Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Casus. Kancelaria adwokacka. Urszula Jaworska Urszula Jaworska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 02-536 Warszawa Narbutta 11 lok. 2a 11/2a
Telefon: 226465314 Kom. 602 303 767
Adres e-mail: adw.ujaworska(małpa)post.pl
Strona internetowa: www.adwokat-urszulajaworska.pl
Opis działalności: kompleksowa pomoc prawna wraz z prowadzeniem spraw sadowych w sadach powszechnych i administracyjnych. Słowa kluczowe: sprawy budowlane, sprawy administracyjne, sprawy cywilne, odszkodowania, nieruchomosci, sprawy autroskie i o ochrone dobr osobistych, sprawy rodzinne, obrony karne, adwokat, radca prawny, pomoc prawna, doradztwo prawne.

Ocena: 84% pozytywna 11x 2x

Jakość usług: 83% wysoka 10x 1x 2x
Terminowość: 91% bez zastrzeżeń 11x 1x 1x
Ceny usług: 0% niskie 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 4351
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-13 15:39:43 

Opinie o Casus. Kancelaria adwokacka. Urszula Jaworska Urszula Jaworska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakończyłem własnie dzielenie majątku z moją byłą, przy pomocy tego adwokata. Pani Meceanas walnie mi dopomogła; uzyskałem to co chciałem. Dobry adwokat, skuteczny. Ja polecam. Jarek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jarek dnia: 2018-08-31 15:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalistka od trudnych spraw. Polecił mi ja kolega, a sprawę miałem rzeczywiście mocno skomplikowana. Poświeciła mi wiele czasu i zaangażowania. Wygraliśmy. Polecam. Co do cen- myślę, ze takie jak u innych adwokatów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hubert dnia: 2017-03-15 14:31:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, rzeczowa, empatyczna. W prowadzonych sprawach nie odpuszcza. Takie mam doświadczenia z pracy z Panią Mecenas. Polecam z całą odpowiedzialnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2016-11-30 17:59:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas ma jedna wadę - wszystko przyporządkowuje logice i zdrowemu rozsądkowi.Doświadczyłem tego sam,kiedy prowadziła trzy moje sprawy. A na serio - to b.dobry prawnik i skuteczny. Do tego mila, kulturalna z poczuciem humoru. Dobrze się z nią pracuje.Mogę polecić każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2016-08-26 17:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam ta prawniczkę. Znakomita na sali sadowej, szybka reakcja i orientacja.Nie toleruje braku logiki u przeciwnika. Ale jeśli chcesz pracować z tym adwokatem musisz myśleć. Ja jestem zadowolony, a jej sposób pracy b. mi odpowiadał. Do tego ma znajomość zagadnień, na których nie wszyscy się znają np. prawo wodne czy budowlane. Co do cen to wcale nie było drogo. Myślę, ze przeciętnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mateusz dnia: 2015-08-04 18:01:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszyscy piszą, ze uczciwa i zna prawo. A to powinien być standard. A Pani Mecenas jest ponadto wysoce skuteczna. Byłam bezpośrednim uczestnikiem sprawy, w której postawiła przed sądem kilkanaście nieuczciwych osób, także urzędników i się nie bała, chociaż inni prawnicy bywają koniunkturalni do bólu. Mogę polecić „na bank”.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zaisa dnia: 2015-06-18 13:46:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w dwóch kancelariach zanim przyszedłem do tego adwokata. Dopiero ona jasno mi wytłumaczyła o co tak naprawdę chodzi w sprawie, z którą od 1/2 roku się szarpałem. Nie miałem specjalnej ochoty iść do sądu, ale ona mnie przekonała i dobrze się stało. Wygraliśmy na całej linii. Polecam. No i nie wiem ile biorą inni, ale ja uważam, że warto było.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2015-06-15 17:10:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Straszna kobieta. Nie miła, z brakami wiedzy. W prowadzonych sprawach wielki bałagan. Druga strona miała młodego adwokata z dobrej kancelarii, który ją cały czas punktował. Potwierdzam, że Pani Mecenas preferuje rozliczane się pod stołem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-03-05 18:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestemy zadowoleni. To dobry adwokat. Pomogla nam w ciezkiej sprawie; grozila nam utrata znacznej czesci majatku. Choc wygralismy dopiero w sadzie apelacyjnym, ale wszystko sie dobrze skonczylo. W czasie trwania naszej sprawy nie bylo zadnych trudnosci w kontaktach. Zawsze byla do dyspozycji. Polecamy; Bozena i Artur.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-09 14:15:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego prawnika.Wygrała dla mnie sprawę, która wydawała mi się prawie niemozliwa. Uczciwie poinformowała o wszystkich ryzykach. Honorarium w normie. Staranna i uczciwa kobieta. Choc proces nie był łatwy, a przeciwnik ostro atakował, doprowadziła sprawę do pozytywnego końca. Pieniądze, które jej zapłaciłam nie były stracone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: maryla dnia: 2011-10-13 18:39:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat. Od klienta wymaga inteligencji. Cen nie porównywałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzszytod B. dnia: 2010-12-14 12:30:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec od trudnych spraw. Wyciągnęla mnie z "dołka"i wygrała proces, gdzie już nie miałam nadziei. Do tego podtrzymywała mnie na duchu przez całą sprawę.Polecił mi znajomy, któremu tez pomogła w cięzkim procesie. To prawnik, który o ciebie zawalczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: marta dnia: 2010-12-10 19:48:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poczułem się naciągnięty. Godzina opowiastki bez konkretów, w tym widac było zwykłą nieznajomość tematu. Do tego żadnej faktury, żadnego potwierdzenia przyjęcia pieniędzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: as dnia: 2010-06-30 14:05:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją