Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

METAMORFOZA Projektowanie Wnętrz Joanna Hamerla (Dubiel)

Zawód: aranżacja, dekoracja i architektura wnętrz Architekt wnętrz 
Adres: Lubelskie, 20-732 Lublin / Jabłonna Gdańska 27
Telefon: 607169222 Kom. 607169222
Adres e-mail: metamorfoza3d(małpa)gmail.com
Strona internetowa: facebook.com/metamorfoza3d
NIP:
7132963093
Opis działalności: doradztwo, projektowanie i wystroj wnętrz, świadczy usługi artystyczne Słowa kluczowe: projektowanie, aranżacja, wystrój wnętrz

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3497
Data utworzenia profilu: 2012-12-23 23:31:47
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-06 14:59:56 

Opinie o METAMORFOZA Projektowanie Wnętrz Joanna Hamerla (Dubiel)

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Joannę wyszukałam na tym portalu i jestem bardzo zadowolona. Potwierdzam dotychczasowe opinie. Pani Joanna wysłuchała naszych uwag i zastosowała je w projekcie, dzięki czemu mieszkanie zostało zaprojektowane w 100% w naszym stylu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2015-07-07 12:08:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie chcielibyśmy podziękować Asi i Łukaszowi za cały proces projektowania i wykończenia naszego domu. Efekt końcowy przeszedł nawet nasze oczekiwania. Jest pięknie i bardzo gustownie. Teraz każdy kto odwiedza nasz dom mówi, że jest to miejsce bardzo ciepłe, takie w którym chce się spędzać czas. Podsumowując - pełen profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Andrzej Jakubowice Konińskie dnia: 2014-12-05 14:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm,poczucie estetyki w połączeniu z wiedzą. Świeże spojrzenie plus praktyczna strona projektu oparta na doświadczeniu ale również sugestiach klienta. Bardzo dobrze współpracowało mi się z Panią Asią -6 z plusem jeżeli chodzi o efekt końcowy i terminowość!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2014-06-23 19:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie, efekt przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania:) Jesteśmy tuż po remoncie, praktyczne rozwiązania pozwoliły nam zaoszczędzić nie tylko miejsce, ale też pieniądze. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy dalej:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-06-22 19:59:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość usługi, terminowość, cenne uwagi, świeże pomysły, niesamowita kreatywność:) Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-04 22:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w pełni usatysfakcjonowany szczerze polecam:) Niebanalne projekty, starannie wykonane ze wskazówkami dla wykonawców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: baron dnia: 2014-02-26 00:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! miła współpraca, ciekawy projekt, poleciła mi dobrych fachowców od mebli i innych usług.Zdecydowanie jestem zadowolony ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aadam dnia: 2014-02-06 15:06:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miła, terminowa, fachowa, z pomysłem. Nie miałem żadnych problemów:) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławomir L dnia: 2013-08-02 13:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z powyższymi opiniami. Bardzo fajna projektantka. Projektowałam mi łazienkę i jestem bardzo zadowolona z połączenia funkcjonalności z wyglądem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nisia dnia: 2013-03-22 13:34:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam sie z powyższą opinią. Jestem bardzo zadowolona z usługi pani Asi. Najbardziej podoba mi sie w niej ze ma swieze i nowoczesne pomysly na wnetrza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iwona42 dnia: 2013-01-11 12:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tej Pani z całą pewnością należy się pochlebna opinia. Osoba przesympatyczna, kompetentna ze zmysłem artystycznym. Pracowała kiedyś w pewnym biurze projektowym w Lublinie i tylko z nią można było się dogadać. Teraz działa na własną rękę i szczerze ją polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robert76 dnia: 2012-12-23 23:37:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją