Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Roman Sobolewski

Zawód: Ortopeda 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław Grabiszyńska 37/39
Telefon: 71 341 27 07
Adres e-mail: rej-medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 59x

Jakość usług: 100% wysoka 56x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 36x
Ceny usług: 100% niskie 20x 15x
Ilość opinii w serwisie: 59
Ilość odsłon profilu firmy: 1831
Data utworzenia profilu: 2014-02-13 18:21:49
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-13 18:21:49 

Opinie o Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Roman Sobolewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny a przede wszystkim ludzki człowiek.Zlecił konkretne badania, udzielił rzeczowych odpowiedzi a przede wszystkim dał nadzieję na wyzdrowienie i sprawne poruszanie się. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-14 18:01:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję bardzo za udaną wizytę. Pan Roman Sobolewski to pełen profesjonalizm, Sprawnie bada... polecam, zdecydowana diagnoza z informacją o dalszym leczeniu
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-18 13:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i rzetelność w kontakcie z pacjentem.Konkretne leczenie oraz zalecenia...dokładny i skrupulatny. Polecam lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2018-12-31 18:53:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Troskliwy i profesjonalny lekarz. Słucha, co się do niego mówi, nie zbagatelizował problemu z jakim przyszłam...........finalnie zlecił rehabilitację i a wcześniej mam wybrać leki. Polecam wszystkim osobom, które mają problem ortopedyczny.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-31 17:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz kompetentny , rzeczowy i bardzo kontaktowy. Do tego życzliwy i bardzo sympatyczny człowiek. Gorąco polecam leczenie u Pana Romana Sobolewskiego. Kolejki długie ale naprawdę było warto !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2018-06-18 17:18:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz. Profesjonalista. dr Sobolewski znalazł rozwiązanie moich dolegliwości. Pomógł mi bardzo. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2018-05-21 18:03:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam Pana Doktora. Pan Doktor ma ogromną wiedzę i niesamowite podejście do pacjenta. Bada dokładnie !!!.Ma wiedzę na temat różnych metod leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-04-30 12:49:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam tego lekarza. Mam bardzo dobre wrażenia po wizycie.Badanie bioderek dziecka wykonanie bardzo starannie, szczerze polecam! A i ja skonsultowałam mój problem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: milka dnia: 2018-04-14 17:54:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam 1 raz, mój problem omówil konkretnie i dokladnie. Udzielił dalszych wskazówek . W razie ponownych problemow na pewno wrócę do doktora .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: a dnia: 2018-03-18 17:14:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na wizycie u Pana Sobolewskiego i serdecznie go polecam.Świetny ortopeda , świetny kontakt z pacjentem a co ważne trafiona diagnoza. Godny polecenia sympatyczny i kompetentny profesjonalista. Dostałem leki oraz skierowanie na rehabilitację. Okazało się, że istnieją sposoby, aby pozbyć się bólu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kordek dnia: 2018-03-11 16:41:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doktor rzeczowy konkretny wszystko wyjasnił odpowiedzial na wszystkie pytania rozwiał wszelkie moje wątpliwości bardzo polecam - pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: O dnia: 2018-02-23 20:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta u dr Sobolewskiego była bardzo rzeczowa. Wywiad przeprowadzony został perfekcyjnie. Mój problem dotyczył głównie kręgosłupa ledżwiowego ale również odcinka szyjnego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2018-02-18 14:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W obecnych czasach trudno spotkać takiego dobrego lekarza. Powiem krótko - profesjonalizm profesjonalizm profesjonalizm !!!! Dziękujemy za możliwość skorzystania z konsultacji i serdecznie pozdrawiamy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ŚW dnia: 2018-02-01 20:14:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To pierwszy lekarz, po wizycie którego jestem w pełni zadowolona! Chciałabym, aby było więcej takich lekarzy ortopedów. Nareszcie wiem co mi dolega. Dziękuję Panie Doktorze! Pozdrawiamy razem zmężem !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: cm dnia: 2018-01-30 18:52:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się ze do niego trafiłem i w pełni potwierdzam wszystkie pozytywne opinie. Pan doktor jest szczegółowy, dokładny i cierpliwy, do tego jest osoba z duża empatia. Dziękuję!!!!!!!!!!!1
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek55 dnia: 2018-01-13 16:55:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor bardzo konkretny i sympatyczny. Jestem już po zabiegu, wszystko sprawnie i szybko, jestem bardzo zadowolona (zespół cieśni nadgarstka)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-12-27 20:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pacjęta,Szybka i prawidłowa diagnoza.Lekarz którego można polecać innym pacjętom .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: CC dnia: 2017-11-24 12:38:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam kiedyś z dzieckiem teraz poszłam ze sobą, pełen profesjonalizm wcześniej i teraz, trafna diagnoza a ból ustępuje. Bardzo dziękuję panie doktorze i polecam wizytę u doktora Sobolewskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W. dnia: 2017-10-28 17:48:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięć gwiazdek to za mało. Bardzo dobry ortopeda. Odpowiada na nurtujące pytania, tłumaczy szczegóły schorzenia oraz dokładnie wyjaśnia zalecenia. Śmiało mogę polecić wizytę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: asia-1 dnia: 2017-09-29 12:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam Pana Doktora bardzo dobrze, jest to człowiek miły, cierpliwy, o dużej wiedzy. Chciałbym aby każdy lekarz taki był.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Witek dnia: 2017-08-06 16:05:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz komunikatywny, rzeczowy. Odpowiada na wszelkie pytania, tłumaczy spokojnie wszystkie wątpliwości
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2017-07-06 17:07:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty, przesympatyczny lekarz. Bardzo kompetentny, wszystko dokladnie wyjasnia, widac ze interesuje się pacjentem. Na pewno będę polecać tego ortopedę znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: cierpiąca dnia: 2017-06-11 14:25:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor to bardzo sympatyczna osoba. Ponadto jest profesjonalny, uważnie słucha pacjenta i dokładnie wszystko wyjaśnia. To była moja pierwsza wizyta !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BL dnia: 2017-05-28 11:59:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uprzejmy, spokojny i doświadczony lekarz. Przyjmuje bez pośpiechu, poświęcając odpowiednią ilość czasu. Wszystko na spokojnie wytłumaczy, i jeszcze znajdzie chwilę czasu na rozmowę.
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-17 16:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Informacje uzyskane od lekarza były konkretne i wyczerpujące.Pan doktor rozwiał wszystkie moje wątpliwości.Podczas wizyty nie odczuwa się żadnego dyskomfortu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2016-10-21 14:10:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm i miłe podejście do pacjenta !Chętnie do doktora Sobolewskiego chodzę i polecam wszystkim .Jestem bardzo zadowolona gdyz dzięki panu doktorowi mam zdrowe kolana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Z.F. dnia: 2016-03-12 14:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec z górnej półki, nie ma wielu takich we Wrocławiu. Polecam każdemu, również dla dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornel dnia: 2015-08-11 19:02:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: lekarz jest super. czuje się wiedzę ,rzetelność,jest gwarancja solidności. Przez lata leczyłem się gdzie indziej,żałuję że nie trafiłem do dr Sobolewskiego wczesniej!!! zaoszczędziłbym kasę i zdrowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek K/ dnia: 2015-06-21 11:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan dr Sobolewski wszystko mi wytłumaczył, doradził najlepsze rozwiązanie. Generalnie jestem bardzo zadowolony, jakość obsługi pacjenta na naprawdę najwyższym poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2015-05-07 18:34:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z leczenia Pana Doktora - to bardzo serdeczny i życzliwy człowiek w dodatku najlepszy specjalista jakiego poznałam, bardzo mi pomógł i z tego co wiem to nie tylko mi :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-10 17:18:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor jest stuprocentowym profesjonalistą w swojej dziedzinie, jego doświadczenie przekłada się na szybkie i trafne diagnozy, co okazuje się bezcenne w leczeniu. Dziękuję i polecam zawsze i wszędzie !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosc dnia: 2015-03-12 19:07:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczne metody i w rezultacie dobre efekty leczenia. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w pracy zawodowej
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sławomir dnia: 2015-02-24 14:47:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję i polecam wszystkim. Bardzo dobry chirurg ortopeda.
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2015-02-22 15:27:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CZŁOWIEK O WYSOKIEJ KULTURZE OSOBISTEJ I WSPANIAŁY SPECJALISTA,MAŁO JUŻ TAKICH LEKARZY.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-17 18:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się że mam to szczęście leczyć się u pana Sobolewskiego. Jest doskonałym ortopedą. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2015-01-25 13:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest najlepszym specjalistą w dziedzinie ortopedii.polecam - Jacek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-04 13:06:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo ciesze sie ze trafiłam do doktora Sobolewskiego, groziła mi operacja ,obeszlo sie bez dzięki doktorowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-21 17:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doktor Sobolewski ma fachowe podejscie i znam wielu pacjentów zadowolonych z leczenia co jest dla mnie ważnym wyznacznikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-11 10:47:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jest bardzo fajny lekarz. Ja osobiście chodzę do niego do Medixu. Ma dużo pacjentów a mimo to zawsze ma cierpliwośc, jest miły i kulturalny. I nie wypuści człowieka z gabinetu jezeli nie będzie pewny swojej diagnozy. Także polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2014-12-04 18:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kochani polecam Pana Doktora Sobolewskiego. Jest wspaniałym ortopedą. Leczył mnie a teraz mojego syna po kontuzji. Zna się na rzeczy , polecam serdecznie :-)pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: teresa dnia: 2014-11-18 18:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki niemu chodzę, ba śmigam....Operował mnie kiedy już prawie nie chodziłem. Dzisiaj,minęło już kilka lata a ja czuję się sprawny pod każdym względem,a już się widziałem na wózku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-02 20:19:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miłe usposobienie, profesjonalista, zapewnia najlepszą opiekę i pomoc, dodaje sił i otuchy do walki z problemami. Serdecznie polecam i dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T. dnia: 2014-10-24 14:52:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też mam bardzo pozytywne zdanie o Panu doktorze Sobolewskim. Bardzo konkretny specjalista - trzeba odstać niekiedy swoje - ale na prawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-16 17:40:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ortopeda z dużym doświadczeniem, bardzo dobre podejście do dzieci, szybkie efekty leczenia. Polecam - niedrogo i szybki efekt:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-05 18:45:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO DOBRY LEKARZ. DOKŁADNIE TŁUMACZY JAK BĘDZIE PRZEBIEGAĆ BADANIE I ZABIEG.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aa dnia: 2014-09-18 19:25:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg mnie to najlepszy ortopeda we Wrocławiu. Leczyłem się u niego jakiś czas temu. Rozwiał wszelkie moje wątpliwości, zawsze poświęcał mi tyle czasu ile potrzebowałem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-09-13 16:36:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako jedyny przejął się moimi dolegliwościami z kolanem i podjął się leczenia, dzięki niemu mogę chodzić. Lekarz z powołania !!! pozdrawiam Pana Doktora
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2014-09-02 19:17:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały człowiek. Bardzo opanowany, wie jak rozmawiać z pacjentami i do nich dotrzeć. Dobrze bada, zleca badania i świetnie leczy. Polecam z całego serca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-20 19:14:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednimi opiniami na temat Pana Doktora, to wspaniały człowiek i fachowiec. Życzyłabym sobie oraz wszystkim pacjentom, aby każdy lekarz był taki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-08-14 15:54:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz! Odnowiła mi się stara kontuzja kolana, i wystarczyło parę wizyt u niego. Dziś nie ma po niej śladu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-07-13 10:09:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam doktora jest miły konkretny i uprzejmy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2014-07-01 20:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana doktora Romana. Jest świetnym ortopedą, zna się na tym co robi. Do tego miły z niego człowiek i traktuje pacjenta z dużym szacunkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: korinka dnia: 2014-06-18 20:03:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w ubiegłym roku u tego doktora i potwierdzam większość opinii, świetny lekarz, kulturalny i miły. Specjalista na wysokim poziomie. Niezwykle dokładny diagnosta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-02 18:58:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z najlepszych lekarzy, jakich miałem okazję spotkać, miły i kompetentny. Wykonuje swoją pracę najlepiej, jak potrafi. Chciałam tylko dodać, że po operacji nie ma już ani śladu! D Z I Ę K U J Ę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ~~Kama dnia: 2014-05-24 19:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wrażliwy i miły człowiek - lekarz, świetny specjalista. duża fachowa wiedza olbrzymie doświadczenie. wielu ludzi chodzi dzięki niemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz^ dnia: 2014-05-20 19:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Sobolewski jest wrażliwy na problemy pacjenta - bardzo polecam. Wysłucha i doradzi. Lubię lekarzy , którzy rozmawiają z pacjentem a nie sprowadzają praktyki lekarskiej tylko do wypisania recepty i pozbycia się pacjenta. Na pewno będę w razie potrzeby pacjentką Pana Romana Sobolewskiego. Jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-05-05 19:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowicie ciepły człowiek i wspaniały lekarz. Miło go wspominam bo po wypadku mogłam liczyć na jego pomoc za co jestem mu dozgonnie wdzięczna!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-04-09 08:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, kompetencja, zrozumienie pacjenta, cierpliwość, ogromna wiedza, oddanie pracy, rzetelność, precyzja-to tylko kilka z cech, które przytaczam. Uśmiechnięty, miły, odpowie na każde pytanie. Po prostu polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-03-11 13:42:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor jest naprawdę dobrym specjalistom, zna się bardzo dobrze na tym co robi. Postawione przez niego diagnozy są trafne. Specjalista z pierwszej półki jezeli chodzi o diagnoze, a przede wszystkim o kwalifikacje podczas zabiegów operacyjnych. Przyjmuje w Medixie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-02-13 18:23:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją