Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Tomasz Góral

Zawód: Ortopeda 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław Grabiszyńska 37/39
Telefon: 71 341 27 07
Adres e-mail: rej-medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 65x

Jakość usług: 100% wysoka 62x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 43x
Ceny usług: 100% niskie 24x 15x
Ilość opinii w serwisie: 65
Ilość odsłon profilu firmy: 3087
Data utworzenia profilu: 2014-02-13 18:16:12
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-13 18:16:12 

Opinie o Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX Tomasz Góral

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta wzorowa. Bardzo szybka diagnoza poparta badaniami i usg , fachowo w bardzo jasny sposób lekarz wytłumaczył jak będzie wyglądało dalsze leczenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-22 15:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana Tomasza Górala profesjonalne podejście do pacjenta. Obawy okazały się zupełnie bezpodstawne a Pan Doktor to prawdziwy profesjonalista. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2018-12-21 20:20:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pacjenta. Pan doktor, zbadał mnie i dokładnie wyjaśnił przyczynę bólu.Wizyta przebiegła bez pośpiechu, profesjonalnie. Dziękuję za konsultację, bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Cytruss dnia: 2018-09-22 17:26:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny i empatyczny lekarz, wszystko mi wyjaśnił ...zlecił leczenie a następnie rehabilitację.....jestem bardzo zadowolony. Lekarz godny polecenia !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mikołaj dnia: 2018-07-14 15:46:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor Tomasz Góral jest kompetentny, rzetelny i ma ogromną wiedzę. Dzięki niemu kolano mam jak nowe !!!. W pelni zaufałam panu doktorowi i dobrze na tym wyszłam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mila dnia: 2018-06-24 11:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i zdecydowana diagnoza, szybkie wyznaczenie terminu zabiegu . Spodziewam się szybkiej poprawy i zniwelowania bólu :))
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ww dnia: 2018-05-19 14:10:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękujemy Panie Doktorze za miła i fachową pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: wiola ala dnia: 2018-04-03 14:44:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały lekarz - jest to jedyny jak dotąd lekarz przy którym moje dziecko nie placze.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ja dnia: 2018-03-30 16:54:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To moja pierwsza wizyta u Pana Doktora. Trochę długo czekałam ale było warto, lekarz poświęca tyle czasu ile potrzeba dla każdego pacjenta , jest bardzo dokłądny i skrupulatny, Wedlug mnie jest bardzo dobrym lekarzem i jestem zadowolona z tej wizyty. Na pewno będę do niego chodzić.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-03-04 13:30:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz w stosunku do dziecka jest bardzo sympatyczny wszystko wytłumaczył w czym jest problem polecam go jeśli chodzi o ortopedów dla naszych dzieci
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Hkorneli dnia: 2018-02-24 15:15:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor to profesjonalista chociaz czekałam trochę na wizytę. dostalam wyczerpujaca informacje o tym co mnie czeka, Dziekuje Panie Doktorze za wyczerpująca diagnozę, pozdrawiam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: aleksandra dnia: 2018-02-18 14:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz bardzo dokladnie tlumaczy.Umie postawić prawidlowa diagnoze.Bardzo mily i poswieca duzo czasu. Bardzo kulturalny; godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Uni dnia: 2018-02-01 19:42:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz bardzo kompetentny, cierpliwy, odpowiedział na wszystkie nurtujące pytania i objawy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2018-01-13 16:53:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, kultura osobista. Pan Doktor wyjaśnił bardzo jasno i wyczerpująco przyczynę mojej dolegliwości.Polecam z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tina dnia: 2017-12-16 17:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły z profesjonalnym podejściem do pacjenta, moja córka bardzo dobrze zniosła wizytę. Pan Tomasz Góral wyjaśniał co po kolei się będzie działo co robi o co będzie sprawdzał, bardzo dobrze zaopiekował się dzieckiem. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2017-11-24 11:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta z synkiem przebiegła szybko i sprawnie mimo roztargnienia dziecka . Pan doktor miły i wyrozumiały wobec pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Miki dnia: 2017-10-28 17:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry to mało. Dzięki temu lekarzowi mogę dzisiaj chodzic. Ten ortopeda jest bardzo profesjonalny, ukierunkowany na dobro pacjenta z olbrzymią empatią i ogromnym wsparciem psychicznym. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-24 18:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przemiły i kulturalny człowiek. oby jak najwięcej takich lekarzy. dziękuje Panie Doktorze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sportowiec dnia: 2017-09-24 10:12:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor Tomasz Góral w Medixie podszedł do mojego problemu bardzo profesjonalnie, obejrzał wszystkie prześwietlenia, potem dokładnie mnie zbadał. Bardzo szybko postawił diagnozę i dał mi skierowanie na rehabilitację. Oceniam Pana Doktora bardzo dobrze. !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2017-08-06 15:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrafi słuchać, doradzić, a przy tym życzliwy i sympatyczny. Bardzo indywidualnie i konkretnie zajął się moim przypadkiem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: miodzio dnia: 2017-07-06 17:00:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity specjalista. Przed wizytą byłam u kilku innych, którzy nie potrafili zdiagnozować dolegliwości . Dopiero Pan dr Tomasz był w stanie określić źródło bólu i zaproponować skuteczną terapię. Gorąco polecam tego specjalistę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: olka dnia: 2017-06-04 13:38:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor to fantastyczna osoba :) Bardzo miły, sympatyczny, uśmiechnięty i spokojny. Do rozmowy oraz badań podchodzi bardzo profesjonalnie. Poświęca dużo uwagi pacjentowi i sprawia, że wizyta przebiega bez stresu i komfortowo. Oby jak najwięcej takich specjalistów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-28 12:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana doktora, jest fachowy i dba wszechstronnie o pacjentów. Dodatkowo jest osobą sympatyczną.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ja dnia: 2017-04-08 12:43:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista, uprzejmy, profesionalny, delikatny, miła atmosfera, dobrze wyposażony gabinet Medixu we Wrocławiu. Bardzo polecam????
Opinia dodana przez: ANNA dnia: 2017-03-18 16:28:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy, uprzejmy, nie idzie na łatwiznę, podchodzi do problemu szczegółowo i stara się go rozwiązać w sposób najmniej inwazyjny.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2017-02-05 11:06:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktorowi Góralowi zawdzięczam wiele dobrego samopoczucia i szybkiego powrotu do zdrowia. Polecam go i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-10-02 13:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwszej wizycie u pana doktora moje dziecko nie bało się następnej. Pan doktor nie słodzi jak inni, po prostu jest wiarygodny. Jestem mu wdzięczna za rady i pomoc.Mariola
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-16 14:04:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny ortopeda, nowoczesny gabinet w Medix-ie na Hirszfelda, miła atmosfera. Najważniejsze to jakość leczenia i dobre chęci. Naprawdę polecam tego specjalistę.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-08 14:11:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dopisuję się do grona zadowolonych pacjentów.Rekomenduję Pana Tomasza górala. Doświadczony fachowiec, z ogromną wiedzą w zawodzie. Bez presji, bez stresu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-14 19:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko idzie zgodnie z planem, efekty takie jak oczekiwałam. Polecam wszystkim niezdecydowanym , to naprawdę fantastyczny ortopeda, który dobrze dba o pacjenta:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: u.m dnia: 2015-05-07 18:29:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokonałem bardzo trafnego wyboru jeżeli chodzi o ortopedę – polecam doktora Górala przy poważniejszych problemach z kolanami. Rentgen na miejscu, nigdzie nie trzeba latać, wszystko robione w obrębie jednej przychodni Medix. Polecam szczerze !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-04-24 18:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam doktora Tomasz Górala !! Z bardziej złożonymi rzeczami polecam udać się do tego profesjonalisty w swojej dziedzinie. Tym bardziej jeśli ceny sa konkurencyjne z innymi przychodniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: S.Pluta dnia: 2015-04-17 16:50:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Góral jest dobry i ma efekty. Warto mu zaufać wg mnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: J. dnia: 2015-04-15 21:48:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną świadomością mogę polecić dr Górala. Niestety całkiem niespodziewanie musiałam zmierzyć się z różnymi lekarzami i systemem, który czasem odbiera nadzieję. Panie doktorze, słowo dziękuję nawet w małej części nie oddaje tego, ile Pan dla mnie zrobił, a ja będę o Panu pamiętać już zawsze… Pozdrawiam Monika
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-12 19:19:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, ponieważ pan Góral jest bardzo dobrym ortopedą. Wyszłam z wizyty zadowolona. Doktor szczegółowo omawia problemy i podchodzi z sercem do swojej pracy
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2015-02-24 14:43:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: B. Dobry Pan Doktor. Przede wszystkim to bardzo duza wiedza, wspaniałe podejscie do pacjentów, bardzo miły. Co tu dużo mówić, zasługuje na 5+ !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-02-20 18:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oby więcej takich lekarzy ortopedów w Polsce!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Q dnia: 2015-02-18 18:20:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uważam że doktor Góral jest bardzo dobrym fachowcem, polecam doktora serdecznie i bardzo dziękuję za serce i pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2015-01-24 12:07:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JA TYLKO MOGE POLECIĆ DOKTOR GÓRALA, URATOWAŁ MI ŻYCIE, PO JEGO DIAGNOZIE SZYBKO PRZESZŁAM OPERACJĘ I TERAZ JEST SUPER...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KAMA dnia: 2015-01-04 12:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan dr podejmuje właściwe decyzje i szybko działa. Polecam GO !!! :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-09 18:05:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z sercem. W tej chwili już nie mam potrzeby szukania kogoś innego bo doktor Góral w 100% spełnia moje oczekiwania. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-04 13:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz. Kontaktowy. Posiada dużą wiedzę i dokładnie informuje pacjenta o jego szansach na wyleczenie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Igor dnia: 2014-11-29 13:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły pan doktor, leczenie odnosi skutki, ładny wystrój gabinetu i ogólnie odnosze pozytywne wrażenie. Profesjonalne podejście do pacjenta. Ja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JaCe dnia: 2014-11-21 19:43:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny zaufania lekarz z powołaniem !! Posiada fachowa wiedze oraz życzliwe podejście do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-17 18:31:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam jakiś czas temu wykonywaną artroskopię kolana. Dzisiaj nie ma już po nim sladu.Pamiętam bardzo spokojną atmosferę podczas zabiegu i świetną opiekę doktora po zabiegu !!! Polecam !!:))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-02 20:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały ortopeda, chirurg z bardzo wysokimi kompetencjami - szczerze polecam warto się u niego leczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-22 17:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz sympatyczny-zaprasza do gabinetu, wysłuchał ze zrozumieniem mojego problemu. W rejestracji pracują miłe i uśmiechnięte panie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-14 19:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim usługi Pana doktora. Kilka razy byłam na wizycie , ponieważ miałam problemy z kolanem. Po serii ćwiczeń jestem bardzo zadowolona. Pan dr jest wspaniałym człowiekiem. Polecam bo naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-05 18:22:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Góral operował kolano mojej córce. Jest znakomitym specjalistą - bardzo komunikatywny i miły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Brożka dnia: 2014-09-20 18:18:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z pełnym profesjonalizmem podchodzi do każdego pacjenta. Cierpliwie wszystko tłumaczy, zleca od razu potrzebne badania, nie bagatelizuje objawów i co najważniejsze - leczy, polecam - M. Kowalczyk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MK dnia: 2014-09-12 18:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny lekarz ortopeda, a do tego przystojny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.M. dnia: 2014-08-31 16:33:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Pan doktor jest niesamowicie konkretny ,wszystko wytłumaczył,leki przepisał w bardzo przystępnej cenie. Po 3 dniach czułam już poprawę. Czasami warto jest poczekać na wizytę dłużej a za to zyskać poprawę zdrowia. Szkoda że jest tak mało lekarzy kochających swoją pracę i pacjentów .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-24 15:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uprzejmy i przyjazny w stosunku do pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-08-01 08:10:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ulubiony lekarz moich dzieci. Pan doktor zawsze jest uśmiechnięty i co najważniejsze jest wspaniałym specjalistą. Prawdziwy lekarz z powołania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KaśkaM. dnia: 2014-07-24 20:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, DR Tomasz Góral z przychodni Medix we Wrocławiu jest szalenie kompetentny, miły z szacunkiem podchodzi do pacjenta - polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2014-07-11 17:11:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor jest rewelacyjny! Bardzo uprzejmy i miły, zadaje wiele pytań i na wiele odpowiada, bada, bardzo miłe wizyty. Bardzo kompetentny. Leczymy u niego naszą córkę, która ma wadę postawy-skolioza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: polecamy dnia: 2014-07-06 18:35:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny ortopeda, nie myślałam, że będę funkcjonować bez bólu a dzięki panu dr Tomaszowi udało się to. DZIĘKUJĘ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marzenka dnia: 2014-06-22 17:19:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełne zadowolenie z wizyty oraz leczenia gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ada dnia: 2014-06-17 18:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Góral to wspaniały lekarz i człowiek. Wiele mu zawdzięczam. Jestem bardzo chorą osobą po kilku operacjach kolana.Gdy zaczęły się moje dolegliwości doktor zajął się mną troskliwie i skutecznie. Wiedział że mam problem z dotarciem do gabinetu więc pomagał jak mógł poświęcając swój czas.Oby takich lekarzy jak najwięcej serdecznie pozdrawiam Pana Doktora .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-06-01 14:13:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale dobrał mi leki i czuję się teraz na prawdę dobrze. Wizyta przebiegła w milej atmosferze. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ~Gość35 dnia: 2014-05-27 14:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od 7 lat lecze sie u doktora Górala, przeszłam w sumie 3 operacje na staw biodrowy i jestem bardzo zadowolona. Doktor jest przede wszystkim dobrym lekarzem, ale również bardzo ludzkim, zawsze gotowy nieść pomoc przyjacielem. Dlatego doktora polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ~wrocławianka~ dnia: 2014-05-20 19:52:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielokrotnie korzystaliśmy z porad tego lekarza. Bardzo dobrze go wspominam z uwagi na kompetencję i czas jaki poświęca na wyjaśnienie dolegliwości, jej rodzaju, objawów, sposobu leczenia i zapobiegania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomaszewscy dnia: 2014-05-05 19:09:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałam. Dokładny, skrupulatny, ma ogromną wiedzę a przy tym poświęca pacjentom tyle czasu ile potrzebują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia Wrocław dnia: 2014-04-05 17:52:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy ortopeda i najlepszy specjalista od kolan jakiego miałam przyjemność spotkać na swojej drodze. Niezwykle kompetentny lekarz. Dzięki niemu kolano przestało boleć :) Polecam tego lekarza wszystkim !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 2014-03-10 10:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry lekarz ortopeda, mądry i wyrozumiały dla pacjentów. swoją opinie uzasadniam tym że doktor Tomasz Góral bardzo mi pomógł
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-02-13 18:19:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją