Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Urody Glamshine

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Wielkopolskie, 60-215 Poznań Sczanieckiej /16
Telefon: Kom. 721720000
Adres e-mail: studio(małpa)glamshine.pl
Strona internetowa: www.glamshine.pl
Opis działalności: Studio urody Słowa kluczowe: Fryzjer, kosmetyczka, masaż, sauna, solarium, modelowanie sylwetki, przedłużanie włosów, kertynowe prostowanie włosów, headliness, mezoterapia mikroigłowa, mikrodermabrazja, przedłużanie rzęs, makijaż, manicure, pedicure, peeling kawitacyjny, henna

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2093
Data utworzenia profilu: 28.01.2014 10:12:02
Data ostatniej aktualizacji: 28.01.2014 10:12:02 

Opinie o Studio Urody Glamshine

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam z kuponu do pani Ewy. Jestem super zadowolona i wrócę napewno!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.07.2014 15:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W glamshine korzystam z solarium. Zawsze jest czysto, lampy dobrze opadają, obsługa pomaga wybrać czas opalania. Jestem zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 01.06.2014 10:03:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczne miejsce! Przemiła obsługa, szeroki wachlarz usług, czyste i przyjemne wnętrze, lokalizacja blisko centrum. Mój ulubiony salon :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 02.05.2014 10:54:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon! Dla mnie najfajniejsze jest to, że poza podstawowymi usługami - fryzjerem, kosmetyczką, solarium, mają saunę IR! Wszystko w jednym miejscu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.C. dnia: 27.03.2014 16:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny salon! Zawsze, gdy mam ochotę na chwilę relaksu idę tam na masaż :) miła obsługa i dużo uśmiechu, to to co charakteryzuje studio glamshine :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 10.02.2014 14:38:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dzisiejszym zabieganym świecie mamy coraz mniej czasu dla siebie – kariera zawodowa, obowiązki domowe, dzieci… Ale każdy z nas chce być zadbany i zadowolony ze swojego wyglądu, ma też czasem ochotę na chwilę relaksu i odprężenia. Studio Urody Glamshine powstało właśnie z myślą o Tobie. Nie musisz już krążyć od kosmetyczki do fryzjera, z siłowni do solarium i na odwrót. U nas zaoszczędzisz czas, gdyż w jednym miejscu zostaniesz obsłużona kompleksowo. W czasie, gdy pijesz kawę z farbą na głowie, Nasza kosmetyczka może zrobić Tobie np. manicure, dzięki czemu się nie wynudzisz i oszczędzisz czas. A może wyrwałaś się na godzinkę z pracy i wisi Ci nad głową raport dla szefa z terminem „na wczoraj”? ? U nas zamiast przerzucać bezsensownie strony gazet możesz skorzystać z laptopa z dostępem do internetu, który jest przeznaczony specjalnie dla Naszych Klientów. Oferujemy zabiegi kosmetykami cenionych marek w konkurencyjnych cenach, atrakcyjne promocje, miłą atmosferę i świetnie wykwalifikowanych specjalistów z zakresu kosmetyki, fryzjerstwa, wizażu i zmiany wizerunku oraz modelowania zgrabnej i pięknej sylwetki. Uczestniczymy regularnie w krajowych targach z zakresu Naszych usług i w specjalistycznych szkoleniach. Stale podnosimy Nasze kwalifikacje oraz poszerzamy ofertę zabiegów. Nie zwlekaj i skontaktuj się z Nami. Pozwól sobie na odrobinę luksusu i znajdź chwilkę tylko dla siebie. Odkryj tajemnice piękna…
Opinia dodana przez: Studio Urody Glamshine dnia: 28.01.2014 10:15:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją