Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Napiórkowska-Matusiak Anna, Matusiak Jan

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 10-537 Olsztyn Lanca 3/8
Telefon: 604053892 Kom. 509611186
Adres e-mail: silverhefez(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
NIP:
741009292
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, adwokaci, matusiak, napiórkowska, olsztyn, rodzinne, karne, fachowcy, specjaliści, poleceni, dobrzy,

Ocena: 76% pozytywna 10x 3x

Jakość usług: 76% wysoka 10x 3x
Terminowość: 72% bez zastrzeżeń 8x 1x 3x
Ceny usług: 81% niskie 9x 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 4773
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 27.01.2014 17:57:50 

Opinie o Napiórkowska-Matusiak Anna, Matusiak Jan

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrana bardzo ciężka sprawa przez Panią Mecenas, całym sercem mogę polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 16.07.2020 00:02:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wygrała moją sprawę o rozwód i o alimenty, sympatyczna kobieta i do tego bardzo skuteczna! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 02.11.2017 14:24:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas zna się na rzeczy,przyszedłem z niesprawiedliwym wyrokiem Pani Anna poprowadziła sprawę w trafny sposób. Świetny kontakt, uprzejmość. Wraz z mężem wygrała sprawę oraz satysfakcjonujące odszkodowanie. Śmiało POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek O. dnia: 18.10.2016 17:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny prawnik. Wie co zrobić, żeby sprawa zakończyła się pozytywnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 10.10.2016 19:16:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po atrzymaniu pieniędzy nie wniosła pozwu przez 2 miesiące. Nie odbierala telefonu. Po rozprawie rowniez nie odebrala telefonu. Pozwolila na niekorzystne dla mnie rozwiazania.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zawiedziona dnia: 24.08.2016 19:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. mecenas sprawnie i bez żadnych problemów poprowadziła moją sprawę. Bardzo życzliwa osoba , polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 09.09.2015 13:59:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Kancelaria, P.Mecenas to bardzo życzliwa kobieta, rzetelnie poprowadziła moją sprawę rodzinną.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 26.07.2015 17:36:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni zgadzam sie z p.Krzysztofem,który idealnie opisał "prace" Napiorkowskiej-Matusiak. Omijać z daleka i ostrzegać innych!! kłamczucha i naciągaczka.Nic nie robi w sprawie klienta,celowo przeciąga prowadzenie sprawy żeby wyciągnąć pieniądze. Piotr N.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 16.07.2015 23:02:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Matusiak Jan wygrał moje sprawy karne. Konkretny i nie bierze drogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 17.01.2015 15:56:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani mecenas bardzo mi pomogła w sprawie rozwodowej, z ręka na sercu mogę polecać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JK dnia: 02.11.2014 22:41:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat wie jak co załatwić - trwa to trochę, ale wypełnia co obiecuje. Miła, rozmowna i empatyczna osoba z klasą. Jej mąż to prawdziwy erudyta w sprawach karnych, choć nie jest zbyt rozmowny i bywa niemiły zna się na rzeczy i można mu zaufać. Obydwoje współpracują, więc za cenę jednej usługi tak naprawdę zatrudnia się dwóch specjalistów. Nie słyszałem żeby przegrali jakąś sprawę, występowali w bardzo głośnych w Polsce procesach, wygrywając je. Wizyty u Pani adwokat zapamiętam jako bardzo uświadamiające życiowo też, w miłej atmosferze. W porównaniu do adwokata gdzie byłem wcześniej, dużo taniej. Podejmują się także wyjazdów za miasto. Spokojnie mogę polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz M. dnia: 27.01.2014 17:47:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Napiórkowska-Matusiak Anna tylko obiecuje a nic nie robi,jest zwykłą naciągaczką, nie dotrzymuje terminów umówionych spotkań,nie odpisuje w terminie na pozwy i orzeczenia, użala się ciągle nad sobą i odwraca uwagę klienta od sprawy. Nie ma warunków do prowadzenia biura adwokackiego,wykorzystuje naiwność klienta wyciągając od niego pieniądze za niewykonane usługi.Jest bardzo droga.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 17.05.2013 15:12:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ADWOKACI MATUSIAK WYGRALI MI KILKA SPRAW CYWILNYCH, NATOMIAST JEZELI CHODZI O SPRAWY KARNE ADWOKAT JAN MATUSIAK JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH FACHOWCOW W TEJ BRANZY, ZNANI NIE TYLKO NA OLSZTYN ALE TAKZE NA CALA POLSKĘ, CZĘSTO JAKO PELNOMOCNICY W SPRAWACH PRZED SĄDEM NAJWYŻSZYM, JEŻELI PODEJMUJĄ SIĘ SPRAWY, ŚMIAŁO PISZĄ DO MINISTRÓW, NIE SŁYSZAŁEM JESZCZE ŻEBY PRZEGRALI JAKĄŚ SPRAWĘ, NAPRAWDĘ POTRAFIĄ POMÓC . POLECAM !!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: m. dnia: 28.11.2012 11:42:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją