Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Karolina Daniel

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-730 Poznań Wronki Poznań Młyńska 13/6
Telefon:
Adres e-mail: karolinadaniel(małpa)kancelaria-daniel.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-daniel.pl
Opis działalności: rozwody, alimenty,sprawy o zapłatę, odszkodowania, spadki, sprawy rodzinne, Słowa kluczowe:

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3394
Data utworzenia profilu: 2013-10-03 10:49:08
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-24 14:20:20 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Karolina Daniel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Karolina Daniel prowadziła moją sprawę cywilną o zapłatę odszkodowania. Wszystko przebiegło szybko, sprawnie i dokładnie. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-05 14:35:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafilam z polecenia. Pani adwokat Karolina Daniel prowadziła moj rozwod, ktory dzieki jej pracy oraz wsparciu przebiegl szybko i sprawnie. Po tym pozytywnym doswiadczeniu, zostalam stalym klientem pani adwokat Daniel Karoliny - 2 sprawy firmowe dotyczace spólki. Caly czas jestem zadowolona. Regularny kontakt przy kazdej "nowince" w sprawie. Duzo porad oraz profesjonalne podejscie. Poszukiwanie roznych rozwiazan. Polecam moim znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tester dnia: 2015-03-05 22:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas Karoliny Daniel trafiłam z polecenia znajomej. Nie zawiodłam się – pełen profesjonalizm. Wybór fachowca w 100% trafiony – polecam:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: hanija dnia: 2014-06-12 23:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Według mojej wiedzy Pani mecenas Karolina Daniel bardzo perfekcyjnie i dokładnie prowadzi sprawy sądowe swoich klientów i w przeciwieństwie do poprzedniego postu uważam, że w momencie kiedy znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji życiowej, wychowując samotnie dwójkę dzieci,a poprzedni prawnicy nawet nie chceli zabrać się za moją sprawę, Pani mecenas "zakasała rękawy" i już w ciągu tygodnia miałam pierwsze pozytywne efekty załatwienia mojej sprawy. Uważam, że do tej pory nie spotkałam tak wyrozumiałego i podchodzącego prawidłowo do sprawy mecenasa. Jestem za to Pani mecenas bardzo wdzięczna i polecam ją każdemu kto znajdzie się w kłopotach, do których jest potrzebna wiedza prawnicza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Smuszkiewicz dnia: 2014-06-11 18:38:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W dniu 15.04.2014r. wynajęłam adwokata Karolinę Daniel. Dostarczyłam pełną dokumentacje medyczną, materiały pomocne w przygotowaniu wniosku do reprezentowania przed Wojewódzką Komisją ds. Orzekania o Zdarzeniach Medycznych, do dnia 3.06.2014r. byłam przez nią zwodzona, że jeszcze jeden, dwa tygodnie, a złoży dokumenty. Za reprezentowanie nie oczekiwałam pracy pro bono, zaproponowałam 10% wynagrodzenia z czego wnioskuję o maksymalną sumę odszkodowania czyli 100000zł. Przez cały ten czas zero kontaktu telefonicznego i mailowego. Gdybym sama nie przychodziła i nie dopytywała się jakie postępy w sprawie to nadal żyłabym w świadomości, że złożyła wniosek. Dowiedziałam się, że nadinterpretuje zdarzenie medyczne i chcę wyłudzić niezasadne odszkodowanie. Czy to jest nadinterpretacja? (link do zdjecia - http://zapodaj.net/f59c0033d0561.jpg.html) Straciłam przez nią 6 tygodni cennego czasu, czyli była bym po wstępnej odpowiedzi komisji. Aktualnie jestem w punkcie wyjścia, a na 2.07.2014r musi być na koncie szpitala 13300zł. Ta pani chyba pomyliła się z wyborem zawodu sądząc po obsłudze. Nie stosuje się do kodeksu etyki zawodowej. Na usuwanie negatywnego postu ma pani czas, ale na interesowanie się klientem nie. Sprawa i tak jest już zgłoszona w Wielkopolskiej Izbie Adwokackiej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Ewa Siemiątkowska dnia: 2014-06-06 20:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Karolina Daniel jest zawsze perfekcyjnie przygotowana i walczy w Sądzie o swojego klienta. Rzetelność na bardzo wysokim poziomie. Zawsze znajduje czas dla swojego mandanta, jest komunikatywna i zaangażowana. Daje duże poczucie bezpieczeństwa. Nie zawiodłem się w oczekiwaniach ze strony Pani Mecenas. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 2014-04-03 00:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Karolina Daniel jest osobą bardzo rzetelną i skuteczną. Jest zawsze perfekcyjnie przygotowana w sądzie. Nie spotkałam się jeszcze z takim prawnikiem, a miałam do czynienia z paroma dużymi kancelariami.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-03-30 18:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z pomocy pani Karoliny Daniel kilkakrotnie. W sprawie przeciwko nieuczciwemu pracodawcy i zwolnieniu z pracy pani Karolina bardzo rzeczowo i profesjonalnie w krótkim czasie pomogła zmusić pracodawcę do podpisania ugody na moich warunkach i uzyskać wysokie odszkodowanie. Otrzymałam również pomoc w sprawie alimentów dla syna. Zaangażowanie i empatię w stosunku do klienta, kontakt telefoniczny i osobisty oraz niskie ceny (!!!) mogę tylko pochwalić i z czystym sumieniem polecić tę kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-01-25 09:43:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po negatywnym doswiadczeniu z pewna poznanska duza kancelaria, poradzono mi kancelarie pani Karoliny Daniel. Korzystalam z uslug tej Adwokat kilkakrotnie i za kazdym razem otrzymalam fachowa pomoc. Dotyczylo to roznych drobnych porad, ale przede wszystkim mojej sprawy rozwodewej. Pani Adwokat Daniel poprowadzila mnie przez wszystkie jej etapy i czulam sie przy niej bezpiecznie. Moglam liczyc nie tylko na prawna pomoc, ale takze na dobre slowo w tych trudnych dla mnie chwilach. Jezeli kiedykolwiek bede potrzebowala prawnika z pewnoscia sie do niej ponownie zwroce. Tym bardziej, ze ceny za jej uslugi sa na kazda kieszen - latwiej wowczas podjac decyzje o skorzystaniu uslug z kancelarii adwokackiej - w kazdej drobnej nawet sytuacji. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2013-10-04 11:56:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją