekarz z wielkim sercem i kompetencją, naprawdę bardzo służy pomocą, oby więcej takich lekarzy.Wyrazy szacunku, Danuta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2014-11-19 18:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor Krystyna Rak-Poznańska postawiła celną diagnozę i zapisała mi skuteczne leki. W gabinecie panuje miła atmosfera. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-18 17:55:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam pacjentką pani dr Rak-Poznańskiej i uwazam ze jest wysokiej klasy specjalistka w dziedzinie urologii. Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-09 13:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Krystyna to świetny fachowiec i lekarz na prawdę z powołania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-26 13:39:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam i dziękuje za trafną diagnozę oraz pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-15 18:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczyłam się u Pani doktor na drogi moczowe i muszę przyznać ze jestem pełna podziwu. Jeden z najlepszych urologów u jakich byłam. Leki i sposób prowadzenia mojej choroby doprowadziły do pełnego wyleczenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-12 16:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja również polecam dokładnie leczy i jest b.delikatna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2014-09-26 17:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Panią Krystynę! Chyba nigdy nie spotkałam się z tak pozytywnym, profesjonalnym i pełnym zaangażowania lekarzem. Polecam :)))))))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B. dnia: 2014-09-13 15:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam panią doktor od wielu lat, wiele razy mi pomogła, jest wspaniałym lekarzem, jest skuteczna,pomaga celnymi radami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-09-08 20:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Doktor Krystyna jest przemiłą osobą, profesjonalnie podchodzi do pacjenta, gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2014-08-23 12:08:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna! polecam - lekarz z powołania! Dała radę moim polipom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zibi dnia: 2014-08-13 19:50:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, pomógła mojej mamie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna L. dnia: 2014-07-22 19:19:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle miła dr. kompetentna, mądra. Ma olbrzymią wiedzę i w przeciwieństwie do innych korzysta z niej. Widać , że jest na bieżąco z lekami bo od ręki mi pomogła. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2014-07-20 16:18:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna, miła i dobrze zorganizowana, trafnie stawia diagnozy i leczy! polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-09 17:12:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz z powołania !!!!!!!!!!!!!1
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: justi55 dnia: 2014-07-03 16:55:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI DOKTOR BARDZO KOMPETENTNA, SYMPATYCZNA I DELIKATNA (CO DLA MNIE BYŁO BARDZO WAŻNE BO SPOTKAŁAM SIĘ JUŻ NIE RAZ Z INNYM PODEJŚCIEM DO PACJENTA). POLECAM SKORZYSTANIE Z WIZYTY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :)) dnia: 2014-06-05 20:13:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Urolog o dużej kulturze osobistej, pacjenta traktuje jak człowieka, z szacunkiem i cierpliwością. Badanie choć krepujące przeprowadza dokładnie, odpowiedziała na wszystkie moje pytania w zrozumiały sposób. Godna polecenia. Oby więcej takich lekarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalenka dnia: 2014-05-23 17:32:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużej klasy profesjonalistka, zajmuje się wieloma problemami pacjenta. A do tego potrafi odmłodzić mężczyznę, przywrócić mu dawną kondycję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.Janik dnia: 2014-05-04 13:01:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam Panią doktor Krystynę Rak-Poznańską, szukałam szczerze mówiąc dobrego urologa w całej Polsce i trafiłam do Niej. Jest to najlepszy lekarz urolog. Przyjeżdżam do Niej z zagranicy i tylko u Niej się leczę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ~Gość 80 dnia: 2014-04-26 15:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już dawno nie spotkałam takiego lekarza. Patrzy całościowo, nie tylko na swoją dziedzinę. Bardzo miła, konkretna - polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lady dnia: 2014-04-20 15:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna i miła Pani doktor. Widać, że bardzo się przejęła moją chorobą. Zajęła się mną jakbym był z jej rodziny. Polecam tego urologa !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kazik dnia: 2014-03-21 14:39:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do doktor Rak-Poznańskiej trafiłam przerażona z przypadkowo odkrytym w usg guzem w nerce. Okazała się kompetentnym lekarzem, dobrym psychologiem i bardzo sympatycznym człowiekiem. Uspokoiła, przedstawiła wszystkie możliwości, skierowała na dalsze badania. To Człowiek, który lubi swoją pracę, a przede wszystkim lubi ludzi i potrafi im fachowo pomóc (przynajmniej tym z problemami urologicznymi :)) Bardzo serdecznie dziękuję i gorąco polecam innym! Opinie o dr Krystynie nie są przesadzone!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2014-03-13 17:06:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio przeszłam zabieg usunięcia kamieni z nerki (nie było najlepiej), jednak dr. Krystyna jako wspaniała specjalistka i człowiek pomogła mi nie tylko w sprawach medycznych ale także zawsze potrafiła podnieść na duchu, pocieszyć i porozmawiać. jeszcze raz, z całego serca serdecznie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zosia k. dnia: 2014-02-15 20:27:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją