Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Przemysław Otlewski

Zawód: Urolog 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław pl. Hirszfelda 17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail: medixhirszfelda(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 34x

Jakość usług: 100% wysoka 33x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x
Ceny usług: 100% niskie 18x 6x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 1210
Data utworzenia profilu: 2014-02-15 20:18:19
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-15 20:18:19 

Opinie o Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Przemysław Otlewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny i kompetentny lekarz, konkretny i kontaktowy. Jestem w trakcie leczenia i bedę kontynuować diagnostykę u Pana Doktora. Polecam, jest skutecznym urologiem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2017-12-10 10:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny i miły lekarz. Widać, że ma bardzo dużą wiedzę i świetne podejście do pacjenta. Jestem bardzo zadowolona z szybkiej diagnozy i leczenia, wszystko zostało szczegółowo wyjaśnione. Wizyta na 6+, polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2017-11-26 15:42:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz bardzo konkretny.Wizyta przebiegła w miłej atmosferze pan doktor bardzo dokładnie wytłumaczył na czym polega mój problem i zalecił konkretne leczenie. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2017-10-28 17:28:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny profesjonalista. Konsultacja u Pana Doktora to gwarancja pełnego zaangażowania w problem z którym przychodzi się do niego. Dziękuję i pozdrawiam Kamila
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2017-10-24 19:25:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor to bardzo sympatyczna i oddana osoba. Podchodzi do kazdego pacjenta indywidualnie i poswieca sie tylko pacjentowi. Bardzo cierpliwy. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i przekazanych mi zaleceń co do dalszego postępowania. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: asia-1 dnia: 2017-10-03 14:10:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny lekarz urolog i serdeczny człowiek. widać, że Pan doktor ma ogromną wiedzę i ,co najważniejsze chce pomóc. Bardzo polecam Doktora Otlewskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł n. dnia: 2017-09-25 17:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny, miły lekarz z bardzo dobrym podejściem . Potrafi cierpliwie wszystko wytłumaczyć, a badania przebiegają w sposób delikatny. Chodzę do Pana doktora od pewnego czasu i szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomerk dnia: 2017-06-11 15:39:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Nigdy nie miałam problemów z dostaniem się do doktora Otlewskiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: patrycja dnia: 2016-03-25 16:31:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze wydane pieniądze, efekt leczenia bez zarzutu, i przede wszystkim bez bólu, jeśli zdarzy się konieczność kolejnej wizyty, na pewno skieruję się właśnie do medix-u i do p. Otlewskiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wiktor dnia: 2015-06-13 07:26:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały Urolog polecam - bardzo mi pomógł trafna i szybka diagnoza i od razu dopasowane leczenie - dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2015-03-08 12:32:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz skupiony na drugiej osobie, pełen zrozumienia i chęci niesienia pomocy. Terapia przebiega w miłej atmosferze. Potrafi dać wsparcie w całym procesie leczenia. Trafna diagnoza, skuteczne leczenie, wyśmienity kontakt. Pełne zaangażowanie. Bardzo dobry specjalista. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2015-02-23 19:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: urolog z duzym doświadczeniem, bardzo dobre podejście do pacjenta, szybkie efekty leczenia i sposób pracy jaki lubię. Polecam - niedrogo, szybki efekt:)
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-22 15:21:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyleczył mnie z niejednej dolegliwości! Oby więcej takich lekarzy we Wrocławiu!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-24 18:14:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Pana doktora prywatnie i jestem zadowolona. Doktor Otlewski zawsze podchodzi do sprawy poważnie i profesjonalnie. Gorąco go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-08 18:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pana doktora. Bardzo miło mnie przyjął. Dzięki poradom Pana DR moje zdrowie poprawia się i jestem pełna optymizmu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-12-28 21:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pierwszy raz u dr Otlewskiego:) , miałam wielkiego stresa ; ale jak tylko weszłam do gabinetu wszystko minęło, Pan doktor bardzo miły, świetny fachowiec:) delikatny, polecammmm...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-19 16:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana doktora Otlewskiego tym, którym zależy na profesjonalizmie i konkretnej opiece zdrowotnej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antoni dnia: 2014-12-11 10:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sympatyczny,wysłuchał mnie,zadawał pytania,ocenił stan chorobowy,podjął leczenie.Jestem Bardzo wdzięczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-11-11 15:21:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz urolog. Wszystkim się zajmie i wysłucha. Tolerancyjny i niosący pomoc innym. Nie odmówi pomocy nikomu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2014-11-08 15:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecając Pana doktora całym sercem, choć w niewielkiej cześci mogę odwdzięczyć się za pomoc i opiekę. Wszystkiego dobrego Panie Doktorze:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-24 20:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super że udało się mi kolejny raz trafić na pana dr Otlewskiego. Doktor jak zwykle pomógł mi mimo późnej pory nie bacząc na czas. Zawsze można na niego liczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-10-09 17:52:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, odpowiada na pytania. Wprowadza odpowiednie i skuteczne leczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-10-02 19:56:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: lekarz godny zaufania ze względu na Jego wysokie kompetencje, fachowość, rzetelność, a przede wszystkim ze względu na podejście do pacjenta, którego traktuje jak "człowieka".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-09-07 12:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor jest bardzo sympatyczny, poświęciła dużo czasu na dokładne badanie, cierpliwy, w razie potrzeby bezproblemowo kieruje na dodatkowe potrzebne badania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-14 16:56:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dr Przemysław Otlewski opiekował sie mna podczas ciąży gdy miałam problemy z pęcherzem. Jest bardzo dokładnym lekarzem, specjalistą o dużej wiedzy. Nigdy nie zostałam bez odpowiedzi na moje pytania. Nie zamieniłabym go na kogoś innego, bo wiem, ze jestem pod fachowa opieką! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roma dnia: 2014-07-20 16:41:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona podejściem doktora do mnie jako pacjentki i efektami jego leczenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sław dnia: 2014-07-17 18:30:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: faktycznie, jak jest tylko problem to tylko do tego lekarza .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2014-07-01 20:38:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRY LEKARZ, OPINIE NIE NA WYROST, SAMA SIĘ PRZEKONAŁAM "NA WŁASNEJ SKÓRZE". POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-17 18:19:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przed którą stres jest zbędny, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-09 19:36:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy urolog u jakiego byłam. Konkretny, jest dla mnie bardzo życzliwy, bardzo dobry specjalista. To on jako pierwszy poprawnie zdiagnozował co mi jest, za co mu jestem bardzo wdzięczna. Lekarz z powołania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EDI dnia: 2014-05-23 17:27:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista w wielu dziedzinach, ekspert spraw męskich. Pozwala na odzyskanie młodości!!! Polecam. Michał B.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-05-04 12:58:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy urolog u jakiego byłam. Konkretny, życzliwy pacjentowi, bardzo dobry specjalista. To on jako pierwszy poprawnie zdiagnozował co mi jest, za co mu bardzo serdecznie dziękuję. Lekarz z powołania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Megi dnia: 2014-04-20 15:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły i komunikatywny lekarz. Każdego pacjenta traktuje równo i nie bagatelizuje żadnych objawów. Świetny w swojej specjalizacji. Moje nerki sa w dobrych rękach :) Polecam i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-03-13 17:02:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspanialy urolog,bardzo opiekunczy dla pacjentow,jestem po operacji usunieci nerki ten lekarz to skarb,dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-02-15 20:21:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją