Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Remonty - Ekipa Remontowa Warszawa Projekt RS

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 03-140 Warszawa Odkryta 36
Telefon: 882772715 Kom. 882 772 715
Adres e-mail: projektrs(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://projektrs.wix.com/projektrs
Opis działalności: Kompleksowe Remonty Mieszkań / Łazienek / Kuchni Słowa kluczowe: Ekipa Remontowa Warszawa mieszkania domy pełen zakres od A-Z Remonty, Przebudowy, Adaptacje, Kompleksowe prace remontowe, Glazurnik, Hydraulik, Gaz,

Ocena: 98% pozytywna 50x 1x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 47x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 49x
Ceny usług: 70% niskie 14x 27x 6x
Ilość opinii w serwisie: 52
Ilość odsłon profilu firmy: 16340
Data utworzenia profilu: 2013-03-18 16:57:22
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-13 21:43:04 

Opinie o Remonty - Ekipa Remontowa Warszawa Projekt RS

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkanie w przedwojennej kamienicy było w fatalnym stanie. W kuchni królowała jeszcze kuchnia węglowa. Do wymiany było faktycznie wszystko. Remont został przeprowadzony w wyznaczonym terminie a nawet wcześniej. Czysto i spokojnie. Panowie pracowali wspaniale właściwie bez nadzoru. Były małe poprawki ale zostały usunięte. Wszystko byłoby ok gdyby nie cena. Niestety wg mnie bardzo drogo. Coś za coś. Polecam dokładne określenie zakresu prac od samego początku. Wszystkie prac dodatkowe wysoko cenione. Ekipę polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2016-08-13 12:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z ekipy remontowej. Mieszkanie odebrałam w czerwcu a już końcem lipca zaczęłam przeprowadzkę. Pan Radek zaproponował kilka fajnych rozwiązań, co znacznie poprawiło funkcjonalność. Terminowość, dokładność, na bardzo wysokim poziomie , prace przeprowadzone kompleksowo w miłej atmosferze. Nie musiałam jeździć za materiałem, kolankiem, czy farbami, nawet płytki i armaturę dostarczyli Dziękuję chłopaki ŚWIETNA ROBOTA ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra M. dnia: 2016-07-26 10:25:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Neutralna zamiast negatywna bo nie zdecydowalem sie na uslugi. Mimo to pozwole sobie powiedziec ze za odnowienie 2 pokoi mieszkalnych + remont lazienki + zmiana sciany dzialowej uslyszec 50,000 zl to jest chyba zart.
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-15 22:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pełni zadowolona :) nie było żadnych problemów w ręcz przeciwnie, ekipa remontowa była zawsze punktualnia, bardzo dokładna i siłą musiałam ich odrywać by coś się napili czy zjedli. Remont domu wykonali przed ustalonym w umowie czasem, mimo że zakres pracy ciągle powiększałam. Dużym ułatwieniem tez był fakt że cały materiał budowlany był na ich głowie nie musiałam się martwić jego zakupem i transportem. Dziękuję za dobrze wykonaną pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata Grulewska dnia: 2016-06-13 13:10:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma z jaką przyszło mi pracować. Mam już swoje lata i nie jeden remont przeżyłem ale Ekipa Pana Radka zaskakiwała mnie każdego dnia. Od początku wszystko szło tak jak należy, podpisaliśmy umowę, szczegółowo wszystko omówiliśmy i w ustalonym czasie chłopaki pojawili się w moim domu. Aż miło było patrzeć jak praca paliła się im w rękach, nie było rzeczy niemożliwych, nie było marudzenia czy picia. Prace wykonali bardzo!!! starannie, moja żona jest zachwycona. Szczerze mówiąc to na myśl o remoncie spodziewałem się jak zawsze horroru trwającego kwartał, a Ta ekipa uwinęła się w 4 tyg w bardzo miłej atmosferze, dziękuję szczególnie Darkowi i Dawidowi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz Koralewski dnia: 2016-05-18 13:04:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa wykonała powierzone zadanie, przed czasem a co najważniejsze w umówionej cenie. W trakcie sześciu tyg. uwinęli się ze starym z lat 70-tych trzypokojowym mieszkaniem. Nie traktowali mnie szablonowo, zwrócili uwagę na kilka spraw poprawiających funkcjonalność, i sami zaproponowali rozwiązanie. Co najważniejsze materiały budowlane były po ich stronie więc miałem spokojną głowę. Cena warta jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Zbyszek Wolski dnia: 2015-12-09 15:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak powinna pracować każda firma. Remont mojego gniazdka 32m2 wykonali w 3 tygodnie. Pan Radek został mi polecony przez znajomego który chwalił jego dokładność i sumienność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Katarzyna Kondras dnia: 2015-11-19 10:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, wysoki poziom usług, kultura osobista jak i dotrzymywanie warunków umowy GODNE NAŚLADOWANIA. Polecam z czystym sumieniem moje m 53m2 od podstaw zrobili w 4 tyg
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni Gregorczyk dnia: 2015-11-10 12:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm. Wysoka jakość usług. 100% satysfakcji. Dla Pana Radosława nie ma rzeczy niemożliwych, a do tego jest bardzo precyzyjny i kreatywny. Usługa warta każdej wydanej złotówki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pati dnia: 2015-08-04 20:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość to ich znak rozpoznawczy, nie było mowy o fuszerce wszystko na tip top, chłopaki naprawdę znają się na budowlance i wykończeniach. Remont mojego trzy pokojowego mieszkania zajął im 4 Tyg Współpraca przebiegała wzorowo, zawsze na czas i zgodnie z projektem. Życzę wszystkim takiego przebiegu prac wykończeniowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek Rawski dnia: 2015-07-15 20:45:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca od początku na wysokim poziomie. Szczegółowy kosztorys prac pozwala na przygotowanie zaplecza finansowego. Podpisana umowa przed rozpoczęciem prac oraz kwitowanie otrzymywanych zaliczek daje poczucie poważnego podejścia do klienta jak również dużego doświadczenia. Remont przeprowadzony bez zastrzeżeń oraz zakończony wcześniej niż planowano. Pan Radek chętnie doradza, dzieli się swoimi spostrzeżeniami aby efekt remontu był jak najlepszy. Ekipa godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-11 20:13:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cena odpowiednia do jakości. Terminowo, dokładnie, wszelkie uwagi/reklamacje rozwiązywane szybko na korzyść klienta. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dzwiedziu dnia: 2015-06-01 09:13:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna polecenia, remont mojego mieszkania na Żoliborzu przeprowadzili wzorowo. Spotkałem dużo firm ale podejście Pana Radka do remontów jest naprawdę godne naśladowania. Bez kłopotu, bardzo dokładnie, wszystko na czas, fakt nie są najtańsi ale warci każdej wydanej złotówki Wystawiam dużego PLUSA +
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni Karens dnia: 2015-03-30 11:41:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowy remont całego mieszkania wykonany w uzgodnionym terminie i na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jan C. dnia: 2014-12-28 18:33:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W lipcu tego roku, ekipa p. Radka przeprowadzała prace wykończeniowe naszego nowego mieszkania w zakresie: wykończenie łazienki, zmiany w elektryce i hydraulice, zabudowy G-K ścianki i sufity, podłogi-gres-w kuchni i przedpokoju. Wszystkie prace zostały wykonane zgodnie z projektem wnętrza, z dużą dokładnością, precyzją i dbałością o detale. Drobne, problematyczne kwestie były z nami wcześniej konsultowane i omawiane, dzięki czemu udało się uniknąć przypadkowych rozwiązań. Szczególne podziękowania należą się p. Grzegorzowi za pełen profesjonalizm i zaangażowanie, dzięki którym prace wykończeniowe przebiegły niezwykle szybko, sprawnie i bezstresowo. Szczerze polecamy ekipę p. Radka - w taką jakość usług warto zainwestować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ania i Zbyszek dnia: 2014-11-11 19:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont łazienki to poważna sprawa ale remont z firmą Projektrs to przyjemność. N początku ustalamy szczegóły, dostaję kosztorys. P. Radek cierpliwie odpowiada na moje pytania, doradza w różnych sprawach, odpowiada na moje maile nawet w soboty. Sprawę finalizujemy podpisaniem umowy. Termin wykonania prac, koszty zostają ustalone i są niezmienne. Poza jednym - remont wykonano szybciej niż się spodziewałam, mimo iż praca w bloku z wielkiej płyty to trudna sprawa. Specjalne podziękowania dla pana Grzegorza, który nie tylko wyczarował mi wymarzoną łazienkę ale także doradzał i pomagał w wielu sprawach związanych z remontem (tu głęboki ukłon dla w/w). Remont z firmą p. Radka to profesjonalnie przeprowadzona akcja, zakończona sukcesem. Dziękuję, dziękuję i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta T. dnia: 2014-09-24 16:08:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Radek należy do tych fachowców,którzy z pełnym zaangażowaniem podchodzą do powierzonych prac,przy czym robią to niezwykle profesjonalnie.Jest osobą niezwykle spokojną,służącą dobrą radą."Wyczarował" nam piękną łazienkę.Nie było problemów z komunikacją.Wszystkie prace wykonał czasowo.Gorąco polecamy tego Pana i jego ekipę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia i Maciek dnia: 2014-09-13 16:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem wystawiam wielkiego + dla Pana Radka. Przeprowadził remont mojego mieszkania 85 m2 w czerwcu. Prace wykonał bardzo starannie, czysto dokładnie i w ustalonym terminie. Mimo ze po drodze napotykaliśmy różne niespodzianki nie było marudzenia typu 'nie da się', ' wezwie Pani innego fachowca. Remont zaczęli od łazienki, WC i kuchni, wszystko skute, wymieniona instalacja, i już po tygodniu zachwycałam się piękną glazurą. Remont z Panem Radkiem to przyjemność, nie musiałam martwić się o materiał czy pilnować pracowników, Dziękuję za wszystko !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie była potrzebne
Opinia dodana przez: Monika Darłowska dnia: 2014-09-12 16:06:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa pana Radka wykonała remont na 5. Ukończyli przed ustalonym terminem, a każda praca pt:'panie Radku, zapomniałam jeszcze o jednym wieszaczku' była zrobiona bez mrugnięcia okiem. Super! Dziękuję! i do następnego wieszaczka ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji.
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-09-12 14:51:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim przypadku konieczny był remont łazienki. Poprosiłam o pomoc Pana Radka, który zlecenie przyjął i remont wykonał. Prace przebiegały sprawnie, szybko i skończyły się jeszcze przed ustalonym w umowie terminem. Oprócz tego zawsze można było zadzwonić i poradzić się, gdy zaistniały wątpliwości. Po remoncie moja łazienka wygląda cudnie i bardzo jestem wdzięczna Panu Radkowi, że przyczynił się do takiej metamorfozy. Wielkie dzięki :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2014-09-01 21:08:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim imieniu napisała mejla moja mama. Dostała w miarę szybko odpowiedź, że ok, ekipa jest zainteresowana remontem. Dostałyśmy wstępną wycenę. Mama odpisała, że akceptuje i chciałab się spotkać. Od tego czasu cisza. Minęły chyba 3 tygodnie. Poszukałyśmy kogoś innego.
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2014-08-27 20:21:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. W czerwcu robiliśmy remont łazienki i ubikacji - były już strasznie zdewastowane Ursynów wielka płyta. Jako, że nie jestesmy nadziani kasą, to nasze pierwsze założenie było zrobić te pomieszczenia porządnie i od zera. Miałem gotowy projekt, został wybór ekipy a to było trudne zadanie. Mam kilku znajomych, którzy robią remonty, ale się nie zdecydowałem. Po znajomości wychodzi taniej, ale w perspektywie czasu często drożej. Do kontaktu z Projek RS i Radkiem zachęciły mnie pozytywne komentarze. Telefon i umówiliśmy się na spotkanie. Wstępne oględziny i okazało się, że wszystko da się zrobić. Ni z tego ni z owego Radek zadał pytanie: "A jak bardzo upieracie się z tym, aby w tym pomieszczeniu była toaleta a tutaj prysznic- macie mało miejsca a ja zrobił bym prysznic tu, gdzie jest teraz toaleta- aż się prosi" Rozwiązanie problemu zagospodarowania małej przestrzeni, z którym długo się borykałem, przyszło ot tak od Radka... Zrobiliśmy nowy projekt i nową wycenę, było trochę kulturalnej i rzeczowej negocjacji, po której ustaliliśmy wspólnie uczciwą cenę usługi. W umówionym terminie przybyli wykonawcy - Wojtek i Paweł. Obaj zamiast papierosa za uchem mieli ołówki, Rozpoczął się remont trwający 2,5 tyg. czyli o parę dni krócej niż szacowaliśmy. Jeśli miałbym wypunktować zalety ekipy, to: 1: Pomysłowość- panowie rozwiązali mi problem z miejscem 2: Punktualność- codziennie 9"00 dzwonek do drzwi 3: Nie pijący i nie palący 4: Kultura osobista 5: Konkretne ustalenia: Jako, że pełniłem rolę zaopatrzeniowca- dostawałem listę, na której nie było nic na wyrost a po wykonaniu pracy nie zostawał nadmiar materiałów 6: Zaradność: Budynek był z wielkiej płyty i płatał rozmaite psikusy, np: przy skuwaniu podłogi było zwarcie... przyczyna- kable w podłodze :D Takich problemów było bez liku i na wszystkie znalazło się rozwiązanie. 7: Nie marudzili, w stylu: tego się nie da zrobić, to będzie więcej kosztować itp: Chciałem mieć fazowane krawędzie na płytkach- słyszę od Wojtka: nie ma problemu, to dobry wybór (fazowanie krawędzi jest bardzo pracochłonne) 8: Czystość: codziennie po skończeniu pracy- posprzątane i pozamiatane 9: Co najważniejsze- ten 2 osobowy skład potrafił wszystko zrobić, więc nie musiałem korzystać dodatkowo z usług glazurnika, hydraulika, elektryka itp: 10: Dokładność: powiedenie "nikt z tego strzelał nie będzie" nie wchodiło tu w grę 11: Uczciwość: gdy musiałem podjąć decyzję co do jakiegoś rozwiązania- rada Wojtka była zawsze nakierowana na trwałość i funkcjonalność a nie łatwość wykonania Dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: 2 lata-
Opinia dodana przez: Paweł Gołuchowski dnia: 2014-08-09 15:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowo wykonana praca, bez bałaganu fachowo. Byłem dumny przy wizytacjach wspólnoty jak "Brygada remontowa Projekt RS" przedstawiała doskonały wizerunek "czystego i sprawnego" remontu. Pan Radek wykonał pełen zakres remontu, który obejmował likwidacje "Wczesnego Gomułki". Teraz mieszkanie stało się przyjazne użytkownikom. Pozdrawiam i dziękuję Patryk z rodziną
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2014-08-07 21:26:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Radka mogę określić jako solidnego, dokładnego i profesjonalnego fachowca który dużą wagę przykłada do końcowego zadowolenia klienta. I etap remontu obejmował odświeżenie korytarza i sypialni oraz kompleksową przebudowę łazienki. Wszelkie prace zostały wykonane szybko i sprawnie, a efekt końcowy łazienki po prostu zwala z nóg :). Podczas remontu można liczyć na doradztwo oraz pełne wsparcie p. Radka, który potrafi obiektywnie doradzić najlepsze rozwiązania. Usługi ekipy p. Radka nie należą do najtańszych, ale jakość wykonania oraz otwarte / sympatyczne podejście do klienta wynagradzają wszystko. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: kwestia do weryfikacji (jeśli jakieś reklamacje się pojawią)
Opinia dodana przez: Paweł Zelman dnia: 2014-06-11 18:45:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa remontowa na naprawdę wysokim poziomie, znajomość fachu jak i kultura osobista wyróżnia się znacznie z konkurencji. Remont mieszkania 67m2 na Bielanach przeprowadzili wzorowo. Mieszkanie w którym ostatni remont był 30 lat temu, teraz jest nie do poznania. Nowa łazienka,kuchnia, przebudowana instalacja: Gaz,C.O, woda, Prąd, proste i gładkie ściany i śliczne sufity z oświetleniem LED Całość zajęła im jedynie 6 tyg, nie było przy tym żadnych niespodzianek. Nad wszystkim czuwał Pan Radek, za co ślicznie dziękuję :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie były potrzebne
Opinia dodana przez: Monika Kozłowska dnia: 2014-04-23 12:52:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, sprawnie i dokładnie. Żadnych zastrzeżeń - zarówno co do wykonanej pracy - jak i Pana Radka, który doradził kilka sensownych rozwiązań. Śmiało polecam Projekt RS!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2014-04-01 09:27:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejny już raz skorzystaliśmy z usług Projekt RS. Pan Radek jak zwykle chętnie podjął się wykonania zleconych prac. Także i tym razem usługi były poprzedzone konsultacją w czasie której skorzystaliśmy z cennych uwag i porad w celu wybrania optymalnego rozwiązania. Usługi zostały wykonane szybko i rzetelnie czyniąc je godnymi polecenia z czystym sumieniem. Krótko mówiąc: jeśli usługi remontowe na Tarchominie (i nie tylko) to zdecydowanie firma Projekt RS. Miło mi również stwierdzić, że gdy mam do zrobienia szybką, krótką usługe "na cito" to Pan Radek również jest niezawodny. Kolejne domowe prace wymagające fachowej ręki i gwarantujące szybkie i profesjonalne wykonanie również będziemy realizować z firmą Projekt RS.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2014-03-26 18:23:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Radek jest bardzo rzetelną i profesjonalną osobą. Zarówno jakość jak i termin wykonania prac były zgodne z zawartą wcześniej umową. Ponadto, Pan Radek jest osobą bardzo łatwą w kontakcie, która wychodzi naprzeciw oczekiwaniom klienta. Z całą pewnością jest to osoba godna polecenia. Jeśli będziemy planowali kolejny remont z pewnością będziemy kontaktowali się z Panem Radkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Ola i Grzegorz Warszawa dnia: 2014-03-24 19:36:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Radosław wykonuje powierzone prace z dbałością o szczegół, ma poczucie estetyki i potrafi doradzić, jak można wykonać remont, aby klient był zadowolony a efekt końcowy zgodny z oczekiwaniami. Firma godna polecenia, zasługująca na uznanie nie tylko ze względu na jakość wykończenia, ale również za ład w trakcie wykonywania pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Anna z Warszawy dnia: 2014-03-10 14:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna, rzetelna, w pełni profesjonalna. Remont wykonany szybko i sprawnie, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Można liczyć na fachową pomoc i doradztwo Pana Radka. Podkreślenia wymaga fakt, że realizacja zadania miała w dużej mierze charakter "zdalnie sterowanej" - zlecający w Szczecinie a wykonawca w Warszawie. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz - Szczecin dnia: 2014-03-02 22:22:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane w terminie, zostały zrealizowane zgodnie z projektem,komunikacja bez zastrzeżeń. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nick dnia: 2014-02-16 22:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Radek wykonał generalny remont bardzo zniszczonego mieszkania i nadał mu wygląd godny XXI wieku. Przy tak starym budownictwie nie obyło się bez niespodzianek , toteż koszty remontu niestety przekroczyły te zakładane. Jednak współpraca z miłym i rzetelnym fachowcem jest bezcenna. Dziękuję za wszystko !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hanna z Bielan dnia: 2014-01-12 13:24:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drobny remont mieszkania został przeprowadzony bardzo szybko i sprawnie. Udało się go zorganizować w ciągu tygodnia, a zakończony został przed czasem. Szczególnie na plus jest to, że Pan Radek potrafi zadbać o detale i nie trzeba dokładnie opisywać szczegółów np. wykończenia listew czy malowania. Dodatkowo z własnej inicjatywy przeczyścił sitka kranów i pomalował niepasujące rurki od kaloryferów.Z efektów jestem bardzo zadowolona.Ceny jak na Warszawę przeciętne, ale warto zainwestować w profesjonalną i wszechstronną ekipę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Joanna Gorol dnia: 2013-11-26 22:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont przeprowadzony WZOROWO, tak powinna działać każda firma. Pan Radek naprawdę zna się na swojej robocie, umie doradzić i nie stwarza problemów. Całość prac w mieszkaniu 55m2 zajęła mu trzy tygodnie. Wszystko na bardzo wysokim poziomie, jakość wykonania na wysokim poziomie, dbanie o czystość i kulturę pracy wzorowa. Polecam bo każdemu życzę tak gładko przejść przez remont.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie była potrzebna mimo upływu ładnych kilku miesiecy
Opinia dodana przez: Michał Ziełkowski dnia: 2013-10-31 10:43:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont 4-pokojowego mieszkania z rynku wtórnego przebiegł zgodnie z planem, bez opóźnień i komplikacji. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy i z efektu. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata i Stanisław dnia: 2013-10-24 23:01:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remontował u mnie mieszkanie 75m2 , od stanu deweloperskiego. Na początku zrobił szczegółowy kosztorys, który nie wiele się zmienił, ale tylko dlatego że doszły prace dodatkowe. Wszystkie prace wykończeniowe wykonał bardzo starannie, Pan Radek ma poczucie estetyki i zmysł kreatywny w rozwiązywaniu bieżących trudności. Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego jak i całego przebiegu prac. Ceny jak za ten poziom wykonania NISKIE, Terminowość dotrzymana w 100% Z czystym sumieniem polecam, :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie była potrzebna
Opinia dodana przez: Daniel Kałużny dnia: 2013-10-21 20:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli komuś zależy na szybkim i profesjonalnym przeprowadzeniu remontu, to mogę polecić Pana Radka z czystym sumieniem. Uczciwie muszę jednak uprzedzić, że ta jakość ma swoją cenę, ale lepsze to na pewno niż ryzykowanie nieudanym remontem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2013-09-29 20:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem Pana Radka jako solidnego, dokładnego i bardzo profesjonalnego fachowca w branży usług remontowych. Do prac remontowych w mieszkaniu podszedł bardzo kreatywnie nie ograniczając się jedynie do zleconego Mu malowania, tapetowania, prac hydraulicznych i elektrycznych lecz wykonał solidnie i fachowo kilka napraw i poprawek, które można było zrobić przy okazji. Każdy, kto przymierza się do remontu powinien bez wahania wybrać Jego firmę i śmiało powierzyć mu na czas remintu klucze do mieszkania. Jest to jedna z nielicznych firm do których się wraca i które śmiało można każdemu polecić. Ceny są warte jakości i terminowości usług i tak bardzo cennego każdemu świętego spokoju że wszystko przebiegnie bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji bo były niepotrzebne
Opinia dodana przez: Tadeusz Drzazgowski dnia: 2013-09-29 16:40:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Zna się na remontach, jak mało kto. Umiejętnie doradza, rzetelnie pracuje. Remont skończył przed planowanym terminem, zostawiając po sobie porządek. Uczciwa firma, będę dalej korzystać z usług. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-09-23 09:55:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec! Pan Radek pracuje „jak mrówka”. Jest słowny, solidny, rzetelny, mega dokładny. Jestem bardzo zadowolona! :) Polecam z czystym sumieniem! Magda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-09-04 09:42:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoki poziom usług, prace wykonane szybko i bez żadnych problemów. Malowanie całego mieszkania 55m2 i zrobienie kilku innych drobiazgów zajęło im tylko 3 dni. Dobra robota chłopaki, by tak dalej :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Tatarska dnia: 2013-08-27 11:30:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% zadowolenia z usług tej firmy. Remontowali moje dwu-pokojowe mieszkanie na Białołęce od stanu developerskiego. Wszystkie prace wykonane starannie i bardzo dokładnie, jestem osobą czepialską a nie miałem do czego sie przyczepić. Ekipa Pana Radka bardzo miła, zna sie na fachu a co najważniejsze dotrzymali terminu i ceny. Polecam bo naprawdę miło mnie zaskoczyli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Kaczyński dnia: 2013-08-22 13:43:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę godna polecenia firma remontowa, Pracowali u mnie dwa tygodnie, w tym czasie udało im sie od stanu deweloperskiego doprowadzić mieszkanie pod klucz. Jestem bardzo zadowolona, mozna im zaufać, wszystko dokładnie, starannie, czysto i ze zmysłem funkcjonalności. Pan Radek szef ekipy miły, konkretny, zna sie na tym co robi i nie kręci z rozliczeniem a to duży + w tej branży Dla mnie remont, kojarzy się teraz z przyjemnością :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-07-31 21:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont mieszkania został zrobiony bardzo solidnie, w terminie i ustalonym budżecie. Pan Radek należy do grupy profesjonalistów, którym ze spokojem można powierzyć remont lub przebudowę. Przywiązuje wagę do detali, ma zmysł estetyczny i inicjatywę w rozwiązywaniu problemów. Polecam jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-07-20 23:25:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont zrobiony w dwa dni! Po telefonie tego samego dnia miałam gotową uczciwą wycenę. Remont zrobiony w dwa dni, czysto, fachowo i w przystępnej cenie. Naprawdę można się dogadać, a także poprosić o takie drobiazgi jak powieszenie obrazka czy lampy. Na pewno skorzystam z usług Pana Radka ponownie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-07-13 11:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Radka poznałem przy usuwaniu awarii kanalizacji, w moim mieszkaniu. Rzeczywiście serwis 24h,bo pojawił się już po 2 godzinach i uratował moje mieszkanie przed powodzią. Bardzo miły i fachowy, naprawdę wart polecenia dalej Takich fachowców naprawdę ciężko znaleźć, to najlepsza firma remontowa w Warszawie :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj Brzozowki dnia: 2013-07-03 15:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa na wysokim poziomie, remont mieszkania przeprowadzony szybko i bez żadnych problemów. Fachowe doradztwo w sprawach wykończenia mieszkania, doborów materiałów jak i aranżacji. W/g mnie najlepsza ekipa budowlana jaką do tej pory spotkałem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Śladowski dnia: 2013-06-24 16:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fira bardzo solidna, wszystko szybko i porządnie wykonane. Remont mieszkania zrobili w dwa tygodnie, dbali o jakość i czystość. Polecam bo jestem bardzo zadowolona :D Miły kontakt 100% POZYTYW,tak powinni wszyscy pracować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa Nowacka dnia: 2013-06-14 11:04:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, rzetelność i wysoka efektywność pracy. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-05-24 21:32:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, malowanie wykonane dokładnie i sprawnie, czysto po skończonej pracy.Profesjonalista z wysoką kulturą osobistą, praca wykonana terminowo i bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Halina K. dnia: 2013-05-21 19:47:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam się na remontach itp. niestety przyszło mi ogarnąć remont salonu, ściąganie tapet malowanie... Pan był uwinął się szybko w dobrej cenie. Zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie jakość wykonanej pracy polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: demi44 dnia: 2013-05-15 14:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma, nie miałam żadnych problemów, wszystko na czas. Cechą dominującą jest dokładność Duży Plus dla Pana Radka zna się na swojej robocie.
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-05-09 20:36:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją